Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
speki1982
tag
válasz
Laris2
üzenetére
Dehogy, sikerült, ha éppen sikerült beleugranom és nem állt le a motor, engem is megöl, ha a pálya közepén lévő sínen átmegyek. Ott ezért egy bontást használtam, áttett a pálya másik kijáratához és onnan lehetett átmenni Zuluékhoz, majd a Gestapo bázisára. Zuluék pályáján nyolc irányító agyat lehet összeszedni amúgy.
A halál karma szemeket hol lehet megtalálni? Nekem még egy darab sincs belőle. Rágyúrok erre a feladatra, közben meg megyek az atomerőmű felé, éppen Dead Citynél vagyok. Megnézzük azt a sokszöget meg az ásatást...
Még ezzel a moddal se végeztünk, minek nekünk még több probléma???
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Laris2
üzenetére
Aztaku, szal trilogóai mi? [link] szal akkor ez a 20.5-ös legújabb kiadás? De legalább angol felirat lesz. Bevállalod a fordítást?
Nem csodálkoznék ha nem..bár ez hosszú és szövevényes sztori, magasan a legjobb mod... lehetne, ha nem lenne ilyen komplikált az egész ugye. Mindenesetre kíváncsian várom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nem csodálkoznék ha nem..bár ez hosszú és szövevényes sztori, magasan a legjobb mod... lehetne, ha nem lenne ilyen komplikált az egész ugye. Mindenesetre kíváncsian várom!
shield