Hirdetés
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
Szia!
Én írtam a másik topikban róla.
S.T.A.L.K.E.R. SoC Complete 2012 Mod-ot telepítettem ebben benne van az alap játék is.
ver.1.00005 - STALKER Complete 2009 1.4.4. - SC Realistic Weapons ADD-On 0.8 --- ez van a kezdő képernyőn. Amint néztem a fájlokat, szerintem az Absolute Nature és az Absolute Structures is benne van.
config\text\eng...mappában 97 XML található. A "STALKERHU-v1.20" (92 fájl) és a "Oblivion Lost 2.2_magyar_beta" (95 fájl) ezekből hoztam össze a 97 fájlt, de a tex\...mappában van 22 XML ami oroszul van, szerintem ez a hunyó. Ide raktam fel XML.
Én csak az XML fájlokat néztem hogy mi van a többivel ahhoz nem igen értek.Feltelepítettem a SoC Oblivion Lost 2010-et is. Abban 81 XML van abból egyet kellene fordítani, mert úgy néztem a többit a fordítottakban meg van. Az az egy is azt hiszem csak fegyver leírásokat tartalmaz.
Az pedig itt fordítandó.Ha tudok segíteni még valamiben akkor csak szólj, jöhet priviben is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest