Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TSL16b
csendes tag
Sziasztok!
Véletlenül erre jártam, és az előző oldalon a SoC Complete-hoz igazított magyarításból hiányzó sorokról olvastam. Ilyenekről mit sem tudtam (felénk senki sem jelezte), de utánanéznék, és megpróbálnám pótolni, ha valaki lenne olyan kedves, és írna egy viszonylag teljes jegyzéket, hogy pontosan honnan hiányoznak a magyar megfelelők. Persze lehet, hogy az angol fájlokból is hiányzik egy s más, de főleg az érdekelne, ami esetleg az angolban megvan, csak a magyarból valahogy kimaradt.
Régóta ígérgetem a Complete mod feliratozással ellátott magyar változatát, most éppen terítéken van a befejezése, és ha már ezzel foglalkozunk, akár lehetne teljes is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
shield