- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen USB töltőt vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Hát gyerekek, asszem mégiscsak ki fogom próbálni a 2009-es modot. 4-szer játszottam végig a SoC-ot (5 véggel), most pedig a CS-t. Úgy voltam vele, hogy most már elég, másra is kell időt szánni. Ma viszont úgy érzem, elvonási tüneteim vannak, vissza szeretnék menni a Zónába. A farkasok üvöltése, az anomáliák, a feltámadó szél, a stalkerek, a mutánsok... az egész atmoszféra... Call of The Zone.
Nagyon megfogott a linkelt vöröses égbolt... de én ilyen játékkal még nem játszottam, amibe ennyire beleszerelmesedtem volna... barátnőm már haragszik rá, mert ha elkezdek játszani vele este 8-kor mondjuk, akkor hajnali 4-kor halkan bújok ágyba, nehogy felébredjen rá és megnézze az órát, mert akkor kikapok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

shield