Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• VinoRosso

veterán

Sikerült kinyitnom az ajtót az x18ban(priboi) de nem volt jó hozzá egyik kód sem. Felhúztam rajta magam, és addig keresgéltem a neten, amig meg nem találtam a kódot. A kód 36321. De ez csak az első ajtót nyitja :W Utána rögtön a legalsó szintre kell strasszézni, mert 5 perced van, hogy bevedd az ellenanyagot, különben valami X vírus kifingat. Az ellenanyag egy hűtőben van, ahol egy pseudogiant császkál fel alá egy teremben, és fel lehet menni egy lépcsőn, van egy kék láda és egy fotó is egy csapat tudósról abban a szobában. A másik ajtót a laborba vezetőt nem tudtam kinyitni egyik meglévő kóddal sem. Utánanéztem, és a 831220-as kód a radarban lévő ajtót nyitja(elvileg) de ehhez még hozzá kell írni a végére hogy 12( ez egy másik dokumentumból derül ki ) Olvastam, hogy valakinek ezzel nem nyílt az ajtó, mert elhibázták a kódot, és nem 12 kell a végére csak 2 simán. Nekem se 12vel a végén se 1-el a végén se 2vel se anélkül nem nyílt, pedig ezek a doksik már nálam voltak. itt egyébként elvileg az első x18-as ajtó kódja van, a másik kódért az erőműig kell elmászni. Jól kitalálták nem :W ?

Új hozzászólás Aktív témák