Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
válasz
Mosquitoo #4350 üzenetére
én is magyarosítva toltam, de mivel itt mindenki angolul mondta meg az oldal is angol, ezért úgy jegyeztem meg... freedom ad egy küldetést amiben meg kell ölni a sárcot, de a pendriveján nincs semmi, vagy legalábbis semmit nem tudtam kiszedni belőle...
Asszem max adja a küldetést, és cserébe ígér egy black kite pisztolyt, de valójában csak egy szar pm-et ad vagy mit, az alap stukit, és ezért mindig fejbelőttem utána (aztán visszavettem tőle a pendriveot, miután a körülötte lévő pár freedomost is leírtottam ,aztán pedig sprint kifelé.M@nH.: mi az hogy a banditák nem támadnak meg?
Ilyenről én nem tudok, ha nálad így van akkor tényleg valami nagy error lehetett!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3221
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest