Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    hm, simával (pontosabban 1.006al) tolja még valaki? tegnap sikerült pripaty(!)ban összeszednem egy maxos állapotú gausst^^ ezekután elkezdtem reménykedni, hátha valahol egy 203mast is össze lehet szedni még CNPP2 előtt (és nem csak az arenára értem;>).

    .006 tapasztalatok (bár CNPP 1-2-3mon még nem voltam), master fokozat alapján:
    - X3DA működése leállt utáni desktopra kidobálás eltűnt vista x32 alatt (na ez lehetett a mem allocation bug)
    - fizika lényegesen jobb lett. még mindig van pár érdekesen ugráló dolog (ld monolith base 4 rare artifact spawnja), de már nem esel ki a pályáról néha. ellenfelek hullái is sokkal nyugodtabbak pár kivétellel
    - ain mintha reszeltek volna, bár az exoskeltonosok és zombik még mindig elfutnak a gránát elől ( főleg előbbi a bosszantó)
    - a térkép kijelzi, ámde semmi nincs a secret stashban anomália megmaradt, bár továbbra is ritka. sanda gyanúm, h ez valahogy a savegamevel van összefüggésben.
    - ellenben a wild territoryn lévő rossz helyre kijelzett secret stasht javították
    - pár anomália erősségét igazították a zónától való távolságukhoz. legszembetűnőbb a Garbage Bandit bázisának végén lévő Whirlgig/Vortex mezőben, ahonnan már ki lehet jutni élve. ellenben a Wild Territory "pincéjében" lévő Electroval vigyázni, _nagyon_ erős lett. Electro ritkábban dob Moonlightot és Flasht ahogy néztem (általában ezekből .005 alatt dunát tudtam rekeszteni:))
    - farkasokat és az AKt mintha picit javították volna, a Viper mintha picit jobban félrehordana az IL 86al együtt (utóbbi már egyes lövésre is szinte használhatatlanul pontatlan)
    - Bes nyakába végre nem spawnol farkasokat 8asával a gép, bár most sietősen jutottam el eddig
    - terrible reputation 1300 fölött, ez szvsz bug (.005 alatt ugrált excellent és terrible között). aztán lehet összefgg azzal, hogy a dutynak és freedomnak egyszerre szoktam küldetéseket csinálni:D
    - bloodsucker jawot még nem találtam, pedig kinyírtam párat. find a bloodsuckers jaw küldit se kaptam még, fura

    apropó: diablo mintára nincsen valami hell/nightmare/hell-hell fokozat mod?^^ veteran kezd egyre kevésbé kihívás lenni...

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák