- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Igen, kell a patch.
Én az 1.4-eset tettem fel, azzal megy rendesen. Más nem kell hozzá sztem.
Amúgy nem árt ha esetleg kóddal nyomod vagy vigyázol hogy ne halj meg, mert ilyenkor előfordúlhat, hogy hibaüzenettel kivág a windowsba a játék.
Más problémát egyenlőre még nem vettem észre ( ill. igen de az még nem vészes ), bár még eléggé az elején vagyok.
Nagyon tetszik amúgy ez a mod, bár azt vettem észre hogy jobban is terheli a gépet, szal egy kissé nőtt a gépigénye. Eddig 1024-be nyomtam high beállításokkal dx9 fényekkel, de most ezzel a moddal nem megy olyan simán mint eddig.
De ez a mod tán még nem is végleges, asszem a magyarítás is még majd ezután jön, szal remélem javítanak majd a teljesítményén, meg az 1-2 hibáján ami van. Mindenesetre azért sztem nagyon jó lett így elsőre.Egy próbát mindenképp megér!
Új hozzászólás Aktív témák
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest