- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
Sensut #15567 üzenetére
Megoldódott ez a monolit vezérlős téma. Csak akkor működik, ha a nano ruhát választod. Ki gondolta volna
(ez szívás volt) ráadásul, ez a ruha egyáltalán nem tetszett, azért nem is erőltettem, bár elsőre ezt választottam. Egyébként a játék teljesen stabil, és lassan a végére is érek, és nem okozott gondot, hogy nem a leírtak szerint haladtam . Ráadásul a Semetckys feladat nemcsak a szajré miatt kellett, hanem egy fontos beszélgetés is vár Klenovval. Még a finálé, és a szabad játék nincs lefordítva. Klassz játék, ajánlom mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Autós kamerák
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- ZIDOO médialejátszók
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest