Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• borovi

aktív tag

No, hát én meg éppen most takarítottam le a gépről ezt a Narodnaya Soljanka modot, mert szomorúan állapítottam meg, hogy pont az az instabil fostalicska, ami sok éve is volt. Anno már tettem több kísérletet ezzel a cuccal, mert bíztam benne, hogy tán megjavul. Volt olyan verzió is a gépemen belőle, ahol vagy 20 gigára csomagolta ki magát a gamedata, a telepítése meg a mindenféle fixekkel, javításokkal eltartott némi túlzással fél napig. Tehát az ember arra gondolt: ha már ilyen szép nagy, akkor biztos van benne valami jó is.
    Hát én csak a jóság ígéretével találkoztam. Egy idő után mindig előjött, hogy nem töltötte be a mentéseket, többet se, ha visszafelé próbálkoztam egy betölthetőt találni. Én viszont játszani szeretek, ha van kevés időm rá, nem szopni, úgyhogy ilyenkor ment a delete az egész cuccnak. Most megint tettem egy próbát a moddal, de ismét cseszhettem a mentéseimet. Ráadásul valami olyan iszonyatos szutykos, sötét grafikát rittyentettek neki, hogy fényes nappal is - na, ilyen, hogy "fényes" nappal, az például nincs is a játékban - lámpával bóklászok, s ha bemegyek egy épületbe, alig látok valamit. Arra már nem emlékszem, hogy ez így volt-e a korábbi verzióknál is. Ennél azonban fél-egy óra játék után kifolyt a szemem, megfájdult a fejem. Ilyet, basszus, még egyetlen modnál se tapasztaltam.

Új hozzászólás Aktív témák