Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Alienhun79 #11928 üzenetére
Pontosan, ahogy mondod. Mialatt befejezek egy küldetést, felszedek még vagy 5-öt. Itt szinte mindenkinél feladat van, jobbnál jobbak, és elég szép summát lehet összeharácsolni. Sajnos egyelőre még nem találtam valakit, aki végre megjavítaná a felszerelésemet, mert van már néhány igazi egyedi fegyverem, de totál le vannak pukkanva. A fegyverek nagyon jók ebben a modban, úgy viselkednek, ahogy kell egy olyan játékban, amelyben (még) nincsen (nem volt) fejlesztési lehetőség. Ilyenkor nem egy adott fegyvert teszünk jobbá ugye, hanem a fegyverek közt kell megtalálnunk a legjobbat. A mutánsokat, a vadkant egy söréttel kinyírhatod, ha fejbe találod, de még a kis óriásnak is nyugodtan nekimehetsz a shotgunnal, nem kell oda RPG. Az elején az egy lövéses halál el-vissza működik, de gyorsan lehet jó ruhát szerezni, majd felfokozni artikkal a védelmet. Rengeteg új cucc található szanaszét, talán túlzottan sok is egy kicsit. Az ellenfelek hihetetlenül taktikásak, főleg a katonák. Ilyen MI-t még egyik modban se láttam, nem is tudom hogy hozták ezt össze ilyen jól. Nem találkoztam bugokkal eddig, egyszer dobott ki a játék valamiért Agropromnál. Viszont lassan tölti be az állásokat, ezért nem érdemes gyakran meghalni
. A grafika is hihetetlenül szép, pedig semmiféle javítást nem tettem be. Ugyanis a csomag tartalmaz egy halom grafikai, meg egyéb javítást is, melyeket tetszés szerint még be lehet építeni a modba. A sztori lényegében az alap SOC sztori, de rengeteg mellék úttal kiszínezve, amitől egyáltalán nem unalmas. Aztán egyre gyakoribbak a eltérő történetek/feladatok, és jelennek meg az újabb pályák is, melyek nem a SOC részei, de nem is mind az alapjátékoké. Nem tudom hány pálya lehet, de a térképen még Zaton és Jupiter is szerepel az összes ST2 / Fotograf pályái, illetve a Lost Alphában levő pályák mellet. Én sok Stalker modot kivégeztem, mindhárom alapjátékhoz, de ennyire még egyik se tudott lenyűgözni. Annyira, hogy esténként képtelen vagyok abbahagyni
. Talán anno a COP-os SGM 2.2 volt ennyire lebilincselő, de az is e mellett csak sétagalopp
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest