- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
kekeeci
üzenetére
Köszi, begyűjtöttem ezt is. Végül készítek belőle egy patch-et. A pár nappal ezelőttit még nem próbáltam ki, de hamarosan megejtem.
dodopekaz Autumn Aurora 2-őt amikor feltelepítetted, akkor az alap beállítással telepítetted vagy szélesebb látómezővel? Ha a szélesebbel, akkor mit lehet benne észrevenni?
Tegnap este nagyot szívtam vele, induláskor mindig kilépett. Nagy nehezen megtaláltam melyik fájl akasztotta ki. Azt hittem, hogy végeztem a fordítással amikor kiderült, hogy a 2.04-es patch változtatott két nyelvi fájlt. Az egyik kiegészítése nem nagy munka, de a másik a fegyver fájl amiben rengeteg fegyver nevei adatai változnak és még ki is egészül egy-két tétellel. Délután neki gyürkőzöm, igyekszem gyorsan végezni vele. Ki tudja még a teszt során mi kerül elő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

shield