- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
2: ez orosz modder divat. Mostanában orosz CoP és CS modokat fordítgatok magyarra és eddig egy sem volt, aminél ne lett volna script vagy ltx fájlokban megjelenítendő szöveg. A legjobb a Zsurnaliszt mod, aminek a teljes beszélgetés állománya egy ltx-ben van, ráadásul úgy, hogy az első 15 sor után jön kb 80 üres sor, így nem vettem észre, hogy van tovább is, csak amikor elindítottam, akkor derült ki, hogy gyakorlatilag még semmit sem fordítottam le belőle...
Persze ezt elég könnyű megcsinálni, ha egyszer rátalál az ember, de amikor egy szót kell kibányászni az egész modból, és valahol egy script mélyén van, na az jó buli. 3 féle keresőt használok, de még így is néha kézzel kell végigtúrni a gyanús fájlokat.
Új hozzászólás Aktív témák

- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- EAFC 26
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Gitáros topic
- NBA és kosárlabda topic
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest