- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nálam is használható 03-as pach-el, pont az x18-ba költöztem a cuccaimmal.
A bandita fővezér megadja a széf kódját a találós kérdés után, de a dokumentumot nem szeretnék hogy elvigyem, és le kell hentelni a helyieket, majd a sin vezér kiröhög hogy lelepleztek a banditák, akkor is ha már üres épületben nyitom ki a széfet!?
Ezután az x18-as lab-hoz visszatérve, rám támadtak a monolitok. Korábban nem sok veszteségük lett(~1) a katonák rohama közben, így nagyon nehéz volt sérülés nélkül bejutnom. ~200 golyó kellett 14-15 ember likvidálásához, pedig nem lövöldöztem össze vissza.
Az egyik monolit nagyon megijedhetett az egyik gránátomtól, mert elbújt épület előtt álló kraz platóján, kerengtem egy ideig míg ráleltem, egy másik meg lemenekült a labor kódos ajtaján belülreÖrülnék neki, ha vérengzés nélkül meg lehetne oldani ezt a részt is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged