- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wenzel
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a linket, erre volt szükségem így folytathatom a zónabeli vadászatot, még egyszer köszi
-
Wenzel
csendes tag
Üdv! Írták páran a vétekes barlangba jutást, amint belépek kiírja,hogy Sikertelen küldetés megyek tovább leütnek és vége a játéknak. Írta a csávó, hogy lépjek be a szolgálathoz de hiába nem vezet előrébb és Róka kiszabadításánál sem öltem meg a véteket, újrakezdtem és ugyan az a szitu itt elakadtam. (esetleg hadjam ki a vétek küldit és menjek x18 ba?) ha valaki tud segíteni előreis köszi
-
Wenzel
csendes tag
Üdv! Valaki letudná írni, hogy Petrenko széfjének mi a kódja? előre is köszi
-
Wenzel
csendes tag
válasz
Süni 1985 F #3908 üzenetére
Üdv! amint olvastam 100% hogy Június. 7 én jelenik meg am itt megtekintheted http://www.moddb.com/mods/lost-alpha
-
Wenzel
csendes tag
Remek köszi
-
Wenzel
csendes tag
Üdv! valaki nem tudna küldeni egy linket vagy valami hasonlót, hogy pontosan honnan tudnám követni vagy leszedni a köv. Patch - et?
-
Wenzel
csendes tag
Sajnos nem tudom mi lehet, nekem is volt hasonló probléma csak nem ennyire durva, addig míg nem volt meg a pach. (amd radeon hd 6450 )
-
Wenzel
csendes tag
az nem ilyen
és a térképen jelzi, ha van.
-
-
Wenzel
csendes tag
válasz
megtorlo222 #3603 üzenetére
Szia! a 100 rad bárban megtudtad volna venni, és ha tudod szerezz minél több üzemanyagot hozzá, mivel elég sokat eszik a jármű
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Wise (ex-TransferWise)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- Interactive Brokers társalgó
- Döcögve készül a Panther Lake az Intelnél
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG (UE75CU7172) 190CM 4K SMART PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ÚJ MODELL! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest