- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takica
újonc
válasz
mgabesz87 #7542 üzenetére
Az expedíció 1., 2. és 3. pontján összesen 6 iratot találtam, ebből egy irattartó a katonai bázis első emeletén levő íróasztalon, ezen kívül egyet Diodor atya közelében egy konténerben, egyet meg a közelben a banditák garázsában, ahol két teherautó áll a platzon - ez összesen 8 dokumentum. Kiirtottam a banditákat a házaknál és átnéztem az épületeket, de nem találtam iratot. Átnéztem a katonai és aszolgálatos bázist - semmi. Legalább egynek még kell valahol lennie, mert hiába megyek Sakharovhoz, a pérbeszédből az jön ki, hogy a munka még folyamatban van. .. Lehet, hogy a földalatti területen a zárt ajtó mögött van még egy dokumentum, de nem tudom, mit kell teljesíteni ahhoz, hogy az ajtó újra nyitva legyen. Valaki tudja ??? ???
-
Takica
újonc
válasz
mgabesz87 #7520 üzenetére
Ha az "expedíció" küldit csinálod, akkor a "régi raktár"-on úgy juthatsz túl, ha felveszel egy régi készüléket, amely azonban nem a föld alatt van, hanem a felszínen - nagyjából ugyanott, ahol a kör jelzi [kb. félúton a betonerőd és a zöld lepukkant vasúti lakókocsi között - ez biztosan egy bug. (!)]
Ha azelőtt mész le a földalatti területre, mielőtt az "expedíció" küldit felveszed, akkor nyitva az ajtó, benn vannak a vérszopók, az üreg melletti fickó fegyvere, sőt az "agytartály" küldit is megcsinálhatod.
Amíg él a fickó, addig érdemes a környéken kóborló összes fegyveres zombit levadászni, mert előbb-utóbb kinyírják és ez a küldi örökre elveszik. [Azért is érdemes őket levadászni, mert a náluk levő cuccokért jó pénzt fizetnek - főleg a tudősok, a stalkerek és a szolgálatosok.]
Miután ezeket a küldiket megcsináltam, aktiváltam az "expedíció" küldit, végig mentem az 1., és a 2. ponton, felvettem mindent. A 3. pont a földalatti rész - régi raktár [a készülék a felszínen], nagycsarnok, majd kifelé 3 zsonglőr és a tudósok. Pirozhenko megköszöni a közreműködést, megjutalmaz és reméli, hogy Sakharov meg lesz elégedve a begyűjtött cuccal - de Sakharov nem reagál amikor elmegyek hozá, a feladatok között pedig ott van, hogy "Fejezd be az expedíciót", illetve "Találd meg az összes iratot Yantarnál".
Van valaki, aki már megtalálta ??? ??? ??? -
Takica
újonc
válasz
mgabesz87 #7510 üzenetére
Ez két külön küldi. Ha elintézted a banditabázist - azaz megölted az orvlövészeket, megszabadultál a többiektől és kinyírtad a banditavezért is - fel kell venned egy laptopot, egy pda-t és flash-drive-t a szobában, ekkor megkapod, hogy mindent vigyél el Voroninnak.
A másik: ha megtaláltad mind az öt iratot - Jelentés, Panasz, Levél, Pénzügyi papírok, Szerződés - megkapod, hogy vidd el a dokumentumokat Petrenkonak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged