- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgabesz87
csendes tag
válasz
4gamer4ever #7587 üzenetére
A duty bázison, ha jól emlékszem "123" a kód, de nem sok minden van benne. A másikat azt sajnos nem tudom.
-
mgabesz87
csendes tag
Köszi szépen a segítséget, így már egy része játszható lesz akkor. Ki tudja mikor jön ki az 1.4005... amiben javítva lesznek ezek a dolgok. Amit még észrevettem a lyuk mellett álló stalkerről, hogy meg kell csinálni a küldetést a halott városban és csak utána kerül elő. Papírokat még én sem találtam meg mindet.
-
mgabesz87
csendes tag
Sziasztok! Nem tudom van-e köztetek aki szokott modolgatni. Én szoktam ezt-azt módosítani a stalkerben és még mindig van egy számomra zavaró dolog, amit kb 3 évvel ezelőtt próbáltam orvosolni sikertelenül.
Ez pedig a következő: 1024x1024-es felbontású az első kép. Na ez gyönyörű szép, ha 1280x720-ban futtatom a programot ablakban. A második képen látszik a probléma, mégpedig, hogy a kép hozzá igazodik az éppen aktuális felbontáshoz és elnyújtja az alap textúrát aminek eredménye, hogy jóval nagyobbak a "pöttyök" Korábban valaki mintha azt mondta volna, hogy ez az engine-ben van meghatározva és nem lehet vele mit kezdeni. Én mégis bátorkodom megkérdezni, hogy így 3 év távlatából nem sikerült-e mégis valakinek ezt megoldaniaKöszönöm.
[nagyban]
[nagyban] -
mgabesz87
csendes tag
Szia! Nekem is ugyanez a problémám, ahová mutat "old warehouse" vagy "öreg raktár" (a föld alatt az a polcos helyiség) ott csak a vezeték van meg egy papír, ha jól emlékszem. Néztem orosz verziót, ott mikor felvették a drótot egyből írta, hogy kész, itt nem történt semmi. Remélem nem bug, végigjátszás videó még egyelőre nincs róla youtubon :/ Az ipse is eltűnt a lyuk mellől, akinek a fegyverét kéne kihozni a sok vérszopó közül. Be sem tudok menni oda, mert zárva az ajtó. Ha esetleg azóta rájöttél valamire írj már rám légyszíves. Köszi.
-
mgabesz87
csendes tag
Hali! Írtam, hogy az 1.3003 nem csinálta így. Alacsonyabb lett az fps, de nem ment le nullára mikor rákattintittam duplán valamire. Megáll a játék egy pillanatra. Ez az 1.4002 sajátossága. Akkor sajna engine
Próbáltam lejjebb vinni a grafikát, de úgy sem jobb. Azért köszi.
-
mgabesz87
csendes tag
Sziasztok! Amikor tele van pakolva a kocsin lévő doboz és próbálok hozzá rakni vagy elvenni állandóan laggol a program. (1.4002) Másnál is jelentkezett már ez? Illetve lehet-e vele kezdeni valamit? 1.3003-nál nem csinálta ezt. Köszönöm.
-
mgabesz87
csendes tag
Sziasztok! Az "erdőben" van egy olyan feladat, hogy: Intézd el a bandita bázist! Kinyírtam mindenkit a bányában és a bázis többi területén is. Papírokat összeszedtem a laptoppal együtt, de valamiért nem írja teljesítettnek a feladatot. Nem tudom ez most valami bug vagy nem jól csináltam valamit. Köszönöm.
-
mgabesz87
csendes tag
válasz
Predaking99 #7504 üzenetére
A kulcs az egyik bandita asztalán van ahol szól a rádió. Nem Borovnál, hanem a bandita kereskedő asztalán.
-
mgabesz87
csendes tag
A bandita bázison is lesz lent a rácsos raktárban fekete bőrdzseki. A kódos palit rögötön ki kell iktatni mielőtt észrevesznek, különben ahogy a kollega is említette bukod a feladatot. Esetleg ki lehet próbálni eladni neki egy-két kupica vodkát, hátha megered a nyelve, de az a baj hamar észrevesznek a haverjai.
-
mgabesz87
csendes tag
válasz
dredbiro #6363 üzenetére
Úgy is fogja neked írni mikor mész a barlangba, hogy fordulj vissza, mert balhé lesz. Ja meg arra vigyázz, hogy a barlangban van 3 bandita is, nehogy összekeverd a Vétkekkel, mert ugyanolyan rongyokban járnak. Vétkeket ne lődd szét, mert nem fogsz tudni tovább menni.
És ami talán ennél is fontosabb: Mikor beszélsz Velessel elveszi az összes cuccodat és beteszi majd ott a polcon lévő ládába. Kapsz majd tőle 2 feladatot, amíg ezek nincsnek teljesítve ki ne vedd a cuccokat a ládából, mert a csávó meghal mire visszaérsz. Ez lehet valami bug, ha nem veszed ki a cuccokat akkor életben marad és adja a második feladatot. Majd utána mondja, hogy kiveheted a cuccokat, szóval annyi cuccal menj a barlangba amit ott hagyhatsz. 2 rúd szalámi esetleg. a 3 banditával nem találkozol, ha jófelé mész
-
mgabesz87
csendes tag
válasz
dredbiro #6361 üzenetére
Egy normál befejezés van, amikor az erőműből kijössz és mész lekapcsolni a generátorokat. A lényeg, hogy ne kövesd a Monolith adást, mert akkor kapsz pár tonna vasat a nyakadba és a többi
Én is legyepáltam őket először, ilyenkor vagy újra kezded vagy később mielőtt mennél a barlangjukba beszélsz a csapossal vagy a dutyval. Ez a rész nekem nem volt tiszta ezért én inkább újra kezdtem. Elvileg a duty az ellensége a vétkeknek és ha beszélsz ott valakivel akkor nem csapnak szét a barlangban, de ezt a verziót nem próbáltam.
-
mgabesz87
csendes tag
válasz
dredbiro #6359 üzenetére
Egy elbukott küldetés mindenképpen lesz, de ez a játék része, hiszen saját magad nem ölheted meg
A vétkeket nem ajánlatos kilőni a cordonban, mert utána elég komplikált lesz megoldani, hogy a barlangban felébredj még a fejbeb@szás után
Itt a befejezés csak akkor rossz, ha követed a Monolith adást az erőműben.
-
mgabesz87
csendes tag
Sziasztok! A Minimap átlátszóságát mivel tudnám megszüntetni? A dds textúra alfa channel cseréjével csak a karcok tűnnek el a térképről, de maga a térkép félig átlátszó marad. Ha van megoldás rá előre is köszönöm.
-
mgabesz87
csendes tag
Sziasztok! A pályák fájljait, hogy tudom átkonvertálni szerkeszthető formátumra? (.level és .part fájlok-ra kell) Ugye alapból nem így vannak. A sima SOC-ban megy a konvertálás, de LA-ban leáll a "converter.exe"
(-level default:la17_outskirts -out la17_outskirts_cnv -mode le -with_lods)
Most tudom, hogy ez kínai lesz számotokra, de hátha lesz olyan köztetek, aki érti miről van szó. Köszi.
-
mgabesz87
csendes tag
Szia! Van egy rohadt nagy gödör, az alja tele anomáliákkal. Mellette van egy épület oda kell bemenned majd, feladatod is van ott, ha jól emlékszem. Valami laborba kell bemenni, de be van omolva a bejárat. Lesznek ott ilyen fa dobozok, azokat aprítsd szét késsel és ott fogsz találni vagy 3 féle szerszámkészletet, amit majd a tudós megvesz tőled. A relikviák egyesítése csak recept alapján működik, amit vagy tudsz venni a tudósoktól vagy nem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged