Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Getoutofhere

csendes tag

válasz #16939776 #4756 üzenetére

Pont ezért hagytam abba a játékot. Az állatok és a különféle lények egész jól viselkednek, tekintve hogy úgy lettek programozva, hogy a területeiket védjék illetve csapatosan támadjanak.

A játék elején zavaró, hogy túl sok a segítség. Sanszos, hogy amikor a Cordon gyárába mész csapattal, még azelőtt legyilkolják az ellent, hogy te be tudnád mérni bármelyiküket is. Ugyanez a Garbage pályán a hangár feladatnál meg a vaddisznók darálásánál.

Az AI nincsen semmilyen szituációra felkészítve, csak arra, hogy mikortól kell ellenséggé válnia, ez esetben pedig ez a dokumentumok elvétele, mint ahogy a fővezér sem arra, hogy kinyírsz mindenkit és már nincs ott senki.

Engem a laborba menetelkor nem bántottak a Monolithok, bár sárgáról pirosra váltottak. Szerintem azért, mert még mindig bandita ruhában voltam. Meg a fejlövésnek legyen már fejlövés hatása! :)

Én is örülnék, ha probléma nélkül lehetne levezényelni a lopakodást. Mert így a hangtompítós fegyvereknek gyakorlatilag semmi értelme sincsen.

Ahogy írtad, sok-sok a probléma (AI).

Új hozzászólás Aktív témák