- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
kekeeci #6816 üzenetére
Nem kell várnod, itt a magyarítás [link] A működő játékomból szedtem ki, ez tuti jó, kétszer is végigvittem. A lényeg a feltelepített játékra felteszed a javítást, és utána a magyarítást. Az eredeti javításban szereplő olyan fájlok amiket fordítani kellet, azok már a magyarításban szerepelnek. Jó játékot
-
Dhampir
félisten
válasz
kekeeci #6615 üzenetére
Például még 2008-ban itt beszélgettek a szinkronról.
-
Dhampir
félisten
válasz
kekeeci #6569 üzenetére
Köszönöm!
Lényegében azt nem tudom, hogy a Szeméttelepre átérve hogyan lehet "kibékülni" a banditákkal, hogy majdan küldetéseket kaphassak tőlük.
Bui36 már adott egy tippet, de még nem tudtam meg, hogy a "banditafizu" az átlépés után semleges utat biztosít a Hangárba, vagy anélkül is lehetséges?
-
Attilasokxyz
újonc
válasz
kekeeci #6548 üzenetére
Amikor irtad akkor felraktam azt is. Egyébként azóta elindítottam az alapjátékot ami orosz volt s nem volt semmi hiba. Így valószínű hogy a hiba a magyarítással jön be amiből hármat is próbáltam s másoknál hiba nélkül fut. Továbbra is az az érzésem hogy a hiba nállam van csak nem találom. Már tűvé tettem az explorert de a firefoxal sem volt jó.
-
op.erik
aktív tag
válasz
kekeeci #5352 üzenetére
Ez amúgy most nem "The Road to Limansk" néven fut tovább?
-
válasz
kekeeci #4545 üzenetére
Megvettem tegnap a PlayOn! magyar szinkronos budget verzióját (olcsó volt, a francnak kellett volna a magyar szinkron).
A laptopon próbáltam ki, települt (angol nyelv, magyar felirat), betöltésnél a beállító főképernyőig oké, aztán játék töltésnél kiírja, hogy nincs lemez a meghajtóban, de két "mennymártovábbbazmegneszórakozzálvelem" kattintás után csak betölt. Aztán most feltettem a Complete modot (micsináljak, én szerettem a SoC-ben is), na és már nem tölt, hanem crash még a legelején (no disc stb.)
Van erre megoldás, vagy a laptop kavar be és hagyjam fenébe, legfeljebb majd ha PC közelben leszek akkor..?lenovo y560 win7 64 bit
A SoC még röcc nélkül ment -
Medvelászló
senior tag
válasz
kekeeci #4541 üzenetére
Nekem a második kísérletem volt ez és az utolsó is.Olvastam a topikot,teljesen felcsigázott így elővettem másodszorra is de megint csalódás kerekedett felül és töröltem.Elég volt,nem akarok olyan gémmel játszani ami hibákkal van teli és amivel csak idegeskedik az ember.Én azért játszok hogy jól érezzem magam és nem azért hogy idegzsába legyek.
Kedvencek:SoC O.L.2.2 CoP Sgm 2.0 hatalmas gémek,csak ajánlani tudom.Az sgm mod-ot nem nagyon akartam feltenni mert az igazat megvallva az alap CoP nem nyerte el igazán a tetszésemet,nekem kicsit rövidnek tűnt,de ez a mod nagyon feltuningolja.Az O.L.2.2 számomra az isten,vagy 10 szer kijátszottam.
A klír szkáj pedig nagy nulla,gagyi,bug halmaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest