- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Musicking
aktív tag
válasz
Lomha 8V #5351 üzenetére
Két verzió létezik belőle az egyik david.me tárhelyén, a másikat már nem tudom honan kapartam pár hónapja, de feltoltam a tárhelyemre. A david.me-é stabilabban futott, a másikban inztenzívebb harcok vannak viszont betöltél hajlamos beadni az unalmast.
Ebben a modokban nem sokat kóboroltam , ami külön tetszett hogy átvették az enot-ból az gyógyítás-evés-kapott találat nehezítéseket.
Konkrétan nem tudom mi a helyzet a moddb-n, hogy tárhely vacakolás vagy veszni hagytak egy egész jónak igérkező modot, ami ha sokat nem is ad hozzá, de egész jól 'szinesíti' az alapjátékot.
Időközben kipróbáltam a CS Mystery 2-t na az azért egy csöppet nehezíti a játékot -
Aarpok
őstag
válasz
Lomha 8V #5353 üzenetére
Nos nem én raktam fel a képeket,de kipróbáltam.Grafikai és fegyver mód is egyben a küldetésekben újat nem találtam bár csak a mocsárban ténykedtem,mert Cordon - ba már nem engedett át (vmi ruhával volt gondja ami nem is volt nálam).Azért tégy egy próbát vele ha gondolod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amatőr csillagászat
- E-roller topik
- Nintendo Switch 2
- Star Citizen
- PlayStation 3
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged