- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Netfone
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Silenzio #1197 üzenetére
Csak azt a keveset tudom, amit eddig próbáltam, azaz ezt az 1etlen pályát. Fogalmam sincs, átjutok-e máshova, ill. máshol milyen fegyvereket lehet beszerezni (viszont erre ezek eddig jók). Pisztolyra, puskára, meg géppisztolyra is feltetettem a fejlesztéseket (visszarúgás-csökkentés, tűzgyorsaság-növelés, pontosság- és lőtáv-javítás, pisztoly/gépp. közül egyiket 9x18, másikat 9x19 lőszerre), cuccosra amit jónak láttam (gázmaszk, kevlár bélés, kétrétegű védelem, stb.). Géptelepet 2-odjára tisztítva nyoma sem volt a bénázásnak, amikor elsőre hagytam a társakat harcolni, én meg fedezékből, pisztollyal szedegettem az ellent: 1-1 gépp. sorozat kiterítette a banditákat (és valahol még rejtőzik egy fejlesztés). De ÉK-re a furgonnál, azt írtam, 1x sikerült legyaknom a fekete kabátosokat (holtan nem is voltak azok
), aztán a sok veszteség miatt újratöltve azóta se. De majd nekiállok. Viszont így talán nem lőnek szarrá, ha átjutok a következő pályára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos cigaretta 🔞
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Opel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Milyen routert?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest