Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Silenzio
üzenetére
Csak azt a keveset tudom, amit eddig próbáltam, azaz ezt az 1etlen pályát. Fogalmam sincs, átjutok-e máshova, ill. máshol milyen fegyvereket lehet beszerezni (viszont erre ezek eddig jók). Pisztolyra, puskára, meg géppisztolyra is feltetettem a fejlesztéseket (visszarúgás-csökkentés, tűzgyorsaság-növelés, pontosság- és lőtáv-javítás, pisztoly/gépp. közül egyiket 9x18, másikat 9x19 lőszerre), cuccosra amit jónak láttam (gázmaszk, kevlár bélés, kétrétegű védelem, stb.). Géptelepet 2-odjára tisztítva nyoma sem volt a bénázásnak, amikor elsőre hagytam a társakat harcolni, én meg fedezékből, pisztollyal szedegettem az ellent: 1-1 gépp. sorozat kiterítette a banditákat (és valahol még rejtőzik egy fejlesztés). De ÉK-re a furgonnál, azt írtam, 1x sikerült legyaknom a fekete kabátosokat (holtan nem is voltak azok
), aztán a sok veszteség miatt újratöltve azóta se. De majd nekiállok. Viszont így talán nem lőnek szarrá, ha átjutok a következő pályára. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), aztán a sok veszteség miatt újratöltve azóta se. De majd nekiállok. Viszont így talán nem lőnek szarrá, ha átjutok a következő pályára.