- Íme az új Android Auto!
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Fotók, videók mobillal
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kutga
félisten
Üdv!
Itt nézegesd meg a 21. küldetést.
Ezt Sultantól kapod miután neki adtad a Compass artifactot az előző küldetésből. Azt írja, hogy miután felvetted, beszélni kell Szakállal, és felvenni tőle egy akármilyen artifact keresgélős küldetést, utána a PDA-n mutatni fogja merre találod a sztalkereket. Majd szólj esetleg ha működik, mondom én nem ezen az úton mentem.
Ha ezt választod, Szakáll rendszeresen pénzt fog adni neked, mondjuk sztem többet ér vele haverkodni mert akkor artifactokat jobb áron vesz meg amiből könnyebb pénzhez jutni.
Más
Második végigjátszásra nem a küldetésekre fókuszáltam az elején, hanem gyorsan megszereztem Nimble-től egy Exot, CS-3A páncélt, Eliminatort, végigmentem a Zaton stasheken, illetve Yanov mellett megkerestem az AC96-ot (úgy döntöttem ezzel a két fegyverrel tolom végig a játékot, nem érdekel a NATO vonal), valamint megcsináltam 3 acsit:
One of ours
Wealthy Client
Friend of Dutyígy csak azokat a küldetéseket csináltam meg amik ezekhez kellenek. Most így elérek egy csomó magas szintű felszerelést jó áron (piros szkóp pl), Beard jó áron vásárol artifactokat ha pénzszűkében lennék, minden szép és jó, kivéve hogy a Freedom utál - piros színnel jelöli őket a játék, ami akkor problémás amikor Yanovban riadót fújnak mert ott vagyok, ez már vagy kétszer elő is fordult.
-
maszi99
őstag
-
kutga
félisten
Paff...én pont az ellenkezőjét csináltam. Odaadtam a 3 detektort Bagolynak, tőle megkaptam a prototípust, aztán beszéltem Szakállal az artifactról (Compass ha jól emlékszem amit Noah ad - kétszer is lehet tőle kérni) és azt odaadtam Szakállnak mert így kaptam meg a One of Ours achievmentet.
-
kutga
félisten
Üdv!
Most elkezdtem újra a játékot, és mivel a One of ours achievmenthez kell a 3 detektor gyorsan meg is csináltam a küldetést.
Az elsőt Beardtől kapod miután kipucolod a vérszívók fészkét a mérges gázzal. Ehhez meg kell csinálni az előzmény küldetést amikor Grouse-val le kell menni a fészkükbe. A másodikhoz át kell menni Yanovba, és a Kopacha mellett lévő markoló fülkéjében találod a detektort. A harmadikhoz meg kell csinálni Hermann professzor első két küldetését (az elsőnél egy artifactot kell begyűjteni - vigyázva hogy a csapat akikkel mész életben maradjon, utána pedig detektorokat kell kihelyezni anomáliákba majd segíteni méréseket végezni bennük - szintén úgy hogy vigyázol a csapatra). Miután jelentesz Hermannak megkapod a 3. detektort így befejezheted a missziót.
Amúgy első végigjátszásra nem így csináltam, a harmadik detektort véletlenül találtam egy hullánál Zatonban a Fueling Station mellett.
SPOILER
Freedom harcosok nem állnak melléd, te tudsz csatlakozni hozzájuk. Pripyathoz négy ember kell, Zulu aki a toronyban lakik - először vele kell beszélni, Strider, egy volt Monolith-os arc akit az egyik küldetésben befogadnak Yanovba, Vano, egy Stalker Yanov Stationben, és Sokolov, a pilóta a tudósok bunkerében (az ő páncéljával gondok lesznek szóval előtte még meg kell javíttatni egy küldetéssel). -
Dr. Akula
félisten
Kolobok gázos anomáliákban spawnol, random módon.
Sztem te a Strider féle monolitokra gondolsz, azokat bármelyik frakciónál be lehet ajánlani, de előtte kell némi haverság velük hogy be is vegyék. Ez egy fontos küldetés a Friend of... achievementekhez, jól gondold meg kinek nyalsz, mert egyszerre nem lehetsz mindenkivel haver. A stalkerekkel enélkül is jóban lehet lenni ha megvan a Diplomat (meg a wikia-n leírt többi), de a Duty / Freedomhoz mindenképp kell.
-
Piftuka
veterán
"Pedig voltam a fenyőtölgynél........Meg a kldetés is rémlik.......Már a hűtőkamrásnál vagyok
Most lett meg az a Detektor ami oda kell majd szerintem...."Anno én is egy egyszerű detektorral jártam még ott. Pár helyen "megcsípett" a sav.
Aztán később, amikor már a Svarog nálam volt, akkor láttam, hogy olyan az a terület, mint egy "aknamező".
Lépten-nyomon savfröcskölő részekbe lehet lépni, ha nem körültekintő az ember.
"Lehet a cheat miatt hogy minden belemegy a táskába[..] "
Nem egészen értem, hogy mit értesz ez alatt, de én azt tanácsolom, hogy bármiféle cheat/trainer nélkül játszd végig a játékot!
Úgy van benne esetleg kihívás. Még kifejezetten nehéznek sem mondható a játék.
Fáradás nélküli futás, kimaxolt fegyverek és páncélok, korlátlan tárhely, stb., ezek mind a játékélményt rontják szerintem.
-
Piftuka
veterán
"Ezt a galacsint hol találom magyarul hogy van ez az Oakpine??"
Ha jól emlékszem "Fenyőtölgy anomália" a magyar elnevezése. Könnyű megismerni. Egy széles árok húzódik mellette, s közvetlenül alatta az árok tele van savanomáliával.
Egy jobb detektor használata különösen ajánlott itt.A fa tetejére pedig nem egyszerű felmászni. Egy kisebb "labirintus" jellege van. Meg kell találni a helyes utat, hogy melyik ágról melyikre kell továbbugrani.
Amikor egy-egy szakaszt megtettél, érdemes menteni, hogy ne bosszankodj, ha esetleg leesel, s újra kell kezdeni az ugra-bugrálást!
-
kutga
félisten
Oakpine nem tudom hogy van magyarul mert nem használok magyar fordítást.
Az a nagy fa amire fel lehet mászni, a Karom anomália mellett van, alatta ilyen vegyi csapdákkal. Volt ott egy küldetés, Cardan (halott) haverját kellett megkeresni és felvenni a Galacsint.
De mondom, nekem azóta nem termett újra, Beardtől vettem Skvadovskban.
-
rétisün
veterán
ha jól emlékszem (nem biztos
) ahhoz meg kell csinálni a hűtőtornyos küldit, ahhoz viszont svarog detektor kell.
akkor lesznek olyan információid, ami alapján majd befogadják őket, persze attól is függ majd, kinek adod el az infókat.
a vezetőjúket asszem be lehet szervezni majd a pripjatyi csapatba. -
rétisün
veterán
középre állok?
ugyanúgy beszélsz velük (külön-külön) mint akármelyik NPC-vel, és gondolom miután beszéltél a megfelelő emberkével, mennek majd veled. de konkrétan ez a rész nem rémlik most, elég régen játszottam már stalkerosat
(fenn van a játék a gépen, de nem biztos, hogy pont ehhez van mentés)
-
kutga
félisten
Dekóder az mi?
Dekóder a Veles detektor? Abból kell összeszedni hármat. Egyet úgy emlékszem küldetésért kaptam, egyet egy hullánál találtam Zatonban a Fueling Station mellett egyet pedig Kopachynál találsz Jupiterben a markoló fülkéjében.
A Galacsin és a Húscafat képződményt kitörés után Zatonban érdemes keresni. A Galacsin (Kolobok [link]) csak egy helyen "terem" mégpedig az Oakpine anomália tetején Zatonban. Volt egy küldetés amiben meg kellett keresni, nos nekem azóta nem termelődött újra, szerencsére amit akkor Beardnek eladtam, még ott volt nála így meg tudtam venni.
Húscafat sokkal gyakoribb, akárhol lehet találni.
-
kutga
félisten
Pörög a topik, csak épp most mentek szabadságra a szakemberek.
Szívesen segítenék de még nem tartok ott ahol te vagy, mindenesetre itt egy mindenre kiterjedő végigjátszás, amiből igazából minden kiderül (angol tudás nem árt):
A küldetésekkel, npc-kkel, tárgyakkal kapcsolatban meg ezt érdemes olvasgatni:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED TV topic
- Formula-1
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Assassin's Creed Odyssey
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Újszerű Meta Quest 3 (128gb), 1 év garanciával +kiegészítőkkel
- Asus Prime B560M-K + i5 1500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest