- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Még el se terjedt, de már másolnak
- iPhone topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
Üdv!
Itt nézegesd meg a 21. küldetést.
Ezt Sultantól kapod miután neki adtad a Compass artifactot az előző küldetésből. Azt írja, hogy miután felvetted, beszélni kell Szakállal, és felvenni tőle egy akármilyen artifact keresgélős küldetést, utána a PDA-n mutatni fogja merre találod a sztalkereket. Majd szólj esetleg ha működik, mondom én nem ezen az úton mentem.
Ha ezt választod, Szakáll rendszeresen pénzt fog adni neked, mondjuk sztem többet ér vele haverkodni mert akkor artifactokat jobb áron vesz meg amiből könnyebb pénzhez jutni.
Más
Második végigjátszásra nem a küldetésekre fókuszáltam az elején, hanem gyorsan megszereztem Nimble-től egy Exot, CS-3A páncélt, Eliminatort, végigmentem a Zaton stasheken, illetve Yanov mellett megkerestem az AC96-ot (úgy döntöttem ezzel a két fegyverrel tolom végig a játékot, nem érdekel a NATO vonal), valamint megcsináltam 3 acsit:
One of ours
Wealthy Client
Friend of Dutyígy csak azokat a küldetéseket csináltam meg amik ezekhez kellenek. Most így elérek egy csomó magas szintű felszerelést jó áron (piros szkóp pl), Beard jó áron vásárol artifactokat ha pénzszűkében lennék, minden szép és jó, kivéve hogy a Freedom utál - piros színnel jelöli őket a játék, ami akkor problémás amikor Yanovban riadót fújnak mert ott vagyok, ez már vagy kétszer elő is fordult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Autós topik
- Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 : Fókuszban a Ventrue klán
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- YouTube
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest