-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben1
tag
atmosfear 3 ban melyik gombal kell előhozni a beépített menüt?
-
Gaben1
tag
rendben, meg az érdekelne még h láttam valami s.m.r.t.e.r kiegészitőt, ez hogy működik? mert csak 240 mega kicsit keveslem ahoz h az összes eddigi map benne legyen..
-
Gaben1
tag
rétisün :minek a röviditése ez? mer sehol nem találom..
Aarpok: Tehát akkor atmosfear 3, és absolute nature 3 is benne van? mert ha igen akko persze h nem teszem rá a többit.. -
Gaben1
tag
Hali az lenne a kérdésem, hogy ha felteszem a complete modot, arra rátehetek még másikat is? pl atmos fear, vagy absolute nature 3... nem zavarja egymás a sok mod? vagy van sorrend hogy kell feltenni?
-
Gaben1
tag
wáá kösz de megoldottam... kicsit kutakodtam a játék könyvtárában míg megtaláltam hol van a kezdő pénzösszeg,,, szépen átirtam 2500 ról 800 000 re..
így egy darabig nem lesz anyagi gond..
-
Gaben1
tag
válasz
Physicist03 #7235 üzenetére
csak a pénz kell semmi más egyébként meg kb már 8x átvittem fullon minden nélkül.. szal azért akarok most trainerezni egyet..
tudsz segiteni hogy kell belőni? -
Gaben1
tag
üdv feltettem mindenféle modot a játékhoz, scak a trainer nem akar működni.. úgy emlékszem a játékban valamit át kell irni false ról true ra vagy forditva nemtom h működjön a trainer.. nem tudjátok hogy kell?
-
Gaben1
tag
egyébként házilag is megcsináltam a súly módosítást
immáron 700kg- ot tudok vinni XD de lehet többet is -
Gaben1
tag
Üdv!
feltettem az atmosfear 3 at meg a magyarosítást, és azt nem értem hogy eltűnt az atmosfear opció gombja a menüben és ami az érdekes hogy a mentést ( amit letöröltem) vissza tette a játékba , de amint betölteném leaáll az x-ray engine lehet hogy a magyarosítás kavar be?,ha igen tud valaki az atmosfear 3 hoz valót? -
Gaben1
tag
Üdv !
Az lenne a kérdésem hogy az Atmosfear 3 pack simán rátelepíthető a 2 re, és nem befolyásolja a kis kiegészítő dolgokat pl: (magyarosítás, 500kg mod,trader mod,full upgrades mod,mega weaponartefact, és absolute nature pack 2) ezek mind fent vannak egymáson és gond nélkül megy -
Gaben1
tag
üdv
a jó befejezés szempontjából ,van egy bandavezér a hajón aki le akar csapni szakáll embereire, mit érdemes csinálni? menjek én is lőni vagy inkább áruljam be szakállnak?
a másik kérdésem hogy kimondottan sugárzás csökkentő köveket hol találok? -
Gaben1
tag
válasz
proci985 #3555 üzenetére
abba nem merek belenyúlni hátha telepíthetem ujra a game-t
most az a legfőbb gondom még hogy nem találok olyan jó kis köveket mint ami a régi mentésembe voltak
várom a kitöréseket hátha lesznek uj kövek de elé szűkösen osztogatja a játék
( egyébként a leghasznosabb mod a +500kg lett )
-
Gaben1
tag
válasz
rétisün #3553 üzenetére
megtaláltam
igaz nem annyira részletes mint a soc ban volt de itt is elég sok cucc van ,de csak az első kereskedőnél vannak cuccok a hajón ,trainert is próbálgattam ,akármit nyomtam 150 000 nél nem ad több lóvét, illetve a többi funkció nagyon nem működik pl big jump a verziószám passzol pedig... -
Gaben1
tag
köszi találtam egy rakat érdekes cuccot de konkrétan ami nekem kell azt nemtudom milyen néven keressem , amit írtál olyan néven nem találtam semmit
-
Gaben1
tag
üdv tud valaki olyan modot amibe el lehet érni az összes fegyvert meg ruhát minden kereskedőnél?
a soc ban volt ilyen és nagyon babán működött -
Gaben1
tag
válasz
rétisün #3543 üzenetére
megnéztem korábbi mentést ott benne volt a dokumentum
viszont ezek szerint innen kell folytatnom így hogy már végig vittem nem olyan izgalmas, nincs esetleg valami trainer hogy pénzt kapjak? mert nincs kedvem megint a pénzért mászkálni egy csomót inkább megveszem ami kell és viszem a köldetéseket -
Gaben1
tag
üdv
a youtube on láttam hol kell keresni a lövész dokumentumait az elsőt meg is találtam a cementgyár alatti csatornában, a többi viszont üres volt .
mit kell csinálnom hogy megjelenjenek? -
Gaben1
tag
válasz
urban_borz #3426 üzenetére
a kérdésedre,(mert énis kerestem azt hosszú ideig)
pont a tónak a sarkánál lesz pár ember ők azok...egyébként ottvan mellette a föld alatti átjáró is
-
Gaben1
tag
megoldódott a probléma.
letöltöttem a feltört crack-elt változatot,és azzal működik tökéletesen minden,mivel ennél kihagyja a lemez ellenőrzését a folyamatból
és attól se félek hogy ez törvény ellenes volna,mivel megvan az eredeti példány -
Gaben1
tag
ha nincs daemon tools akkor mitöl nem indulhat? valakinek ötlet?
-
Gaben1
tag
üdv
eredeti játék,eddig tökéletesen működött
most inditom és ezt irja ki a cd checking nél:
An attempt to use emulation software is detected. Please insert the licensed disc, deactivate emulation software and try again.
If the error recurs, press "Error report" and send the report to product technical support.nincs semmilyen emulációs progi a gépen
ujratelepitettem és az se segitett
kit lehet csinálni? -
Gaben1
tag
valaki tudja esetleg hol van az a rész amikor kislány hangon sír az egyik szörny?
-
Gaben1
tag
ahogy olvasom lehet h jobb lenne akkor elővennem egy korábbi mentést ahol még a pripyat ban lévő katonai küldetések nincsenek meg és vissza lehet menni bárhová,mert akkor
1: ott a csávó aki ingyen javitja a cuccokat
2.vissaz tudok menni és megszerezni pl lövész dokumentumait
3.az oázist is megtalálom(igaz már járam ott csak nem mentem elégszer körbe h előjöjjön a csillogó akármi amibe bele kell futni ) -
Gaben1
tag
miután vége a játéknak akkor vissza lehet menni,
ott lesz még a technikus pripyat ban hogy ingyen megjavitja a cuccaimat? ja meg persze a csávó aki visszavisz janovba..
a másik dolog,hogy pripyat-ban hol lehet találni 3 as szintű szerszámkészletet? -
Gaben1
tag
az x8 laborhoz hogy lehet eljutni? egy tömbháznál mutatja körbejártam kinyirtam egy vödör rosszfiút se semmi gondolom a föld alatt lehet mert a tetőre is kimentem de a jelet nem mutatta jó szinten..
-
Gaben1
tag
hali pripyat ba kell átmennem és kell mellé pár ember 3 embert összeszedtem egyet a tudós kérónál,egy aki a toronyban lakik és a vánó nevő ürge akinek kifizettem a ruháját, hol találok még embert? mert egy arc azt mondta h a kiszáradt tónál van pár monolitos ember aki jönni,de nincs ilyen nevü hely .azt hol keressem akkor?
-
Gaben1
tag
válasz
rétisün #3309 üzenetére
nah úgy néz ki te vagy az ász visszaraktam egy korábbi mentést ujból megcsináltam a küldetést és nem lép ki
egyszóval ezer köszönet
amúgy most kell összeszednem az embereket h menjek pripyat ba csak nekem nincs légzőkészülékes ruhám meg pénzem se
nemtudod honnan lehet szerválni?
-
Gaben1
tag
Expression : !m_error_code
Function : raii_guard::~raii_guard
File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\script_storage.cpp
Line : 748
Description : ...- call of pripyat\gamedata\scripts\xr_effects.script:395: attempt to index local 'squad' (a nil value)EAX=35DBCCE8 EBX=03611190 ECX=35DBCCF0 EDX=35DBCE21
ESI=006588C8 EDI=00000006 FLG=00200216
EBP=0012F304 ESP=0012E2F8 EIP=0062E12E
CS=001B DS=0023 SS=0023 ES=0023 FS=003B GS=0000többek között ezt irja ki
-
Gaben1
tag
hali 1.6.02 es patch em van és amikor gyüjtöttem egy különleges növényt a tudós dokinak és oda akarom adni neki akkor kilép a játék valami bug felirattal
ujratelepitettem a game-t mentést visszaraktam és ugyanugy kilép újra másokhoz ha odamegyek akkor működik minden normálisan de az egyok tudós dokinál van csak ez és csak annál a párbeszédnél amikor oda akarom adni neki a cuccot... lécci segitsetek mert nem akarom ujra kezdeni(természetesen a játék eredeti)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Spórolós topik
- Le Mans Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest