- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
válasz
Dr. Akula #3892 üzenetére
Gauss-szal kapcsolatban elsőre belefutottam egy érdekes bugba.
A Gausst elvileg már Pripyatban kapod meg egy küldetés során amikor a Monolith vezérét kell lepuffantani egy ház tetejéről. Ezután az ismeretlen fegyvert meg kell mutatni Kovalskynak majd elvinni Zatonba Cardanhoz aki felismeri és ad egy belépőkártyát az Iron Forest alatt lévő laborhoz aminek a végén megtalálod hozzá a leírást amiből Cardan újra működőképessé tudja tenni, és onnantól lehet használni (addig csak 'ballaszt' a hátizsákban).
Nos nekem ez az ajtó kb a játék felétől nyitva volt, végig is mentem a laboron, megtaláltam a doksit amiből Cardan összeállította a fegyvert, így gyakorlatilag az egész végigjátszás alatt nálam volt a működő fegyver. Amikor elértem a kérdéses küldetéshez, felvettem a másikat, jelentettem Kovalskynak de Cardan még egyszer már nem tudta megjavítani dokumentumok nélkül, azok pedig már nem voltak a helyükön. Így használni nem lehetett, eldobni nem lehetett, ládába rakni nem lehetett, +5 kg felesleggel fejeztem be a játékot.
Még jó hogy a küldetésekbe nem zavart bele, kezdhettem volna elölről az egészet.
Másodszorra inkább várok türelemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest