Hirdetés
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Mobil flották
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
speki1982
tag
Újrakezdtem a Diverzánst, az előző (majdnem) végigjátszáshoz képest nagyon szépen megy, akadni ugyan akad néha, de elviselhető (mondjuk azóta 8gb DDR3 van a gépben és kaptam egy HD 4890-est is)
Már Janovnál tartok, eddig egy crash, váratlan kilépés sem volt, ami rohadt fura, mert legutóbbi végigjátszáskor jópárszor kivágott.
A scriptek működnek, a tárgyak ott vannak, ahol kell, beadja a küldetéseket (egyedül az eredeti játék fősztorija nem akart még elindulni, de az talán be fog valamikor) Mondjuk a shield oldalán lévő foltozott verziót raktam fel, előzőleg a sima div-t fixeit másolgattam át.
Az én véleményem szerint a játék végén tapasztalható (sajnos úgy tűnik, általános) hibái ellenére ez a legjobb mod a CoP-hoz, a második az SGM 2.2
Természetesen respect a többi modnak és az azokat magyarra fordítóknak is 
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Természetesen respect a többi modnak és az azokat magyarra fordítóknak is
shield