- Google Pixel topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- iPhone topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
dodopek #9711 üzenetére
Nocsak, egy Sith nagyúr... Grat az új avatarodhoz
(#9698) lsc:
nekem is fagyott ott valamiért, valszeg a nagy melák szörny spawnolgat rossz helyre vagy az okoz crasht mert mikor azt megöltem onnantól nem fagyott ott lent sem... De egy log fájl jobb lenne (megjegyzem én sem tudom 10-ből 8x hogy mi baja
). Ezt crash után ott találod ahol a mentések vannak, csak nem a saves könyvtárban hanem a logs-ban, a dátum szerinti legfrissebb log fájl végéről kell az utolsó pár sor
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest