Hirdetés
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Carline
üzenetére
Koszi, kozben megoldottam, azaz megtalaltam az utolso katonat, az ezredest, benne volt felig a mocsarban...
A katonai cuccot is osszeszedtem, szerencsere nem kellett sokat keressem, mert amikor a detektor alkatreszt szedtem ossze lattam egy bandita tanyat.Gondoltam hogy ott lesz, de megse, de szerencsere epp a vasut mellett indultam el es megtalaltam.
Most mar a Szkvadovszkon vagyok, es felvettem egy rakas kuldit, csak ugy...
Mondjuk a csaposnak mar elvittem a kormanykereket, es a tudosnak is megtalaltam azt a fura zold kepzodmenyt, meg lelottem egy rakas zombit is
Amugy ti melyik fegyvereket kedvelitek ? En meg azzal a csuzlival vagyok, amit alapbol ad, de persze mindent felfejlesztettem rajta, szep fejloveseket produkalok tavcso nelkul is vele

Igaz most talaltam egy mesterlovesz puskat egy iparosnal, aki a kotrohajonal volt...talan o volt a 4-ik azok kozul akik el akartak venni a kormanykereket ?
Mindenesetre panceltoro loszerre kellett valtsak hogy kinyirjam...(7,62-rol van szo, nem az 5,56-rol)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen házat vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Elektromos autók - motorok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5495 (AMD Ryzen 5 PRO / 16GB DDR4 / AMD VEGA 8 / 256GB / Windows 11)
- DELL VOSTRO 3490 (Core i5--10210U / 16GB / 256GB / 14"FHD / HUN BILL/ Win11) 27% ÁFA
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB fekete garanciával
- Xiaomi 15T Pro 12/512gb - Makulátlan, Euronics számla, garancia, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro Max Spacegray 100% akkumulátorral!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-7G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

shield