-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
romero28 #918 üzenetére
Engem inább most ez foglalkoztat: S.M.R.T.E.R. Pripyat v.041.
meg itt van egy ShoC INFERNO jellegű mod a COP-hoz Szerintem ez lesz a következő.
A feliratnál kicsit furcsa volt, hogy mikor a vadásszal beszélgettem néha egészen hülye neveket adott a mutánsoknak, ami inkább vicces volt mint zavaró. Egyébként teljesen jó a feliratozás.BMW001 Számomra a többi sem lerágott csont hiszen annyi féle képpen lehet mod-olni a játékot hogy szinte megunhatatlan.
R1200GS Nekem kb 1,5-2 napba tellett, és legjobb tudomásom szerint minden küldetést megcsináltam. Viszont nem a legkeményebb, hanem "csak" stalker fokozaton toltam egy könnyítő mod-dal. Ehhez az is hozzátartozik hogy semmiféle bug nem hátráltatott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen egeret válasszak?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Egér probléma
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest