Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
Antonius1978
üzenetére
Szerencsére én nem ezt a beszédstílust hallom a hétköznapokban (persze hébe-hóba ilyen szóvirágok felcsattannak a közúti forgalomból), pedig én sem burok alatt nevelkedtem. Vagy például eredeti nyelven a South Park sem annyira "ízes", mint a magyar szinkronnal, lehet, hogy eme cifrázások a változatosságukban már inkább hungarikumnak tekinthetők?
Egyébként érdekes módon a nyelvünkkel nagyon sokat tudunk ártani, "mérgezni".
Ugyanakkor érdemes a hétköznapok során is arra törekedni, hogy emberi létünket legalább kicsikét felemeljük (hej, de nehéz és reménytelennek tűnő feladat) és az állatias oldalunkat is kevésbé vagy lehetőség szerint ne juttassuk hatalomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
shield