- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Fotók, videók mobillal
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megjött a jubileumi Pixel széria
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
Antonius1978 #34873 üzenetére
Szerencsére én nem ezt a beszédstílust hallom a hétköznapokban (persze hébe-hóba ilyen szóvirágok felcsattannak a közúti forgalomból), pedig én sem burok alatt nevelkedtem. Vagy például eredeti nyelven a South Park sem annyira "ízes", mint a magyar szinkronnal, lehet, hogy eme cifrázások a változatosságukban már inkább hungarikumnak tekinthetők?
Egyébként érdekes módon a nyelvünkkel nagyon sokat tudunk ártani, "mérgezni".
Ugyanakkor érdemes a hétköznapok során is arra törekedni, hogy emberi létünket legalább kicsikét felemeljük (hej, de nehéz és reménytelennek tűnő feladat) és az állatias oldalunkat is kevésbé vagy lehetőség szerint ne juttassuk hatalomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- PlayStation 2 /Két karral!/Játékokkal!/Memórikártyával!/HDMI Átalakítóval!
- PS4 Slim
- Eladó Xbox One + Kinect +2 kontrollerrel!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 570 8GB, Ryzen 5 1600, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok (38)
- Lenovo Gamer All in One: i7, 16gb, 512gb, Full hd, Nvidia GF. 840A, JBL hang
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest