- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
shield #34189 üzenetére
Nem is hallhattad, ezt az egyik baratom hasznalja (es meg 2 masik is rajtam kivul, mind3-an szeretnek szeszkozni,valamint munkatarsak voltunk,ezert ugy hivom oket hogy a 3 makvirag
) es csak Udvarhelyen, nameg esetleg amerre meg hasznalta, abban az ertelemben, hogy fasza, remek, kivalo, kituno stb.
Tudod a Vegetas tasakon volt az a kep, ahogy a szakacs feltartja a huvelyk es mutatoujjat, es az azt jelenti hogy izletes, finom, egyszoval atvitt ertelemben azt, amit fennebb felsoroltam.
Meg azt is szokta mondani, hogy : annyi penzem sincs, hogy a busz utan fussak, ezzel majd fogtok talalkozni (mert viccbol, jopofasagbol) beepitettem azaz inkabb ezzel egeszitettem ki az egyik parbeszedet
Igen, meg Angliaban vagyok, es valoszinuleg itt is leszek augusztus vegeig, szerintem csak szeptemberben megyek haza 1 honapra.Meg arra is gondoltam, hogy esetleg augusztus 19-en atrepulok M.o-ra, es 20-an felmegyek BP-re, hogy lam milyen a Szt,Istvan unnep (meg sosem voltam, es M.o. sem 2010 ota), aztan utanna meg Ferihegyrol Marosvasarhelyre, ha addig megnyitjak a repteret, de az nem biztos, es amugy is ez csak egy elkepzeles...Akkor remek, ha haladsz azzal a fegyveres dologgal, egyaltalan nem irigyellek...
(mar meguntam nagyon a forditast, es 2 evbe tellett amig meglett)
Ez tulajdonkepp mibol all ? Nezed a fegyver nevet, es a magyar szoveget atveszed a leforditott mod szinten ugyanilyen fegyveretol ? Gondolom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- MSI Thin GF63 Gamer Laptop 1+év garancia (RTX 3050, 144Hz, 16GB RAM)!
- MSI GF75 Thin 17'' Gamer Laptop i7-tel, 144Hz kijelzővel, 16GB RAM-mal!
- Asus ROG Strix G16
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest