Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
shield
üzenetére
Nem is hallhattad, ezt az egyik baratom hasznalja (es meg 2 masik is rajtam kivul, mind3-an szeretnek szeszkozni,valamint munkatarsak voltunk,ezert ugy hivom oket hogy a 3 makvirag
) es csak Udvarhelyen, nameg esetleg amerre meg hasznalta, abban az ertelemben, hogy fasza, remek, kivalo, kituno stb.
Tudod a Vegetas tasakon volt az a kep, ahogy a szakacs feltartja a huvelyk es mutatoujjat, es az azt jelenti hogy izletes, finom, egyszoval atvitt ertelemben azt, amit fennebb felsoroltam.
Meg azt is szokta mondani, hogy : annyi penzem sincs, hogy a busz utan fussak
, ezzel majd fogtok talalkozni (mert viccbol, jopofasagbol) beepitettem azaz inkabb ezzel egeszitettem ki az egyik parbeszedet 
Igen, meg Angliaban vagyok, es valoszinuleg itt is leszek augusztus vegeig, szerintem csak szeptemberben megyek haza 1 honapra.Meg arra is gondoltam, hogy esetleg augusztus 19-en atrepulok M.o-ra, es 20-an felmegyek BP-re, hogy lam milyen a Szt,Istvan unnep (meg sosem voltam, es M.o. sem 2010 ota), aztan utanna meg Ferihegyrol Marosvasarhelyre, ha addig megnyitjak a repteret, de az nem biztos, es amugy is ez csak egy elkepzeles...Akkor remek, ha haladsz azzal a fegyveres dologgal, egyaltalan nem irigyellek...
(mar meguntam nagyon a forditast, es 2 evbe tellett amig meglett)
Ez tulajdonkepp mibol all ? Nezed a fegyver nevet, es a magyar szoveget atveszed a leforditott mod szinten ugyanilyen fegyveretol ? Gondolom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Jövedelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Asztalos klub
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB + 32SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) es csak Udvarhelyen, nameg esetleg amerre meg hasznalta, abban az ertelemben, hogy fasza, remek, kivalo, kituno stb.
, ezzel majd fogtok talalkozni (mert viccbol, jopofasagbol) beepitettem azaz inkabb ezzel egeszitettem ki az egyik parbeszedet