- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
rétisün #3260 üzenetére
Retisun :
Igen, azokat az anomaliabol kipotyogo faszikat lattam, sot a PDA-t is felvettem, es odaadtam a Szolgalat vezetojenek.Bluyoo :
1,2 pontok teljesitve, 3-ik Morgannal is ismerosnek tunik, o kicsoda mert most nem jut eszembe...mintha az o PDA-jat Bagolynak adtam volna el, de az is lehet hogy nem, de valoszinuleg a gond ott van, hogy nem foglalkoztam egyik frakcioval sem nagyon...
Csak azt a Flint nevu faszit koptem be a Szabadsagos vezetonek...Ki a nyavaja az a Szoroka...talan Flint igazi neve ???
Az mennyiben jo ha az az ex-monolithos tag is velunk tart ? Valami fasza fegyvere van ?Ti kiket vittetek magatokkal Pripjaty-ba ?
En Vano-t (akinek neveben ki kell fizessunk 5 ezret a banditaknak), a hadnagyot a katonaktol, es ugyebar Zulu-t.
Amikor beszelgettem Zuluval ott emlitettem neki ezt a 2 embert, de Noe is a listaban volt, vitte magaval kozuletek valaki Noet ? En azt hittem hogy mind a 3-at vihetem, de ugye csak 2-t lehet, de ezt akkor meg nem tudtam az elso 2-t valasztottam a listabol, ugy latszik Noe volt legalul.Az X8 laborban osszeszedett dokumentumok mire jok ? Gondoltam hogy a tudosok adnak valami lovet erte, de nem. Akkor Kardanhoz vittem, gondoltam a doksikkal fel tudja fejleszteni a Gauss puskat, de nem, sot Bagoly sem vett belole, akkor mire jo ?
A Gauss puskat lehet amugy fejleszteni ? Csak azert erdekel hogy tudjam, a vegen kivonaskor hasznaltam, mar csak azert, hogy lassam hogy mukodik.
Picitt rovidre sikeredett a jatek, pedig nagyon birtam.Osszeguberaltam vagy 150 ezret, vettem szervopancelt is, fegyvereket amiket hasznaltam teljesen felfejlesztettem osszegyujtottem vagy 2000 loszert is szinte mindegyik fajtabol, es errefel nem volt semmi haszna
nem volt ahol ellovoldozzem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest