Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ' Tzs ,

senior tag

[A Halál leple alatt]
    Nem kötekedni akarok, de az infóban leírt dolgokkal nem feltétlenül értek egyet.

"A pályák benépesítettek mutánsokkal, különböző frakciók csoportjaival, anomáliákkal és azokban termő képződményekkel."

Már 4-5 pályán átmentem most a perzselő körül vagyok, lassan Pripyatban, de eddig a pályák ilyeneket nyomokban sem tartalmaznak. Rostok pld. teljesen üres, sehol senki, semmi. A katonai raktárakon 6 emberrel találkoztam és 2 mutánssal. Gyakorlatilag majdnem teljesen üresek a pályák. Ha elvétve is találkozol valakivel (5-6 zombi) vagy normál csoportok tagjaival nem lehet beszélgetni, köztük egy sárga csillagos van, azzal is csak annyit, hogy van-e meló, merre vannak képződmények stb. Más is ezt tapasztalta, vagy a hiba az én készülékemben van?

Még valami: a perzselő pályán a megérkezés után az útról nem letérve az első kanyarnál jobbra az utat végig követve egy föld alatti pályára jutok aminek nincs kiírva a neve, az milyen helyszín? Kisebb labirintusnak tűnik, itt sincs sehol senki, kijárat sincs jelölve sehol.

Új hozzászólás Aktív témák