- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Riot Gin
aktív tag
Hölgyeim és Uraim, vissza tértem.
A következők:
SHIELD: Jelenleg ott tartok a fegyveres pakkomnál, hogy megkéne tudjam hogy a fegyverek fájlaiban melyiket kell át írnom, hogy a kezelhetőségüket állítsam, mert azt párnál nagyon kellene! Hétvégén lesd majd az oldalam, holnap délután új poszt kerül ki, onnan megtudsz mindent. Most estem haza.
Egyébként meg Pripyatba eljutottam, és már az X8 labor van vissza már csak, utána nem tudom hogyan tovább. Szerintem SGM szerű lesz a folytatás innenstöl.
Az Oázis: Próbálgatni kell, mert mindig más. Egyszerű mint a karika csapás, annyit javítanék hogy max 30 perc szokott nálam lenni.
A Backwater puskát annyira, de annyira megkedveltétek, ahogy látom.... NA ENGEM NAGYON FOGTOK GYŰLÖLNI VAN EGY OLYAN ÉRZÉSEM, MIUTÁN MAJD EGYSZER FELTESZITEK AZ ÉN WEAPON CORRECTION PACK-EMET...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A POKOL MÉG KÉSZÜL KIS STALKER PLAYEREK... IMÁDKOZZATOK!

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Nikon DSLR topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB/Gari
- Dell U3423WE 4K ívelt monitor
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- A képek szerinti szép állapotban eladó DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7,
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3739
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield