Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
SaGa59
üzenetére
Persze tudom, hogy nincs benne Noé, azért tettem idézőjelbe, mert nem jutott eszembe az itteni neve.
A Szabadságosok lövöldöznek a Szolgálatra,sőt téged is megkér a góréjuk, hogy időre intézz el egy szolgálatos őrjáratot, akik ott tanyáznak a bárka fölötti út mellett.
Ezt már régen elvégeztem, a Karom mögötti barlangban a lezuhant kocsinál is voltam és a szerszámosládát is megtaláltam a barlangban. Azóta sem ad feladatot a Szabadság.
Fajd nekem semmit nem mond, csak mindig ugyanazt ismétli el, amikor beszéltetem.

Felveszed a Megvilágosultak főnökénél a dokumentumkeresős feladatot. Először a hídon kell összeszedni mindent, ahol megtámadnak a szabadságosok és a szolgálatosok is.
Ezen is régen túl vagyok, elvileg minden hidas doksit összeszedtem.
Valahol valami kimaradhatott és ezért nem tudok tovább haladni, de fogalmam sincsen hogy mi lehet az.

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Bittorrent topik
- Hővezető paszták
- Építő/felújító topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Villanyszerelés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

shield