Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sklopp

őstag

Hali stalkerek! Kezdek mérgelődni A Halál ellen mod-ra. Olyan zakkant hibákkal van teli, hogy már sok. Bevállalok egy rakat feladatot, teljesítem, majd vinném az anyagot a megrendelőnek, de nem lehet átadni. Példák: Szakállnak viszem a megrendelt artifaktokat, átadás helyett közlöm vele hogy unom és nem csinálom, nálam meg ott az anyag, Kardánnak kéne adnom a forrasztó állomást, de nem vesz róla tudomást, Janovban Gariknak kell egy-egy Húscafat és Galacsin, de ilyen nincs a játékban, viszont helyette elfogad egy Harangot meg egy Zöld Agyagot, Fürgének kéne átadnom a megrendelt pisztolyt, de nem vesz róla tudomást, Gontának elvállalom a kiméra vadászatot, megyek 3-kor, de csak annyi a szövegem, mesélj a mutánsvadászatról és viszlát, Janovban a tudósoknak elvállalom egy Iránytű artifakt beszerzését, megtalálom de Zatonban felejtem, viszont gond nélkül átveszik a tudósok, kapok is szép pénzt érte, és így tovább hosszú sorban. Hogy szerszámot csak egyet találtam Zatonban, többet sehol, bármi keresni való dolgot szinte lehetetlen megtalálni, már csak hab a tortán. Kár érte, egy jól elképzelt történet és elképzelés ilyen slendrián módon megvalósítva csak dühíti az egyszerű stalkert.

Új hozzászólás Aktív témák