Hirdetés
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
Antonius1978
üzenetére
Sokszor volt már emlegetve itt a topicban is, létezik mindegyik stalker játékhoz egy módosított exe, ami engedélyezi a játéknak hogy akár 3GB memóriát is felemésszen. Gyakorlati haszna nem tudom mennyi van, elméletben stabilabb lesz ha sok mod van fent (nem crashel annyiszor memória elfogyásra hivatkozva), plusz nem lagol annyira a játék tőle, én fel szoktam tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mozilla Firefox
- Arc Raiders
- Gitáros topic
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Horgász topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield