- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Magisk
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
galaktikus #23857 üzenetére
Az osszes SGM modot jatszodtad ? Azaz alap SGM ha jol tudom, Enot, es a Geonesis 2-t ismered ?
Azt kb egy kibovitett Enotkent lehet felfogni.
Ha a Geo 2-vel is jatszodtal, akkor nincs otletem.
Azaz 1 mod megis az eszembe jutott : Vallet of Whispers - Suttogasok Volgye, de en vagy nem tudtam feltenni, vagy nem ment nekem, vagy elfelejtettem leszeni, igy nem ismerem jol, itt a forumon volt szo rola, asszem szinten Hubai kartars talalt ra.Saga59 mit szoltal - ha egyaltalan eszrevetted - az otletemhez ?
Hubai adja a sok orosz mod hivatkozasat, te pedig leforditanad a cimet es a leirasat magyarra, es Hubai kepet is tenne fel roluk, meg irna par szot a jatekelmenyrol meg a jatekrol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Keresünk dokkolókat
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest