- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Google Pixel topik
- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- A legnagyobb számok a Honor kagylójában vannak
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaktikus
aktív tag
Spectrum project kipörgetve.. ez kegyetlen rövid volt..
Nem gondoltam, hogy a halott városban véget is ér, pedig még csak most lett exo-m..
Ettől függetlenül nagyon igényes mod.. Eldöntöttem, hogy ezentúl csak CoP modokkal fogok játszani, főleg a jóval újabb motor miatt.. A Lost Alphával is ez a legnagyobb bajom.. nem is szép, és szarul is fut az optimalizálatlanság (több szálas kezelés hiánya) miatt..
Ha valakinek van javaslata, hogy milyen ehhez hasonló fasza CoP mod van még, az ne tartsa magában.
(SGM-ek, WiP, AMK megvoltak)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest