Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Antonius1978
üzenetére
Holnap teszek fel képet, eddig semmi új sincs benne, csak a megszokott alap. A grafikus pakkot el is felejtettem feltenni rá, nagyon élénk színek vannak. Már mentettem pár képet a virágokról. Eddig csak az alap képződmények vannak. A fegyverekről, cuccokról előrébb felraktam az "össz" képet.
Olvasom, hogy nem játszottál még a Sniperrel, az végül is egy SGM2.2 (Enot) kicsit változtatva rajta. Az egyik legjobb SGM (szerintem), ha kitoltam a Legendary-t ,megint előveszem a Snipert. Nekem nagyon bejött. Az igaz, hogy edzett idegeket kíván.
Az SGM2.2 (Enot) fordítását használjuk hozzá, kell rajta igazítani egy picit, de rajta vagyok már.
Van egy negyedik is amin ügyködök, de egyenlőre nem mondom meg melyik az.
Telda még van mit igazítani rajta, most ahogy játszom vele derül ki. Azért alakulgat. Örülök, hogy valamivel én is hozzá tudok járulni a fórumtársak szórakozásához.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Tesla topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Direct One (műholdas és online TV)
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Apple iPhone SE 2020 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Az SGM2.2 (Enot) fordítását használjuk hozzá, kell rajta igazítani egy picit, de rajta vagyok már.
shield