Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Antonius1978
üzenetére
Holnap teszek fel képet, eddig semmi új sincs benne, csak a megszokott alap. A grafikus pakkot el is felejtettem feltenni rá, nagyon élénk színek vannak. Már mentettem pár képet a virágokról. Eddig csak az alap képződmények vannak. A fegyverekről, cuccokról előrébb felraktam az "össz" képet.
Olvasom, hogy nem játszottál még a Sniperrel, az végül is egy SGM2.2 (Enot) kicsit változtatva rajta. Az egyik legjobb SGM (szerintem), ha kitoltam a Legendary-t ,megint előveszem a Snipert. Nekem nagyon bejött. Az igaz, hogy edzett idegeket kíván.
Az SGM2.2 (Enot) fordítását használjuk hozzá, kell rajta igazítani egy picit, de rajta vagyok már.
Van egy negyedik is amin ügyködök, de egyenlőre nem mondom meg melyik az.
Telda még van mit igazítani rajta, most ahogy játszom vele derül ki. Azért alakulgat. Örülök, hogy valamivel én is hozzá tudok járulni a fórumtársak szórakozásához.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Az SGM2.2 (Enot) fordítását használjuk hozzá, kell rajta igazítani egy picit, de rajta vagyok már.
shield