Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Passzív aktivitáskövetőt mutatott be a Polar
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Antonius1978 #18493 üzenetére
Holnap teszek fel képet, eddig semmi új sincs benne, csak a megszokott alap. A grafikus pakkot el is felejtettem feltenni rá, nagyon élénk színek vannak. Már mentettem pár képet a virágokról. Eddig csak az alap képződmények vannak. A fegyverekről, cuccokról előrébb felraktam az "össz" képet.
Olvasom, hogy nem játszottál még a Sniperrel, az végül is egy SGM2.2 (Enot) kicsit változtatva rajta. Az egyik legjobb SGM (szerintem), ha kitoltam a Legendary-t ,megint előveszem a Snipert. Nekem nagyon bejött. Az igaz, hogy edzett idegeket kíván.Az SGM2.2 (Enot) fordítását használjuk hozzá, kell rajta igazítani egy picit, de rajta vagyok már.
Van egy negyedik is amin ügyködök, de egyenlőre nem mondom meg melyik az.Telda még van mit igazítani rajta, most ahogy játszom vele derül ki. Azért alakulgat. Örülök, hogy valamivel én is hozzá tudok járulni a fórumtársak szórakozásához.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3378, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- PlayStation 5 FAT (lemezes) + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest