- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
shield #18499 üzenetére
Hat jo lenne a Sniper is, de nagyon vagany ? Mert akkor usse ko, majd nekiallok annak is, de csak ha nagyon izgalmas, mert mar unom hogy annyit kell bolondul koborolni a 3 nagy palyan.
A 4ik mod az szinten jonak igerkezik ? Valami olyasmi mod kellene mint a WIPAarpok En mar egyszer bealltam a banditakhoz - a 3 Ejcsillag kuldi utan - , volt vagy 2 kuldetes, de miutan odaadtam a tavcsovet, Chapaev nem adott tobb kuldetest. A Sevchenkos dolog akkor is mukodik, ha visszamegyek, es kinyirom az osszes banditat az Erdogazdalkodasban ? Mert nem vilagos hogy mit is kell csinaljak.
UI : megkaptam a Svarogot, marmint a rejtekhelyet.
Zsoldos cuccba - miutan megvan az ugynok kiszabaditasa, es kapunk jelszot - bemegyunk a zsoldosokhoz, lesz ott 2 kuldi aztan kapunk 1 relytekhely koordinatat fent a epuletben, a villamok kozott, ott lesz a Svarog.UI 2 : na most epp megyek at Pripjatyba, holnap reggel majd irok, es holnap jonnek a kepek is, mostmar eljatszodtam az idot, es meg kellene csinaljam az atkelest, mielott lefekszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Corsair SF850L Gold 850W SFX Moduláris Tápegység
- Corsair RM1000X Gold 1000W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- MAKULÁTLAN! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Kiwiears Astral
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest