- Bluetooth-headsetekről általában
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- iPhone topik
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
válasz
Aarpok #15549 üzenetére
Igen, olyasmire.Hogy teljesen új történet, lecserélt helyszínek, új szereplők, CoP 1.6os motorja, dx11, új fegyverek, új lények, stb...
Én is zöldségessel kezdtem, de undergroundban besokallt, és nem tudtam működésre bírni... Most ahogy Vision is, eredeti lemezes,+ nodvd "patch"...
Megvan a tárhely is.Akkora, hogy direkt linkeket is tudok csinálni. 5gb ingyenes tár! A cím http://www.waytopripyathun.swhu.tk/
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vallás
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nyaralás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Hangtechnika (pa, stúdió, analóg, digitális, pc)
- További aktív témák...
- Eladó iPad 10.9 (2022)
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 AMD AM3 alaplap + Phenom II X4 Black Edition 955 proci
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest