- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Aarpok #10005 üzenetére
Ertem.
Sotetvolgybe meg nem mentem at, habar a tudos mar hivott hogy fontos kuldetest akar rambizni.Eloszor gondoltam megcsinalok 1-2 kuldit es Kardannak mindent, hogy tudjam felfejleszteni a dolgaimat.Amugy a regi helyen van az Oazis ?
En annelkul hogy meglestem volna, veletlenul megtalaltam az eredeti jatekban, de sokat tokolodtem az OSZLOPOK kozott, amig feltunt, hogy egyik helyen ha atmegyek, akkor ott olyan fatyol fele dolog vilagit halvanyan.
Aztan lassan osszeallt a kep, de amugy a neten is utannaneztem utanna.SUNI : akkor huzzal at Janovba, majd kuldd vissza a mentest, rendicsek ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VGA kibeszélő offtopik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux haladóknak
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest