Hirdetés
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Aarpok
üzenetére
Ertem.
Sotetvolgybe meg nem mentem at, habar a tudos mar hivott hogy fontos kuldetest akar rambizni.Eloszor gondoltam megcsinalok 1-2 kuldit es Kardannak mindent, hogy tudjam felfejleszteni a dolgaimat.Amugy a regi helyen van az Oazis ?
En annelkul hogy meglestem volna, veletlenul megtalaltam az eredeti jatekban, de sokat tokolodtem az OSZLOPOK kozott, amig feltunt, hogy egyik helyen ha atmegyek, akkor ott olyan fatyol fele dolog vilagit halvanyan.
Aztan lassan osszeallt a kep, de amugy a neten is utannaneztem utanna.SUNI : akkor huzzal at Janovba, majd kuldd vissza a mentest, rendicsek ?

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elektromos autók - motorok
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Autós topik
- Óra topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Valami baja van a tápomnak
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

shield