Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• alex89

senior tag

Sziasztok!

Hálás lennék ha az alább taglalt probléma megoldásában tudnátok ötletekkel, tanácsokkal szolgálni. :R
    Tehát adott egy telekomos internet szolgáltatás, van egy szolgáltatói (zte) modem+router kombó plusz ehhez csatlakozik kábelen egy TP-LINK TL-WR940NV3 (az eszközök ehhez csatlakoznak) a jobb jelerősség érdekében. A jelenség a következő: az egyik eszközön elkezdek letölteni valamit, vagy elindítok mondjuk egy videót, akkor a többi eszközön (akár kábeles pc, akár wifi-n telefon bármi) nullára redukálódik a sávszélesség, nincs net. Amit leállítom a letöltést megy minden tovább rendben . A problémát tovább árnyalja, hogy a jelenség fennáll egy "eszközön belül is", mondjuk egy többlapos böngészés esetén amikor egyik lapon megy például a youtube, akkor a többi lapon már nem tölt be semmi az ég világon.
    Régebben nem volt ilyen problémám, ha ment egy letöltés és elkezdtem böngészni, akkor működött rendben minden, természetesen annyival lassabban ment a letöltés mint amennyi sávszélességet az én böngészésem éppen elhasznált, jó lenne ha ez most így így tudna működni. Próbáltam ezen QoS vonalon is elindulni, de nem értem el változást. A hiba nagyjából azóta áll fent mióta ez a remek ZTE készülék beüzemelésre került.

Új hozzászólás Aktív témák