Hirdetés
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex89
senior tag
Sziasztok!
Hálás lennék ha az alább taglalt probléma megoldásában tudnátok ötletekkel, tanácsokkal szolgálni.

Tehát adott egy telekomos internet szolgáltatás, van egy szolgáltatói (zte) modem+router kombó plusz ehhez csatlakozik kábelen egy TP-LINK TL-WR940NV3 (az eszközök ehhez csatlakoznak) a jobb jelerősség érdekében. A jelenség a következő: az egyik eszközön elkezdek letölteni valamit, vagy elindítok mondjuk egy videót, akkor a többi eszközön (akár kábeles pc, akár wifi-n telefon bármi) nullára redukálódik a sávszélesség, nincs net. Amit leállítom a letöltést megy minden tovább rendben . A problémát tovább árnyalja, hogy a jelenség fennáll egy "eszközön belül is", mondjuk egy többlapos böngészés esetén amikor egyik lapon megy például a youtube, akkor a többi lapon már nem tölt be semmi az ég világon.
Régebben nem volt ilyen problémám, ha ment egy letöltés és elkezdtem böngészni, akkor működött rendben minden, természetesen annyival lassabban ment a letöltés mint amennyi sávszélességet az én böngészésem éppen elhasznált, jó lenne ha ez most így így tudna működni. Próbáltam ezen QoS vonalon is elindulni, de nem értem el változást. A hiba nagyjából azóta áll fent mióta ez a remek ZTE készülék beüzemelésre került.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Óra topik
- Milyen széket vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hardcore café
- További aktív témák...
- ROG Zephyrus G14 GA401QC 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3050 16GB 500GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 98%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Ultra i7-155U/16GBRAM/512SSD/14" FULLHD IPS kijelző/magyar
- Lenovo Thinkpad L14 Gen2, 14" FHD IPS, Ryzen 5600U 6 mag, CPU, 16GB DDR4, 512GB-1TB SSD, W11, Számla
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Gubek-Einste