Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
laszak
üzenetére
Azért az komoly, hogy reseteltem a routert, de simán visszacsatlakozik a noti a routerre, mintha mi se történt volna...
Egyszerűen nem érdekli a routert, hogy nyomtam a reset gombot...
Egyéb ötlet, hogy juthatnék be ennek a kis "nyomoréknak" az admin felületére?
ez a ipconfig /all dolog nálam annyit hozott, hogy kb 2 tized másodpercre felvillant egy fekete ablak, majd el is tűnt...
Mit kellett volna látnom? -
válasz
laszak
üzenetére
Köszönöm, közben a csodás üszi - akik megtudtam 3-an vannak! - adott egy mobilszámot, ahol egy arrogáns, lekezelő "úriember" közölte, hogy a router restart után olyan 30 másodpercem van beírni a címsorba a kódot, hogy admin felületet láthassak - persze ez nincs benn a használatiban!, vagy a reset gombot nyomjam úgy egy percig...
Természetesen ez sem így van a használatiban, hanem ott 5 sec szerepel.Miután vázoltam a telefonon keresztüli netes regisztráció anomáliát, kioktatott, miszerint 3 emberre sok volt a hívás, ezért döntöttek így, és különben is ő 18E-es órabérért ilyennel nem foglalkozik...
Mondanom sem kell Ő tette rám a telefont. Nem baj, száma megvan.
Többet úgyhiszem nem veszünk TP-LINK terméket, mert LINKek az itthoni supportosok...
-
laszak
tag
válasz
mrlujoak
üzenetére
Szia!
Ha az eszköz oszt IP-t, akkor az alábbi segíthet:
Csatlakozz rá egy készülékkel (WiFi-n, vagy kábellel), és nézd meg, hogy az Oprendszered miyen IP-beállításokat kapott, a default gateway-t keresd.
Windows alatt parancssorba az ipconfig /all parancsot használd.
Tableten meg valahol a hálózati beállításoknál láthatod ezt.Ha ez nem jön be, egy próbát megér a 192.168.0.1,és 192.168.1.1 címek kipróbálása.
Ha ezek sem segítenek, akkor végső esetben egy reset.
-
Sziasztok!
Vásároltunk egy TP-Link TL-WR702N típusú nano routert.
Telepítése, beállítása sikerült (igaz nem én, főnök volt) de utolérte a csapatot a mixed mód átka, 2 okostelefon és egy Asus ee pc nem tud csatlakozni a routerhez.
Vissza szerettem volna állítani a mixed módot b/g-re, de sajna az admin felületet sehogy sem tudom behozni.
Használatija a 192.168.0.254-et írja, de semmi.
Egyik böngészőben sem.Tippek?
(az új, telefonos üszi meg egy vicc... Telefonon hívom őket, de ahhoz, hogy kapcsoljanak, neten kell regisztrálnom a terméket. ...és ha az a gond, hogy teszem azt táblagéppel nem működik, akkor hogyan regelem, ha nincs net?! Táblagépbe még a sima kábelt sem tudom bedugni... Idióták...)
Köszönöm előre is!
-
laszak
tag
válasz
spiritex
üzenetére
Logokban látszódik valami?
Opciók:
-Config lement, factory reset.
-Ha a gyári configgal jó, akkor visszatöltheted.
-Ha úgyis ezt csinálja, esetleg egy fw-upgrade (ha lehet, bár már elég régen jött ki hozzá új)
-Ha ezután sem jó, akkor táp szerintem. (ha van másik tápod, akkor kezdd ezzel a tesztelést). -
Boogie33
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem tudom.
De most komolyan nem tudok már ezzel foglalkozni , tényleg hálás vagyok hogy segíteni akarsz. Ha esetleg holnap este 7-7:30 körül fönt leszel szívesen venném a segítséget. De én mára már nagyon kivagyok ( egyéb okok).
Köszi.
-
Boogie33
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Dehogynem működik , hát arról netezek most is . Ha le resetelem akkor nincs net csak a sárga háromszög.
-
Boogie33
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Modem kábel ki húz , áram ki húz , áram vissza , modem kábel nem , semmi , nem tud kapcsolatot létesíteni a 192.... hellyel .
Én feladom .
Köszi hogy próbáltál segíteni. -
Boogie33
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
192.168.0.1 ez az alap értelmezett.
Próbáltam hogy addig ki húzom a modem kábelt de semmi , akkor semmi nem jön be.
A ciscoba megpróbáltam át állítani de akkor is ő jön be a 192.168.0.1 -re -
Boogie33
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Értem . De ehhez a kezelő felülethez hogy jutok el , ez itt a probléma . Mert ugye a 192.168.0.1 el kéne bemennem de erre meg a Cisco jön be.
-
pocokxx
Közösségépítő
-
Boogie33
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Tényleg?
Akkor gondolom azt is elmondod hogy hogyan kell megváltoztatni

-
Blue Thunder
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
értem...hát akkor nem tudom...felefelé nem annyira lényeg nekem mert sajna kicsi egyébként is
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Blue Thunder
üzenetére
Ez elég érdekes, mert ez a Virtual Server dolog - avagy más néven port forward - csak és kizárólag a feltöltésre van hatással! Mindösszesen egy darab szükséges belőle, amit a torrentezős gép LAN IP címére kell irányítani! Ha ez nincs beállítva, akkor lényegesen kevesebben tudnak majd tőled tölteni!
-
Blue Thunder
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
amikor belementem a routerbe a réginél ....port forwarding és ott lehetett megadni virtual server címeket...a réginél volt a papíron 5 ilyen cím, na most amikor ezeket beírtam maxal töltött torrentről a routeren át, de előtte meg csak sokkal kisebbel
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Blue Thunder
üzenetére
Szia!
Hmm? Ezt nem igazán értem!

-
Blue Thunder
senior tag
üdv
Ha valaki esetleg tudna segíteni...
Van egy TP Link TL-WR740N-es routerom, ehhez kellene egy pár virtual server IP cim...régen egy tlr460-om volt ahhoz volt a papíron asszem kb 5 ilyen cím, torrent miatt kellene mert a netem az 10 megás de a torrentem így csak max 1,2-vel tolja lefelé
válaszotokat előre is köszi
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Boogie33
üzenetére
Kábelmodem? Annak leginkább 192.168.100.1 az IP címe, ami egy routerre sem jellemző! Gondolom nálad akkor modem+router kombó eszközről lehet szó, esetleg egy CISCO EPC3925-ről, és mindkét eszköz LAN IP címe azonos! Mi következik ebből? Az egyikét meg kell változtatni!

-
Boogie33
senior tag
Hali.
Segítsetek légyszi , beraktam egy D-link DIR-600-as routert és egyszerűen nem tudok most már felmenni a kezelő felületre mert a kábel modem jön csak be (Cisco). -
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Segítség kéne nekem egy TP-Link WR-741ND router beállításához.
Eddig ADSL-hez volt beállítva, tökéletesen működött is, nem volt gond vele. Viszont nemrég szolgáltatót váltottunk ( Invitelre )és itt már kábel netet köttettünk be, így ehhez nyilván más beállítások kellenének. Annyit már sikerült elérnem, hogy a WI-FI működik, viszont a LAN része még nem megy a routernek, azt hogyan tudnám beállítani? -
bigdady
nagyúr
Hali
Tp link 842nd routerem gyári szoft-tal és vargalex 117-el is ugyanaz a problémám: vagyis, hogy ha a modem új ip cimet kap upc (pppoe) által vagy rebootol a router akkor nem tud újra csatlakozni a csak kb pár perc múlva a modemhez és az alábbi log-ot írja:
Mar 2 22:43:53 Home daemon.notice pppd[6113]: Connect: pppoe-wan <--> eth1
Mar 2 22:43:58 Home daemon.info pppd[6113]: Remote message: ^M^JYou are already logged in - access denied^M^J^J
Mar 2 22:43:58 Home daemon.err pppd[6113]: PAP authentication failed
Mar 2 22:43:58 Home daemon.notice pppd[6113]: Connection terminated.
Mar 2 22:43:58 Home daemon.info pppd[6113]: Exit.Az a baj, hogy nincs authfail opció semelyik firmware-ban? Úgy néz ki tp linknél nem megy és hibás a gyári szoft és openwrt is?
Nincs ötletetek?
-
spiritex
veterán
Szerintetek az, hogy 3 percenként újraindul a D-link DIR-635-ös router-em és kiírja, hogy Gateway is measuring your network connection az azt jelenti, hogy haldoklik? Próbáltam már áramtalanítani 1 percre, de nem ért semmit. Mi lehet a gond szerintetek? Mert így pár percig van net, utána kb. 2 percig nincs, aztán megint.
-
korábbi firmware verzióknál 192.168.1.1 volt, de szabványosítás miatt az újabb firmware verziónál már 192.168.0.1 - de ezt írták is egy ideig a firmware verzió javítási/bővítési leírásban, amíg el nem terjedt a köztudatban;
Change the IP address to 192.168.0.1
ja, nincs mit!
-
bigdady
nagyúr
Vargalex-ben nem tudjátok az usb-t mint ftp szervert hogy kell engedélyezni?
Din dns-em beállitottam és ftp backup-ot is engedélyeztem, de itt kért host nevet meg ilyesmit? Újra a dyn dns-t vagy hagyjam üresen? Nem akarja látni a telefonom 3g-n keresztül az istennek se. Egyátalán itt kell engedélyezni?Illetve multi ssid-t tud?
-
G4ga
őstag
bovebben ezt raktam fel ra : TL-WR941ND_V2_V3_120201
persze ha megnyitom az admin feluletet jelenlegi verzional az van h v2/v3 000000ugy frissitettem h leszedtem a firmwaret, majd betalloztam neki a fájlt, elinditottam. sikeresen lefutot, majd egy csik megint lefutott h restartol. utana reset majd kapufa.
-
G4ga
őstag
TL-WR941ND - ez
modelnek v3.5 ir az aljan ezet a tp link honlapjárol a v3 firmwaret töltöttem le!
volt igen. rebootoltam es reseteltem is!semmit nem nyit meg az explorer. azt irja kapcsolodasi hiba.
alul sarga felkiálto jeles a hálozat.
olyan mintha nem menne tovabb a jel!update: megnyitja.
firmware verzionak sok nullat ir.
akkor valoszinuleg rosszat raktam fel.
melyik ehhez a jo? -
G4ga
őstag
Sziasztok!
Adott egy tplink router.
Firmware frissites utan egyszerüen nem müködik.
Power led világit
Sys led villog
WLan villog
WAN villog
Lan ahova dugtam a net kabelt villog.Ip kiosztja ha nyomok neki egy ipconfig /renew-t viszont net nincs. hibának azt irja a windows h elakadt a net az átjátszon.
192.168.1.1 -re nem reagál. talaltam lejjebb 170 cimeket arra se reagál!
Elképzelhetö h rossz firmvaret raktam rá? lehet ezen segiteni? valaki foglalkozik illy jellegü javitással?
segitségeteket elöre is köszi. -
bigdady
nagyúr
Nem tudtok egy minél nagyobb ingyenes stabil ftp tárhelyet? Webkamera rögzitene rá ha mozgást észlel.
Az router usb portja nem jó mert elviszik azt is ha betörnek
-
zaza99
csendes tag
válasz
üzenetére
Mikor beállítod a pppoe-t + felhasználónév+ jelszó utánna a lap alján "SAVE" utánna alatta "Reboot". Ha így nem tartja meg akkor hibás a router, firmware frissítést kell megpróbálni ha van hozzá, vagy esetleg egy sima gyári visszaállítás is segít ha szerencséd van.
Port nyitás:
Forwarding - Virtual ServersHa DHCP-t használsz akkor a DHCP- Address Reservation-nál fixálnod kell azt az ip-t MAC cím alapján amihez nyitottad a portot.
-
Lacikaaaa
csendes tag
válasz
Lacikaaaa
üzenetére
Fejlemény.. a samsung telefonon most már hibátlan lett a net.. a képek is megjelennek.. csak így magától megjavult.
De most egy olyan dolog van, h a laptopon, mondjuk újraindítás után nem jó IP-t kap a routertől.. egy teljesen más tartományból van az ip, ismeretlen DNS-el... vírusra gyanakodtam.. AVG és 2-3 kém és trójai kereső lefuttatása után már újraindítás után is jó IP-t kapott... kiváncsi leszek meddig tart ez az állapot..
-
Lacikaaaa
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Több telefonnal is próbáltuk. Van amelyiken eredeti rom van (Samsung Galaxy Advance..stb.) van amelyiken nem (motorola defy).. az eredmény mindegyiknél ugyanaz..
-
Sterilzona
senior tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
köszönöm
-
válasz
Sterilzona
üzenetére
-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok!
Valószínűleg nem jó helyre írok, de nem találtam jobb topikot. Esetleg, valaki jártas abba a dologban, hogy egy eleve befogott, wifi jelet, egy tető wifi antennával befogott wifi jelet, amely ügye le van vezetve egy számítógéphez, hogyan tudom tovább meg osztani. Vagyis, ebbe a hálózatba, kellene nekem egy routert beépíteni, hogy pl. a szobába legyen wifi jel, amit egy telefon lát.
hálózat, kb így néz ki : antenna - ebből jön egy kábel, ez valami tp linkes kis adapterbe be van dugva - majd ez, van hozzácsatlakoztatva a szgéphez.
Ötlet?
Hálásan köszönöm -
-Ben-
veterán
Sziasztok!
Van egy TP-LINK WR941ND típusú routerem. A kérdésem az lenne, hogy hol tudom a belépésnél használt adatokat leváltani? Tehát az alap admin/xx -ről van szó. A WiFi routert letudtam váltani, de ezt nem.
ui.: illetve hol tudom megnézni, hogy milyen mac addressekkel csatlakoztak a routerhez/mikor ?
Köszi.
-
Lacikaaaa
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
IP: 192.168.2.1
DHCP-vel oszt IP-t a 192.168.2.100 - 192.168.2.199 tartományban.
Telefonon fixre 192.168.2.101 et állítok. (192.168.2.100 egy laptop)
Így van internet a telón, de a képek nem jelennek meg.
Általad javasolt DNS beállítással net sincs..
-
zaza99
csendes tag
válasz
perfegor17
üzenetére
Network - Wan - Dynamic Ip
ennyi -
pocokxx
Közösségépítő
-
Peethy
őstag
Sziasztok!
Sürgős segítségre lenne szükségem: van egy hálózatom, ami valahogy így néz ki:
modem-router-innen pedig három másik wifi routerbe megy ki a jel, ezekről van a wifi.
Namármost, az lenne a feladatom, hogy routerenként állítsak be WPA-hoz jelszót, viszont egyszerűen képtelen vagyok rájönni az IP-címükre. ipconfig/all parancsnál csak a modem utáni routert látom, trace route-ot is próbáltam, meg mindenfélét, nem működött. Nem vagyok szakértője a témának, kérlek segítsetek

Köszönöm előre is.
-
zaza99
csendes tag
válasz
perfegor17
üzenetére
Kellene tudni, hogy a rendszer automatikus vagy statikus ip-címekre van állítva. Nézd meg a géped hálókártyáján az ip kiosztást.
Ha DHCP -s akkor a router WAN részét állítsd DHCP-re, ha statikus ip-t ír akkor meg statikus ip-re.
De közel se biztos, hogy így menni fog mert lehet hogy mac címet is figyel a szerver. A rendszergazda se fog örülni a wifinek, főleg ha nyitva hagyod. Ha olyan cégnél dolgozol ahol a gépeken a cég számára titkos adatok vannak akkor ezért a manőverért ki is rugnak meg feljelentenek. -
perfegor17
senior tag
Én problémámra nem tudd senki választ?
-
Lacikaaaa
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A helyzet változatlan

-
perfegor17
senior tag
Sziasztok lenne egy problémám.
A munkahelyen nekünk szét van osztva a net.Kábelesen jön de szeretném ha wifin is lenne.Ma bevittem a routerem beledugtam a wan-ba a kábelt felcsatlakoztam rá de egy sárga háromszögben volt egy felkiáltó jel a jel erőségnél.A routerbe be tudok menni de net nincs vele.Ebben kérném a segítségeteket.A router egy D-link dl-512-es. -
audi100td
nagyúr
válasz
StSanya
üzenetére
A mi 360R modemünk is fekete és a T-Home-nál azt mondták, hogy még most is ezt szállítják, ebből kiindulva elvileg T1(E) lehet, nem? (Megnézni most nem tudom mi van ráírva, lehet csak egy hét múlva leszek ott legközelebb). A T-Home-os net úgy 1-1,5 éve lett bekötve nálunk.
szerk: Vagy esetleg maga a router lenne hibás?
-
StSanya
senior tag
válasz
audi100td
üzenetére
Sajnos ismert hiba, régi, fáradt kondis modemekkel nem tudnak kommunikálni valamiért a TP-Link routerek...
Ajánlott modemek:
D-Link 360R T1(E) - fekete színű, T-Home pontokban, dsl kezdőcsomagban kapható, 6 ezer Ft.
D-Link 321B - etalon már évek óta, de az új 360R T1(E) lényegében ugyanez, 9 - 10 ezer Ft
TP-Link 8810B - nem igazán kapni
Közös jellemzőjük, hogy frissíteni érdemes őket DChard fórumtárs firmware-ével: [link]
-
audi100td
nagyúr
Kipróbáltam mindent, de a wifi elvileg ok, egy másik rendszerben működik rendesen. Illetve kiderült, hogy ha a T61-el kábelről csatlakozok (kikapcsolt wifi mellett), a másik gép meg wifivel akkor is gáz van otthon.
Közben felhívtam a TP-Link ügyfélszolgálatot, ahol azt az infót kaptam, hogy valószínűleg a T-Home-os modem (D-Link DSL-360R) nem működik együtt rendesen a router-rel és ebből adódik a probléma. Ez lehetséges? Ha igen, milyen modemet vagy modem/router kombót érdemes venni?
-
Lacikaaaa
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Custom DNS-el egyáltalán nincs internet a telefonon.
-
Viktoár
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi,majd megnézem.

-
-
Lacikaaaa
csendes tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni.
Adott egy TP-Link WR740N router. Kábellel csatlakozik rá egy asztali pc, és wifin keresztül egy laptop. A net hibátlanul működik, a kapcsolat tökéletes.
Több telefonnal is próbáltunk kapcsolódni a wifhez. A kapcsolat létrejön, internet van, azonban a képeket nem tölti be. Más wifikre csatlakozva nincs ilyen probléma csak ennél az egynél. Kipróbáltunk a routerban minden beállítást, b,g,n /mixed mód, automata vagy fix csatorna, titkosítva és nem titkosítva. De a képek sehogy sem töltődtek be a telefonon.Nyilván a probléma nem a telefonokban keresendő, mert azok más wifire csatlakozva, illetve mobilhálózaton keresztül hibátlanul betöltik a képeket is.
Illetve a laptopon ezen a wifin keresztül is betölti a képeket.. Egyedül a telefonokon jelentkezik ez a probléma.Ötlet?
-
Viktoár
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szia
Köszi a segítséget,már rájöttem a hibára. Egy restartot követően másik ip-t osztott a router így nem stimmelt a beállított porthoz.
Azt hol lehet állítani hogy ne ossza automatikusan hanem fix legyen az ip-m? Kb 3-4 gép kapcsolódik rá,gondolom ez nem probléma.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Viktoár
üzenetére
Szia!
A gép LAN IP címe egyezik azzal, amire a portot forwardolod?
Itt is zártnak mutatja a portot, miközben fut a kérdéses alkalmazás?
http://www.canyouseeme.org/UPnP-t esetleg nem támogat a program? Akkor nem kell külön forwardolni!
-
Viktoár
addikt
Sziaztok
Van egy Tp-link wr841n routerem és az egyik programnak engedélyezni kell a 16000-es portot.Be is állítom a port forwardingot de ugyanúgy kiírja hogy engedélyezzem.
Mi lehet a gond? Nem lehet valahogy kikapcsolni a routeren belül hogy ne kelljen minden programhoz portokat nyitogatni?
-
-
Jazz
veterán
Sziasztok!
Routerek hálózatával kapcsolatban lenne szükség egy kis segítségre.
Modem->Router 1.->Lan->Router 2.
ˇLanPC ˇWifiPCFeladat: Router 1.-2. DHCP legyen, és a LanPC-ről ellehessen érni a WifiPC-t hálózatban (file megosztás...stb.).
Kérdés: Mi legyen Router 1. IP címe, és alhálózati maszkja, illetve ugyan ez mi legyen Router 2.-nél? És mi legyen a modemé, vagy az maradhat default?
Köszi
-
zaza99
csendes tag
Sziasztok!
Ezzel a TL-WA701ND AP-al meg tudom csinálni, hogy a wifi jelet továbberősítem úgy, hogy ne keljen a routerből utp kábelt húzni hozzá?Köszönöm.
-
Tadyon
csendes tag
Sziasztok!
Átküldtek ebbe a topicba problémámmal együtt tehát itt próbálok szerencsét

Remélem lesz itt valaki aki tud majd nekem segíteni, olyan gondom lenne hogy adott egy TP-LINK 3220 v2 (ufo) router és egy mf 820 telenoros modem. A net működött, de folyton ledobált olyan félóránként, vagy amikor feltöltés volt, pl. skype vagy sebességmérő teszt közben mikor megindult a feltöltés. Softver a legújabb volt rajta mert a régi (azt hiszem mf 190) nevezetű modememet se ismerte fel az elején annó, de azt megoldotta egy softverfrissítés, viszont azóta nincs új soft ehhez a routerhez.Tehát:
- Van valami megoldás?
- Esetleg van olyan router ami támogatja ezt a modemet (mf820)?
Vagy:
- Milyen más routert ajánlanátok ehhez az mf 820-as modemhez?Segítségeteket előre is köszönöm!

-
bigdady
nagyúr
válasz
sharkshock
üzenetére
ez 8000 volt
-
sharkshock
csendes tag
válasz
bigdady
üzenetére
hehe jóérzés olvasni, hogy végre kezdik felfogni az emberek, amit itt már huzamosabb ideje magyarázok a tplinkekkel kapcsolatban. Felkéne már dolgozni azt az egyszerű tényállást, hogy nem kapsz müködő routert 3000 forintért. Persze nemcsak a Linksys lehet a megoldás, de az emlitett márkánál mindenképpen feljebb kell gondolkodni! Amit még tehetsz, vidd vissza, és síkitva rohanj ha visszaadják a pénzt(ha garis) vagy add el vmelyik másik megvezetett forumtársnak

-
emlekmas
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
(Szerk: tudom, hogy nem ez a milyen routert rovat, de az előzményeim meg itt vannak.
Vagy mégis inkább írjam inkább át oda
???)Szerk2: átírtam oda)
-
.Benett
tag
Sziasztok. Van egy Linksys wap54g AP-m.
Használtan vettem pár hete , beállítottam és szolgált is egy pár hetet , de pár napja valamiért nem működik.
Először elment róla minden csak a piros power led világított nem volt wifi.
Újraindítás után felvillan az összes led , de csak a power led világít. Ha úgy indítom újra , hogy benne van a LAN kábel akkor a kis logó mögött led is világít néha. RESET-re semmit nem reagál nyomhatom 2-3 percig is , semmi. :S
valami ötlet ?
-
krealon
veterán
válasz
-secret-
üzenetére
"TP-Link routernér hasznos ez a QSS?"
Persze, ha szeretned, hogy konnyen feltorjek a routeredet.
-
lucifer15
tag
válasz
bigdady
üzenetére
Hello!
Nekem is ugyan ez a TP-link 842ND-m van és ugyan így minimum heti egyszer ledob a netről. A szolgáltató az Invitel optika 25/10-es PPPoE kapcsolat.A legfrissebb frissítés /2013 01 31/ van fenn.
Tápfesz kihúz-vissza és ismét jó.Amikor működik a sebesség akkár wi-fin,akár vezetéken maximálisan jó.
Ha a Skype-t használom akkor gyorsan ledobb a netről.
Három hónappal ezelőtt még Lynksis 54GL-volt teljesen hibátlanul ment,csak lassú volt. -
amdni
aktív tag
Üdv!
Egy komoly problémám van és a segítségeteket kérném.
Van egy tp-link wr743nd (egyes hardver verziós )routerem, és rá kapcsolódok két darab szintén tp-link wr743nd-s (kettes hardver verziós) routerrel ami accespointként működik.
Néhány óránként megszakad a kapcsolat a két router és az accespoint között, és csak akkor jön helyre ha újraindítom a routert.
Mi okozhatja ezt a hibát?
-
Monyos
aktív tag
üdv!
Egyik ismerősöm megkért, hogy nézzek rá a netükre, mert eléggé szakadozik és hibaüzenetet ír ki neki.
T-Home ADSL internetről van szó ami eddig hibátlanul működött egy TP-Link WR542G V7 routerrel.
Most viszont olyat produkál, hogy néha van net néha nincs.
De ezt úgy, hogy amikor épp van internet kapcsolat akkor hibátlan, majd elkezd szakadozni, belassulni és azt a hiba üzenetet dobja a böngésző, hogy a "DNS kiszolgáló nem válaszol" és innentől sehogy sem lehet életre kelteni a netet.
A routeren nyomtam egy HARD RESET-et és firmware frissítést ,de egyik sem segített.Viszont, ha a routert megkerülve csak a modemet kötöm össze a géppel akkor hibátlanul megy a net (0-24). Ezért gondolom csak a router lehet a ludas.

Csak azt nem értem, hogy állításuk szerint pár órán belül "visszajön a net" és olyankor megint gond nélkül megy, majd gondol egyet és megint a fent írt hibaüzenetet dobja. (kábellel és WIFI-n is ugyan ez a helyzet)Mi okozhatja?

Csak beállítási probléma lehet vagy új router lesz belőle?
-
bigdady
nagyúr
Sziasztok!
Van egy Tp link 842ND-m.
1. Mellette upc adsl-em van vagyis pppo de hiába van auto connecten hetente egyszer leszakad és akkor kb 5 perc mire a modemen keresztül kapcsolódik és van újra net. csak connetctinget ir jó ideig. (manuálisnál is sok idő)
Előző asus routerem azzonnal kapcsolódott.
Mi lehet a gond? Legfrissebb firmw van fenn.2.Ez a Secondary Connection beállitás mire jó nem ez a gond? Most disabledre van állitva. Azt irja átállithatom erre: Static IP (For Dual Access/Russia PPPoE) .
Nekem modem reboot után van csak mindig új ip cimem, addig fix.(#13701) polar-x Garanciajeget nézd meg, hogy hova kell visszavinni és vidd oda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel nagy választékban garanciával/számlával! Upd. 04.23
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest