- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
spiritex
veterán
-
-
erikke17
őstag
válasz
spiritex #13855 üzenetére
Igy igaz, ezért nem értem mi köze a letöltési sebességhez.. Az előbb hagytam hogy magának becsülje meg, megint tróger lassú lett. Majd beirtam hogy 10000kb/s és megint megy mint a meszes..
És wifi jól ment attól függetlenül hogy gépen meg lassú volt.. Szóval totál ellentmondás -
válasz
spiritex #13847 üzenetére
A csatornák foglaltsága sem indokolja az újraindulást! Ha mégis tápcserére kerül a sor, javaslom vegyél kicsit nagyobbat, amiben lesz tartalék, így várhatóan az élettartama is hosszabb lesz! Amúgy nem tudom, hogy mi a túrónak neki 3A-es táp, mikor az USB-s ASUS WL-500gP-hez is 5V 2,5A volt, és még egy USB-s HDD-t is elvitt a routerre kötve! Na de, ha ennyi kell, hát ennyi kell...
-
-
válasz
spiritex #13841 üzenetére
Azért azt nem mondanám, hogy nem csoda! Az én routerem is folyamatosan megy, ráadásul még egy HDD-re torrentezik is éjjel nappal, két klienssel, folyamatosan! Ezen kívül web és ftp szerver is egyben, na meg ugye router! És bár a jelenlegi még csak 4 hónapos, de az előtte lévők is non-stop mentek, csak áramszünet idejére álltak le!
-
-
-
laszak
tag
válasz
spiritex #13794 üzenetére
Logokban látszódik valami?
Opciók:
-Config lement, factory reset.
-Ha a gyári configgal jó, akkor visszatöltheted.
-Ha úgyis ezt csinálja, esetleg egy fw-upgrade (ha lehet, bár már elég régen jött ki hozzá új)
-Ha ezután sem jó, akkor táp szerintem. (ha van másik tápod, akkor kezdd ezzel a tesztelést). -
Tosee
őstag
válasz
spiritex #7685 üzenetére
Nagyon valószínűtlennek tartom, hogy 4 kliens megfektetné a routert, főleg, hogy nem egy gagyi routerről van szó! Tehát a problémát a router beállításaiban kell keresni!
Ha jól értelmezem ami írtál, a MAC cím szűrés valószínűleg jól van beállítva, mivel ha nem az összes gép üzemel (csak 3), akkor mindenhol van internet hozzáférés!
Tölthetnél fel képet és átnézem a beállításokat!
- Setup > Network settings
- Setup > Wireless settings -
krealon
veterán
válasz
spiritex #7685 üzenetére
A routerre egyébként statikus (lefoglalt ip-számos) dhcp-vel kapcsolódnak az eszközök, van egy LAN-os asztali gép, és lenne 3 wifi-s (eddig 2 volt), MAC-cím szűréses védelemmel, ha esetleg fontos lenne.
Mi lehet a baj? Van-e valami beállítás a routerek wifi részénél, ami esetleg maximalizálná a lehetséges aktív wifi kapcsolatok számát?A MAC szures nem vedelem, csak latszatintezkedes.
Rendesen bekonfiguralt routernel (jelszavas vedelem, mukodest nem erinto alpertelmezett ertekek (LAN IP, admin jelszo, WiFi SSID) megvaltoztatasa), ilyen hibaknak nem szabad jelentkezni.
A korabban mar masok altal javasolt javitasi menetet:
- friss firmware letoltes
- reset
- firmware frissites kabelen keresztul
- reset
- ujrakonfiguralas -
combonari
tag
válasz
spiritex #7685 üzenetére
Szia!
Eddigi tapasztalataim szerint a routereknél eleve korlátozva van, hogy hány gépet tud kiszolgálni. Olcsóbb, nem annyira komoly routereknél ez a szám kb. 3-5 között mozog. (DSL kábeles kapcsolatról beszélünk) Namost szerintem simán lehet, hogy wifi-vel csak 2 gépet tud kiszolgálni a szóban forgó router. Én azt javaslom, hogy ennek nézz utána. Ha 2 wifi kapcsolatra van korlátozva, akkor nem valószínű, hogy ezt a számot meg lehet növelni a beállításokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Elektromos autók - motorok
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tőzsde és gazdaság
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest