Hirdetés
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
"Jah biztos én vagyok a csillámpónif@szláma"

linkA harmadik képen lévő opcióknál tényleg nincs, de ez nem befolyásolja az appot!
Ott lehet beállítani, hogy milyen nyelven beszéljen a robot, ott még valóban nincs magyar. -
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Rosszul látod, tud magyarul a Dreame app.
A térkép szerkesztés alatt tudod állítani a zónák sorrendjét, az alapján fog takarítani.
Illetve van lehetőség gyorsparancsokat létrehozni, ezzel oda küldöd ahova akarod, itt azt és úgy csinál amit előre beállítasz. -
WhiteWalker
nagyúr
Most üzemeltem be a Dreame L10s Pro Ultra Heat gépet. Este feltérképezte a lakást - egész ügyes volt , még az alacsony szőnyegre is felment , egész éjjel töltőn volt , így reggel kezdtem "tesztelni".
A kérdésem az lenne , hogy tudom megmondani neki , hogy melyik helységben kezdjen? Vagy melyik adott helységet takarítsa?
Mert elindult a lakás legtávolabbi pontjába , ami kevésbé lett volna fontos
.A másik , hogy a Dreame appot használom , jól látom hogy ebben nincs magyar nyelv? Vagy van más app ami tud magyarul? Mert a Xiaomi Home nem ismeri ezt a típusú gépet.
Köszönöm

-
Skynet258
veterán
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Roborock S5 Max cseréjén gondolkodunk, amit 2020 áprilisa óta használunk. Azóta nem követtem a piacot, és leesett az állam, amikor láttam, mekkora fejlődés történt.

Szeretnénk lépést tartani a korral, ezért a következő funkciók fontosak lennének:
- portartály automatikus ürítése
- melegvizes felmosás, lehetőleg tisztítószerrel
- mop automatikus felemelése, levétele és szárításaAz S5 Max felmosását évek óta nem használjuk, mert csak a piszkos rongyot húzza végig a lakáson.
A lakás 73 m², mindenhol keménypadló van (járólap és laminált padló).Eredetileg a "Dyson V15S Detect Submarine" rúdporszívón gondolkodtunk, de látva a robotporszívók fejlődését teljesen elbizonytalanodtam. Attól tartok, hogy a Dyson sok macerával járna, mert nekem kellene a felmosófejet mosni és szárítani, ráadásul hideg vízzel dolgozik, és tisztítószert sem lehet beletenni.
Most a Dreame X40 Ultra típust néztem ki, de sajnos elfogyott a 250 ezer forintos akciós változat. Kb. ennyi lenne a keret, esetleg 300 ezer forintig tudnánk elmenni (nagyjából ennyi a Dyson ára is).
Mit gondoltok? Van esetleg jobb alternatíva ebben az árkategóriában?
Kisállatunk nincs, de van egy 7 hetes kisbabánk.
Szerintetek baba mellett jó választás egy ilyen "hiper-szuper" robotporszívó? Előre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv.

-
-
Daywalker
addikt
Én is az X40 Ultra mellett döntöttem végül...
-
-
Daywalker
addikt
Üdv!
Xiaomi X20 Max és Dreame X40 Ultra a téma. Utóbbi megéri a plusz pénzt? Tényleg annyival jobban takarít és nagyobb a szívóereje, hogy észrevehető? Most ugye utóbbi kapható jóárasítva, de azért így is van különbség. Igazából van nem túl hosszú szálú szőnyegünk, macskáink, meg az asszony hosszú haja, ezekkel azért meg kéne birkóznia. (A terület nem olyan nagy, így az most lényegtelen, de mindenképp a kinyúló láb)
-
-
Dwatti
addikt
Sziasztok ! Nekem Jövő héten elvileg kedden érkezik az L 10s Plus .Végül erre esett a választás kevés a szőnyeg igaz az nagy, a felmosás meg nem fontos.
Amivel meg vagyok kicsit lőve a hely ahova elhelyezem , leírás alapján 50-50 cm és 1.5 m kell neki.
A gond az hogy ahova terveztem ott szemben 1m-re már van egy nagyobb szőnyeg a hely szélesség is kb 40-40 cm . tehát kb 1 m2 terület van de ide a dokkolónak is be kellene férni.
Még a ruhaszáritó alatt lenne nagyobb hely de ott meg ugyebár a ruhák néha majdnem leérnek. Meg azért mégis csak ott ürítené a port.
Van tapasztalat hogy mi a minimális méret ahol betud dokkolni vagy nem gond ha ott van a szőnyeg ? -
plejik
addikt
Tudom nem ide tartozik, de akarok majd venni rúdporszívót. Tegnap volt szerencsém megnézni egy Dyson -t kb 400k ért, meg megnéztem 2 Dreame-t is amik olyan 110k környékén vannak. Nos a Dyson eszméletlen hitvány minőségű volt a Dreame -hez képest. Minőségben óriási különbség van, azt nem tudom hogy funkcionalitásban és teljesítményben melyik a jobb, de az biztos, hogyha veszek az is Dreame lesz..

-
-
Obyboy
addikt
válasz
Graphics
üzenetére
Mikor elkezdtem robotporszívót keresni akkor úgy gondoltam max 200k amit adok érte.
Megnéztem pár tesztet az X40 ultráról, meggyőzőek voltak annyira, hogy a +50k-t rászánjam. Így a porszívózás és a felmosás is meg lesz oldva a házban.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
-
Dwatti
addikt
Egyébként van valami ajánlott kefe típus -forma ( esetleg méret)Dreame L10s típushoz ? De ahogy a Temun nézem elég sok típust átfednek.
-
-
pomk
őstag
Rendelt valaki rajtam kívül? Kaptatok valami updatet a megrendelés visszaigazolásán kívül, amiben szerepel egy ilyen mondat: "A jelen rendelés-visszaigazolás csak az ön tájékoztatását szolgálja, és nem minősül az ön adásvételi szerződésre vonatkozó ajánlata elfogadásának, így távollévők között kötött szerződés nem jön létre."
MM oldalán már nem elérhető, Árukereső oldalán már nem elérhető.
Rosszat sejtek... -
válasz
Obyboy
üzenetére
Nem tudom a tartozékok listáját.
( De legrosszabb esetben , ha nincs a dobozban, akkor nem nagy összegert lehet kapni)
Ez a gép máshol 370-400 ezer forint, tehát most 7-10 ezer forintos kefét én már megvennem ha arról van szó. Vagy robotporszívós csoportban keresnek egy TriCut kefét.
Az alap gumihenger nem vágja el a hajszálakat.

Azt hiszem egyszer linkeltem egyet Alirol, de a fene se tudja már.
Az biztos, hogy ár értékben ez most kiemelkedő ajánlat.
-
Dwatti
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Meg ami még szokott különbség lenni hogy megemeli -e a mopot a szőnyegnél.
-
válasz
Vismajor01
üzenetére
Kezdem magam hülyének érezni.
Két gépről kérdezett
Az egyik így néz ki alulról. A másik meg lentebb
Mondd, hogy látható a különbség.😭

-
válasz
dredjudge84
üzenetére
Szükséged van felmosásra?

Akkor az a jobb, amelyik tudja.
Szükséged van dokkolora, akkor az a jobb amelyik tudja.Ezt neked kell eldönteni.
-
dredjudge84
őstag
100-ert melyik a jobb vétel? d10 plus gen 2 vagy l10s pro gen 2? Ha elvonatkoztatunk a dokkolótól akkor a gépek között csak az 1000 pascal teljesítmény a különbség?
-
-
Dwatti
addikt
-
-
Dwatti
addikt
Egyébként Dreame L10s Plus és az L10s Pro gen2 a gép ugyan az lehet ? Adataik ahogy nézem megegyeznek csak + ürítés mód.
-
dredjudge84
őstag
Ez se rossz!
-
-
pomk
őstag
-
Média markt
Nem tudom jó ár-e érte, de berakom.
DREAME L10s Ultra Gen2 robotporszívó -
válasz
Skynet258
üzenetére
Én írtam félreérthetően, én az X20 Maxra értettem.
"X20 Max dobozaban is van TriCut penge. Mindkét gép Dreame gyártmány.)
De én az X-40 Ultra venném.
Ezt írtad Te,
Dreame vonz egy kicsit jobban, ahhoz még megvenném a tricut pengét (feleségem hosszú haja miatt jól jönne), ha jól láttam a Xiaomi ezt nem tudjaerre írtam cáfolatnak, hogy tudja.
-
-
Dwatti
addikt
Aktív, tapasztalt Robotporszívó felhasználókat kérdezem , feltérképezés elött érdemes néhány dolgot, tárgyat elpakolni i ? Pl Székek, vagy fürdőszoba szőnyeg, birkabőr szőnyeg. Amiket azért majd néha kiporszívózhat ha a helyén van. Birkabőrt, fürdőszoba szőnyeget nem gyűri fel?
-
hubber19
tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
A Narwal Freo X Ultra jóval nagyobb tudású és újabb robotporszívó mint az X20+, és sokkal de sokkal halkabb is
(ha ez is számít bármit)
Macska + gyerekek miatt mindenképp hasznos az abban levő 'zero tangle' fő, avagy hengerkefe amire semmi haj vagy szőr nem ragad fel.
Őszinte leszek: engem az X20 Pro totál nem győzött meg. Kollégámnál van, Ő sincsen elájulva tőle, eskűvői ajándék volt.Az én válaszom a listából az első, X Ultra robot.
-
Vismajor01
addikt
Üdv,
Mit ajánlanátok 150 nm2re? 200e alatt.
Van hosszúszárú szőnyeg, küszöb viszont nincs. Jó ha felmos, és igazából kitudja kerülni a szőnyegeket ha úgy van, nem muszáj keresztül menni rajtuk h eljusson A-ból B-be.
Néztem Narwal Freo X Ultra, Xiaomi 20+, Xiaomi 20 Pro. Mindenképp dokkolós kéne ami minél inkább egyedül teszi-veszi a dolgát. 2 kisgyerek, macska van itthon.
-
crazyman
csendes tag
Véletlenül S8 max/Maxv ultrahoz való mopot rendeltem az S8 porszívómhoz. Az double vibrarise, két kisebb rezgő zóna van benne kialakítva, de az S8/S8+ csak szimpla rezgő.
Menni fog az S8cal? Még nem kaptam meg, nem tudtam kipróbálni. De visszaküldöm, ha esélytelen.
-
-
Akit érdekelnek az újdonságok, Bogék az IFA-n vannak és vannak bizony érdekes megoldások.
-
-
mmdms
addikt
válasz
Graphics
üzenetére
Neked mi a tapasztalatod, probalkoztam kulonbozo szivoerot beallitani, de se maxon se minimumon nem hagy semmit se a padlon, nem latom ertelmet a 10x hangosabb magas beallitasnak. Gondolom ami ott maradna azt feldobja a kefe. Nalam ebbol adodoan a minimum, silent mode van kivalasztva.
-
-
-
-
Z_A_P
addikt
Sziasztok!
2 éve itteni ajánlasok alapján vegyem egy Dreame D10 Plus , dokkolós porszívót ahol kiszivja a robotbol a port (ami nagyon jó, enélkül macera lenne). Nem volt olcsó, valami 120e Ft volt.
(amúgy rendben van, megnyomom rajta a gombot es felporszivoz, már az appot sem használom, egyszerűbb. Felmosast soha nem próbáltam)Kérdésem, mi az ami hasonló kategóriás, hasonló aron van MA? Ismerősöm akar venni. Felmosas nem lesz sosem vele, csak a porszívó számít. Laminált (80%) és van néhol egy-egy szőnyeg (20%) (az viszont az a vastagabb bolyhos fajta, ilyesmi: [link]).
Köszönöm

-
V.T.
aktív tag
Sziasztok!
Kb mennyiért lehet eladni egy nem sokat hasznát tökéletes állapotú Xiaomi Vacuum S10+ ? Doboza megvan meg az eredeti forgó moppok.
Nem használjuk már kb 7 hónapja, így gondoltam eladom inkább hátha valakinek jól jöhet.
Köszi a tippet.
-
-
Dwatti
addikt
válasz
Graphics
üzenetére
Dreame L10s Plus, méretet nem találok de ez megfelelőnek tűnik, talán még adatokban is (50 cm alatt ? ) Erről van valami vélemény ? Akcióban most130 e körül is meg lenne.
-
-
Dwatti
addikt
Sziasztok! 200 ezer alatt keresek robotporszívót ,
van itt pár ajánlat ami meg is felelne pl a X20 + , Dreame L40 Ultra és hasonlók
De csak is olyat keresek aminek a dokkoló -ürítő állomása alacsonyabb mint 50 cm. -
-
-
Skynet258
veterán
Sziasztok,
Ha e kettő közül kéne választani, mit ajánlanátok?
Dreame X40 Ultra vagy Xiaomi X20 Max?A Dreame vonz egy kicsit jobban, ahhoz még megvenném a tricut pengét (feleségem hosszú haja miatt jól jönne), ha jól láttam a Xiaomi ezt nem tudja.
A 2 között 30k a difi, tehát az mondjuk mindegy.
Max 250k-ig keresgélek, a legjobb ajánlat kéne ezen az áron belül.
Laminált, szőnyeg, hidegburkolat, küszöb nincs. -
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nekem Dreame appban is van ilyen lehetőség.
Az X40 tuti tudja.
Térkép nézetben jobb felül 3 pötty, Padlótakarítási beállítások.
sub71
A króm lábú bárszék talpára nálunk is mindig megpróbál felmászni.
De ezen kívül kb mindent kikerül a Dreame L10s Ultra gen2 gép. -
sub71
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nem, ez a MiHome, a Xiaomi appja. Én ezzel használom a dreame gépemet
-
Ghoosty
őstag
Robotporszívó vásárláson jár az eszem. Még nagyon képlékeny, mit is szeretnék. Megtetszettek ezek az önürítős verziók. Létezik belőlük olyan, amelyik tartályba ürít, nem porzsákba?
-
sub71
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Ez be van kapcsolva? Nálam csak a tükröződő felületekkel ütközik, pl a szék krómozott lába.

-
Anubris
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Az ide oda pakolt székeknek szokott nálam is neki menni, de azt hiszem innentől kezdve felpakolom őket mint a vendéglátósok.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Diablo IV
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 2700X 32GB DDR4 1TB SSD GTX 1080Ti 11GB CM Masterbox MB 600 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerintetek baba mellett jó választás egy ilyen "hiper-szuper" robotporszívó?

farkas26