Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sindare
csendes tag
Sziasztok,
Egy kicsi panel lakásba szeretnék robotporszívót vásárolni viszont a normál méretű porszívók (pl xiaomi mop 2 pro plus) egyszerűen nem férnének el sehol. A lakás berendezése és mérete miatt sehol sincs olyan felesleges tér ahol egy 35cm átmérőjú porszívó + a dokkoló elférne.
Az ötletem a következő lenne. HEMNES típusú bútoraim vannak amik 11 cm-es lábakon állnak. Kép: [link]
Megoldás 1. Tudtok-e olyan dokkolóról ami csak 11cm magas? (kutakodtam neten de a legtöbb gyártó nem adja meg a dokkoló méreteit)Ha ilyen dokkoló létezik akkor:
Megoldás 2. Mivel a fiókok nem jönnek le teljesen a keresztmerítőig, ezért a szekrény alatt lévő hely 17-18cm körül van. Zavarná a porszívót ha egy ilyen helyre kellene beállnia? Szüksége van mondjuk egy Xiaomi Mop 2 pro plus-nak, hogy felfelé is lásson miközben betolat a dokkolóra?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
solisko
csendes tag
válasz
Nikaré
üzenetére
Köszi szépen, Silent77-et figyelem, az nem gond, csak egy ideje nem látok viomi se ajánlatot. Miben jobb egyébként a roborock s5max? Látom, nagyobb akku, minimálisan gyengébb szívóerő (az automatikus szőnyegérzékelés nem számít). Jobb a térképezése, software-e ennyivel?
-
gyemipapa
senior tag
válasz
blizzrd
üzenetére
Én Végigküldeném mégegyszer, most is félbehagyja-e, ha igen, visszaraknám a régit, veszteni való nincs, és ha elvész a térkép, majd újra megcsinálja a következő takarításnál, legalább elválik, végigmegy-e a lakáson. Ha jól látom, a hroom 0-1-2-t hagyta ki, ott egy keskeny átjárón (ajtón) kellett volna átmennie. Nincs ott küszöb, amit most nem tudott megmászni? A room4-5-nél pedig ha jól látom, virtuális fal van.
-
blizzrd
senior tag
-
solisko
csendes tag
Sziasztok!
Bő egy hónapja használunk egy VIOMI SE-t, és pár apró baromságtól eltekintve tökéletesen elégedettek vagyunk vele.
Meglátva ezt, anyukám is meglepné apukámat egy robotporszívóval. Adná magát, hogy azonos legyen, de egyrészt nem nagyon látok most akciós viomi se-t, másrészt, ha tudtok jobbat ajánlani, meghallgatom. Nagyjából 80 négyzetméterről van szó, viszont elég idióta a lakás, mert 4 külön része van, ami között nem tud átmenni porszívó (konkrétan 10 centi feletti lépcső van). Az nem gond, hogy átrakják kézzel, de ne bolonduljon bele a porszívó
Viszont nincs szőnyeg, nincs állat, kő van mindenhol. Amellett pár bútor alá a viomi se nem fért be (átvittem tesztelni), de gondolom annál alacsonyabb nem nagyon van. Lehet drágább a viominál (már a 60 000 Ft körüli árára gondolok), de jó lenne, ha megállna 100k alatt/körül. Időnk van még, március 20 előtt kell, hogy ideérjen, ezért ha addig van valami különös akció, kivárhatjuk. Ki mit javasol? Köszi szépen! -
blizzrd
senior tag
-
Cartman023
aktív tag
Sziasztok,
Viomi SE-hez itthon be lehet szerezni pót HEPA filtert? Vagy csak az amazon/aliexpresstől lehet?
-
blizzrd
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Viomi SE, alig 1 honapos. Szépen dolgozik, viszont az utobbi 2-3 alkalommal ha teljes takaritást adok meg neki, akkor a ház felét megcsinálja és kb 40 % töltöttséggel visszamegy a dokkolóra. A térképet szépen megcsinálta, zona takaritásnál a kihagyott részeket megcsinálja ha odaküldöm. Viszont ez igy marha bosszantó, hogy nem megy végig a házon. Volt már valakinek hasonló? Mi lehet a megoldás? Volt közben egy Xiaomi home frissítés. Lehet hogy az kavart be? -
-
farkas26
Topikgazda
Kíváncsi leszek az árára.
[link] -
macii97
senior tag
válasz
fausto
üzenetére
Szia!
Az essential szisztematikus, de nem készít térképet (vagyis mindig újat rajzol) és nincs nogo, no mop zóna sem. Bekapcsolod és megy. Ha te pakolod át, akkor szerintem nem is kell annyira a térkép, megfelelő választás lehet. Nekünk az okosabb testvére az 1c van, ismerősök vettek essentialt, mindkettő teszi a dolgát.
Csincsillám nekem is volt, ha hasonló munkát végeznek nálad is, azzal megbirkózik a robotporszívó simán.
Nálunk is magas hagyományos küszöbök vannak 21-22mm, én [link] ilyennel oldottam meg (kicsit más méret asszem 4.5*1cm). A küszöb mindkét oldalon kapott, szerencsére az ajtó alatt is volt elég hely így be lehet csukni rendesen. [kép] Ilyen a végeredmény, szerintem vállalható. Kőre ragasztva, parkettára pici szöggel. A robot pedig egész normálisan tud rajta közlekedni, minden helyiséget be tud járni végre.
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Robotporszívó vásárlásán gondolkozom, de nem igazán tiszta 1-2 dolog, kérlek, segítsetek!
Paraméter alapján egy Mi Robot Vacuum Mop Essential néztünk (tudom, a Pro biztos jobb, de nagyjából erre van keret)
Jól gondolom, hogy ez szisztematikus gép?
A paraméterek alapján jó lenne, de nem vagyok biztos benne, hogy ez az ami kell nekünk. Ugyanis a helyiségeket olyan 2-3 cm-es küszöb választja el, szóval magától nem tudna átmenni egyik szobából a másikba. Egy ilyen gép hogy kezeli azt, hogy ha végzett az egyik szobával, felemelem és átviszem egy másik helyiségbe? Ilyenkor a dokkolóját is vinnem kell? Vagy az app-ban megadom, hogy épp hol van? Nem igazán ismerem ezeket, nem tudom, hogy működik.
Ha esetleg ebben az árkategóriában (50-60k) tudtok ajánlani más, jó alternatívát, szívesen meghallgatom! Amit szeretnék, hogy a szívás mellett mosson is, illetve itthon venném.
Plusz egy kérdés: az egyik helyiségben csincsillák vannak. Ez azt jelenti, hogy folyamatosan van a ketrec környékén kiszórt forgács, apró "bogyó". Ezekkel megbírkoznak ezek a gépek, ha mondjuk naponta jár arra? Nyílván azon kívül, hogy gyakrabban kell üríteni és tisztítani a gépet.
Köszönöm előre is!
-
racskobalazs
senior tag
Sziasztok!
Lassacskán a környezetünkben elég sokaknak kezd lenni ilyesmi gépe, így mi is elgondolkodtunk egyet beszerezni.
Nézegettem random, valamint azokat is amik ismerősöknek vannak, de eléggé tanácstalan mardtam, hogy mi az ami megéri/jó ár-érték arányú.
Lényegében 50m2 panelt kellene takarítani, 99%-ban ha a port összeszedi már jó, szőnyegről esetleg morzsákat ilyenek. Parketta+csempe lenne a fő takarítási felület, 2 rövidszálú szönyeggel kombinálva. Lenne 2-3 küszöb amit le kellene küzdenie, felmosnia nem kell. Jó lenne ha esetleg hosszabbítózsinórba nem akadna meg (nem tudom, hogy ilyen problémájuk van-e egyáltalán
.).
Jó lenne mobilapp térképrajzolással meg nogo funkcióval, valamint örülnék ha nem külföldi webshopból kellene megrendelni hanem itthoni bolttal rendelkezőből (BP).
Ha ezek alapján tudnátok ajánlani valami jó ár/érték arányú készüléket, azt nagyon megköszönném. Felső határ nagyjából 100.000 HUF környéke.Előre is köszönöm!

-
kristof17
csendes tag
Sziasztok!
Eljött az idő, hogy beszerezzünk mi is egy patent kis robotporszívót.
Két versenyzőre szűkítettem le a végső döntést.Roborock S7
Yeedi Mop Station Self-cleaning Robot Vacuum CleanerVolt-e már szó a kettő közötti jelentősebb különbségekről, ami az egyik, illetve a másik felé billentheti a döntés nyelvét? (Alkatrész elérhetőség, ezek árai, kommunikációs körülmények stb.) Nekem az öntisztító funkció, illetve a király Mopos megoldása miatt a Yeedi felé húz egy kicsit az eszem, de nem tudom milyen alkalmazásbeli, alkatrészbeli, garanciabeli háttérrel mily módon rendelkezik, hogy a kövi 10 évben ez egy faszán használható kis cucc legyen. A roborock alkatrészeit gondolom könnyű beszerezni, illetve a kommunikációjától nem félek, lévén, hogy Xiaomi.
Jövő héten tervezném a beszerzést, bár nem tudom árakkal hogyan szoktak játszani, mikor érdemes.

-
aqwer21
tag
Sziasztok!
Remélem valaki tud tanácsot adni. Adott egy xiaomi mi robot vacuum mop pro. Ha szőnyegre engedem(de lehet máshol is) A fő keféje kb 10 másodperc után leáll, és csak úgy random be-bekapcsol, aztán ki.
Próbáltam tisztítani, sztem nagyon simán pörög. Lehet esetleg szoftver hiba?
Esetleg más tapasztalt ilyet?
Köszi
-
Újdonság nincs, de az árak nagyon jók.
Midea Robot Vacuum Cleaner M7!
EU raktárból.
Kupon: A7A7B54E8234
56600ftRoborock S5 Max
EU raktárból.
Kupon: AF980D1FD1F7
101520ftDreame T10 Vacuum cleaner wireless 20Kpa!
EU raktárból!
Kupon: AA38D352DD7C
51700ftDreame Bot Z10 Pro Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: BGHUZ10P + [link]
459.99$Aliexpress kuponok, nem minden termékre!
Február 1 - március 1 között!
[link]
$4/$30
2androprice4
1voucherbox4
2TAREK4
TOPE4
2AhmedGet4
$7/$50
2androprice7
1voucherbox7
2TAREK7
TOPE7
2AhmedGet7
$12/$80
2androprice12
1voucherbox12
2TAREK12
TOPE12
2AhmedGet12
$17/$140
2androprice17
1voucherbox17
2TAREK17
TOPE17
2AhmedGet17
$25/$200
2androprice25
1voucherbox25
2TAREK25
TOPE25
2AhmedGet25 -
-Rolika-
senior tag
Dreame D9 vagy L10 Pro-ra tudtok esetleg kupont vagy valami akciót?
-
frenk74
tag
válasz
valenteen12
üzenetére
Aliexpress.
-
frenk74
tag
válasz
Krisz79
üzenetére
Nekem F9 van, de nem csinál ilyet. Lehet, csak újra kellene kalibrálni, vagy resetelni, törölni az appból is, és újra nulláról párosítani, és ráereszteni a házra addig, amíg el nem menti a térképet.
Ugye van már mentett, szerkeszthető térképed? Amíg nem készíti el a végleges térképet, addig csinálhat ilyet, hogy rohangál egyik helyiségből a másikba, mert ott még van valami menteni valója. -
Krisz79
őstag
válasz
frenk74
üzenetére
Olyan rendszertelenül mozog a lakásba, pl.az előbb a szobámból kiment ,majd a gyerek szobába átment...
Kár,hogy nem tudok ide videót feltenni...
Az Mop 1c olyan szépen tette a dolgát... Ha neki is ment valaminek, pl : fal... fordult 90 fokot.
1 porszivó méretet arrébb ment és folytatta onnat tovább és egyenesen. Ez gondol egyet és megy keresztbe....#20054 frenk74 Irtam Neked privát üzenetet...
Különben emlékezetem szerint 2 féle mozgási elven működnek ezek a porszivók.
Ha megtalálom a fotót, feltöltöm.
Nem gondoltam,hogy ebben az árkategóriában ezt a technológiát végzi.
Kinek van még Dream F9? Help!
Lehet baállítási probléma miatt akaszt ki? -
Krisz79
őstag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne,neten rendelt termék vásárlása után ha elállnék a készüléktől, akkor rendelkezésemre áll 14 nap.
De ha már ki lett próbálva, gondolom ez az opció elvesziti a visszaküldés lehetőségét....? -
-
valenteen12
csendes tag
válasz
Krisz79
üzenetére
Sziasztok!
A hozzászólások alapján én is a Dreame F9-et néztem ki, nem akarom megváltani a világot 200e Ft-os porszívóval (Roborock S7) plusz egy ürítő egységgel.
Krisz79 beüzemelésről írt jelzése viszont elbizonytalanított. Ha kérhetném írnál még a további tapasztalatokról?
Egyébként honnan lehet kefét, szűrőt rendelni hozzá? Úgy nem venném meg, hogy 3-6 hónap után megfelelő alkatrész hiánya miatt ne tudjam használni.
Köszi a válaszokat előre is. -
grigo
őstag
Sziasztok. Az összefoglalót és az abban lévő cikket elolvasva oszlott egy kicsit a köd.
Adott egy ház, két szint. 30m2 konyha, vele egy szinten de két lépcsővel magasabban 2x20m2 szoba és köztük összekötő folyosó. Adott egy emelet még 9m2 folyosó és 2x15m2 szoba. Jelenleg hagyományos porszívót használunk, egy porzsákosat mindenhol mindenre és egy aldis morzsásat a napimorzsázásra a konyha kövéről. Van itthon 2 macska, 1 kutya és 1 kétéves gyerek, szóval napi szinten lenne igény a porszívózásra.Van egy iRobot Roomba 630 itthon, de nincs használva, mert kvázi felügyelet kell neki. A szobákban itt ott van shaggy szőnyeg, ott eleve bukik és sok helyre nem talál be, dokkolóra nem talál vissza. Szóval alaposabb ha fogom magam és végigmegyek magamnak itt-ott.
Az lenne a kérdésem, hogy 200ezer környéki beruházással érdemes lenne-e új robot után néznem, fejlődött-e már azóta a világ annyit a wifi, térkép, virtuális fal miegymás.
Ami jó lenne, ha tudna felmosni, porszívózni és ha jól olvastam van olyan, hogy a dokkolónál üríti a tartályát magának. Szánjak rá pénzt? Milyen típust nézzek?
-
-
Ernesst
aktív tag
Sziasztok, csatlakozom a topikhoz, boldog tulaja lettem egy Roborock S7-nek. Sokáig szkeptikus voltam a témában, ez az első ilyen eszköz itthon, nagyon kellemes csalódás.
Ebben kérek egy kis segítséget:
Az ion cserélt víz is jó bele, vagy csak a desztillált az ajánlott?
Másik kérdésem: Ki hogyan tisztítja a víztartályt és a mopot? -
frenk74
tag
Elsőként azt ajánlom hogy ne legyen a földön szétszórva semmi. Sok értelme nincs hogy a szétszórt cuccokat megkerüli a porszívó, és a cuccok alatt pedig ott marad a piszok. Ha pedig nem kerüli meg, akkor beszippantja, becsípi, hibával megáll a gép. Ha pedig már fel van pakolva, akkor egy Dreame F9 bőven elég, nem sok bajod lesz vele.
-
Eagl3
veterán
válasz
Gyarmati_
üzenetére
Köszönöm, ez miben jobb mint például egy [Vacuum-Mop Pro] ?
-
Eagl3
veterán
Sziasztok!
Kb. 100m2-es családi házhoz mi a legolcsóbb robotporszívó amit nyugodt szívvel ajánlanátok?
Távolról vezérelhető legyen, szisztematikus mozgású. A beltéri ajtóknál nincsenek küszöbök, ellenben gyakran sokminden hever a padlón (pl. a gyerkőc cuccai, pár doboz stb...).
100.000Ft környékén van vállalható cucc? Mindenképpen olyat szeretnék ami szépen végzi a dolgát, nem kell vele kínlódni. -
gyemipapa
senior tag
Nekem a VIOMI SE két hónapja atombiztosan működiik, pedig variálom, van, amikor csak egy-egy szobába küldöm be, sosem téveszt. Felmosást én egyáltalán nem használom.
-
abrtom87
tag
Dreame F9 vs Viomi SE
Egymás mellett teszteltem 2 hétig a kettöt. Lidar ide-oda, a Dreame meggyözöbb.
Dreame F9
+ jobb térképet rajzol
+ gyorsabban közlekedik
+ nagyobb aksi
+ szebben kerüli az akadályokat
+ laposabb
+ automata szönyegérzékelés
- felmosótartály hamarabb ürül
- sötétben gyengébben müködik
- hangosabbViomi SE
- szoftveres problémák, megörülés (máshova képzeli magát mint ahol van és szétveri az elötte lévö tárgyakat)
- logikátlan közlekedés (szobába küldéskor mehetne egyenesen elöre, szabad az út, de bemegy a fal melleti asztal alá és 10 percig kerülgeti)
- nem kapcsol át szönyegen
- no go -no mop zone-t sokszor elfelejti
- sokszor elakad ok nélkül, megáll és a helyére megy
+ halkabb
+ szebb
+ jobban mos fel
+ éjszaka is hozza amit nappalÉn lepödtem meg a legjobban. Többször teljes újratelepítés, többszöri újratérképezés, de hiába. Kölcsönkértem tesómtól az ö Viomi-ját, de ugyanazt müvelte. Ök már nem is használják ezek miatt. A Dreame-t anyósnak vettük, jó lesz neki a legolcsóbb elvén, nekünk meg a drágább, de ez nem jött be. Inkább választanám a Dreame-t már. A Lidar az én szememben semmit se ér, éjszaka nem szoktunk porszívózni.
-
válasz
phoenix1989
üzenetére
Ha még nem próbáltad, egy resetet csinálhatsz.
-
phoenix1989
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
Látom senkinek nincs ötletem . Köszöntem
-
daver88
aktív tag
Üdv!
Száraz-nedves kéziporszívóból esetleg van valamilyen ajánlott típus? Köszi!
-
Krisz79
őstag
Na Uraim!
XIAOMI DREAME F9 Okos Robotposzívó és Mop
Gép megrendelve...
Mindenkinek köszönöm. -
poli27
veterán
-
Lasersailing
senior tag
válasz
poli27
üzenetére
Köszönöm válaszod!
Nem desztilállt vízzel, de van az otthon vízhálózaton vízlágyító (~4-es keménységre beállítva).
Meg fogom próbálni, de akksi gondja is van pedig még nincs annyi idős, ami indokolná (gépcsere is volt az eredeti HSZ óta).iRobot-ról ha van időd megírnád, hogy mi volt a rossz tapasztalatod?
Kifejezetten felmosót szeretnék, azaz "sima nedves törlésnél" amit a robotporszívók tudnak több lenne a cél (bár olyat még nem láttam élőben), de a porszívónkkal annyira meg vagyok elégedve (kis dicsekvés: 38k m2 takarítás , 695 óra üzemidő, igaz második akksi), hogy neki mindenképpen maradnia kell
.
Így viszont amit költök az csak felmosásra akarom költeni, nem porszívózásra, ill. olyat szeretnék, aminél az egyetlen szempont a felmosás volt, nem csak egyik szempont -
válasz
Silent77
üzenetére
Mennek még az akciók! [link]
Aki rendelt gshoppertől írja már meg mennyi idő volt a feladás, és mikor érkezett meg.
Nekem a Xiaomi rollert 4 napra adták fel 27-én, holnap fogják hozni.
Roborock Auto-Empty Dock for Roborock S7!
EU raktárból!
Kupon: ROBODOCK
$309.99 -
poli27
veterán
válasz
Lasersailing
üzenetére
MIért nem veszel egy kombi robotot, pl Roborockból is van ami felmos meg porszívózik... én az Irbotot hanyagolnám, nekem nincs vele jó tapasztalatom(nem a felmosóval)... pedig volt 2 irotbotom is az okosrobot előtt... vissza is vittem...
-
poli27
veterán
válasz
Lasersailing
üzenetére
Gondolom nem desztvizzel használod... vízkőoldózd ki és jó lesz sztem !
-
Lasersailing
senior tag
válasz
Lasersailing
üzenetére
Sziasztok,
Kerestem közben én is felmosórobotokat, kettőt találtam, ami esetleg jó lehet:
- iRobot Braava jet M6
- iRobot Braava jet 240Van valakinek tapasztalata ezekről? Ha igen, meg tudná írni? 240-est tudtok esetleg helyet ahol lehet még kapni? Az M6 ára már elég borsos, de azért nem zárnám ki.
szerk: esetleg iRobot Braava 390t vélemény is érdekelne, ha használ valaki ilyet
(nem ragaszkodom iRobot-hoz, de mást egyszerűen nem találok)
-
yaksi
aktív tag
válasz
atos30
üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget, sikerült. A fe frissítést azonnal megcsinálta, amikor bekapcsoltam.
Megvan a térkép, a szobák, annyi zavaró dolog van, hogy ha kiejlölök takarítani egy szobát, megcsinálja, majd átn3z a szomszéd szobákba is.... Tesz egy kört, aztán visszahegy, hogy kész ... Ezt nem tudom, miért csinálja..... -
phoenix1989
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
?
-
Bviktor18
újonc
válasz
atos30
üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget, tippeket.
A szivattyú volt a gondja, átnyomtam rajta egy kis vizet, mostmár működik, és ezek szerint a korábbi "üresjárat" hangja is eltűnt. Közben az applikacióból írtam supportnak is tegnap, ma válaszoltak, ugyanezeket a lépéseket írták le, egy resettel kiegészítve. Még egy kis videót is küldtek arról, hogy csináljam a fecskendővel a trükköt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Linux felhasználók OFF topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Eladó D1S LED izzók Canbus 160W 25000LM 6000K 2 db
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Viszont nincs szőnyeg, nincs állat, kő van mindenhol. Amellett pár bútor alá a viomi se nem fért be (átvittem tesztelni), de gondolom annál alacsonyabb nem nagyon van. Lehet drágább a viominál (már a 60 000 Ft körüli árára gondolok), de jó lenne, ha megállna 100k alatt/körül. Időnk van még, március 20 előtt kell, hogy ideérjen, ezért ha addig van valami különös akció, kivárhatjuk. Ki mit javasol? Köszi szépen!
Próbáltam tisztítani, sztem nagyon simán pörög. Lehet esetleg szoftver hiba?