Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
-
Mobilarena
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorbep
őstag
válasz
gorbep
üzenetére
Lehet hogy nem jól hallottam... de a takarítás végén eddig mindig azt mondta angolul, hogy ne feledkezzek meg a szennyezett víz tartály ürítéséről. ... a magyar fordításban "portartály"-t mond... csak úgy felkaptam rá a fejem... bár lehet hogy épp most telt meg a portartályom? Kivettem, úgy kb félig volt... na majd a következő takarításnál figyelem.
-
gorbep
őstag
válasz
rviktor
üzenetére
mondjuk én itt elakadtam...

A(z) dreame_vacuum.vacuum_install_voice_pack művelet végrehajtása nem sikerült. invalid url for dictionary value @ data['url']. Got None
Bocs, ha valami nagyon láma a hiba...

az entity id szerintem jó...

Szerk: Megoldódott, az URL nem jó szintaktiailag a példában... aki csak bevágja a vágólapról, annak (legalábbis nálam) nem megy

-
gorbep
őstag
-
gorbep
őstag
válasz
rviktor
üzenetére
nincs megosztva senkivel.... az App frissítésig semmi gond nem volt vele, ráadásul nálam 2 egyforma L10S Ultra gen2 is van, egyszerre áll át mindkettő... direkt nézegetem, pár napig marad, aztán már mindkettőn csak porszívóra vált. Vasárnap használtuk, már most nem jó

-
gorbep
őstag
Dreame L10s Ultra Gen2 -höz pár hete App frissítés érkezett (vélelmezem, mert picit máshogy néz ki...) Azóta pár nap inaktivitás után a "porszívózás-felmosással" aljas módon "csak porszívózás"-ra áll át...
Tudja valaki a megoldást, hogy permanensen maradjon "porszívózás-felmosással" beállítás? Nekem csak bosszantó, hogy mindig vissza kell állítani, de idős édesanyám nem appot kezel, hanem megnyomja a roboton a start gombot, és csodálkozva nézi, hogy nincs Mop tisztítást, és nem is mos fel, csak port szív...
-
gorbep
őstag
Dreame refill kit... Dreame L10 ultra, L10s ultra,L10s pro ultra,L20 ultra,X30 ultra,X40 ultra,X50 ultra
23e
-
gorbep
őstag
Jogos... nekem azért fontosabb, mert a KV főzőhöz is ezt használom, és mindig tejhabosító funkciót használunk, ami gőzfejlesztést csinál, és oda tapasztalatom szerint a deszt víz a "szervizmentes" megoldás... a gyári vízkőoldó tabletta nem kíméli a tömítéseket, és állítólag a kazán se köszöni meg... Ftalátos dolgokat meg egyáltalán nem iszom, amióta meggyanúsították, hogy merevedési zavart okoz... tuti ami ziher...
a PET nálunk persona non grata... tudom, nem oldódik... de nem egyszer látok bolt mögött üdítő, ásványvíz göngyöleget a napon felejtve... gondolom a szállító letette, be még nem vitték. Másrészt Ioncserélt vizet tilos fogyasztani, mert nem garantált, hogy nem került bele sav az ioncserélő gyantából...Aki él az otthoni páleszfőzés jogával, annak is hasznos lehet a deszt víz maligán beállításra... Amúgy ahogy elnéztem, a hőfok állíthatós 35 foktól 110-ig állítható, lehet főzni is lehetne vele... a bele full saválló, a tömítése szilikon...

-
gorbep
őstag
de ez nem desztillált víz, hanem, ioncserélt!... hát ez az, az almát hasonlítod a körtéhez...
Én már lefőztem 80l vizet de még nem kellett vízkőteleníteni, a nagy része "homokként" ki is megy belőle... pedig Veszprémben hírhedten kemény a csapvíz. A készülék belül saválló, valahogy nem igazán akar rátapadni a vízkő, ami nem homokként megy ki, az ilyen pikkelyesen leválik... lehet hogy az a trükk, hogy 1,5l-t benne hagy...

-
gorbep
őstag
válasz
MrCsiT
üzenetére
Nekem 750W-os van... 3:30 alatt lefőz 3,5l-t , utána kikapcsol... 1,5l benne marad, vízkővel együtt kiöntheted. Fogyasztását nem mértem, de elvileg szabályoz... alap programban 105 fokra...
Szóval max 45 Ft/l ennyiért ioncserélt vizet se veszel, nem hogy desztilláltat... JA és közben 750W-al fűt mint egy kisebb olajradiátor... ilyenkor érezhetően felfűt egy szobát...

Zajos? az.. akkor indítsd el, amikor elmész valahova... ha lefutott a program, kikapcsol
-
gorbep
őstag
válasz
Gubu0101
üzenetére
igen, de a desztillált víz más liga... a mágneses erre nem lesz jó. Az bojlerre vagy átfolyós melegítőre hatékony... mert rögtön a kiválás előtt kezel. Itt betöltöd a tartályba és a kristályszerkezet pár órán belül visszaalakul, és mintha nem is kezelted volna. Mondd le, mielőtt kidobod az árát.
-
gorbep
őstag
-
gorbep
őstag
válasz
-Maci-
üzenetére
Régi gépek hasán volt UV-C LED... de valahogy leálltak vele...
Az a baj, hogy ami fertőtlenít, az általában agresszív, megtámad mindent IS... kivéve a masszív járólapot... gyártók nem akarnak cirkuszt, hogy foltos lett a szőnyeg/parketta...
És persze a gépben is megmarja a csövet-szivattyút-szelepet-tömítést.... szerintem nem jó ötlet...
-
gorbep
őstag
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Valamilyen okból a gyártó/importőr árazhatta le, mert máshol is hasonlóan nagy a kedvezmény, pl Euronics...
Sokan vettünk augusztus illetve szeptember elején Dreame L10S Ultra gen2-t hasonló akcióban kb "féláron" 160e körül... és azóta már volt újra ennyiért 1x október elején... majdnem napra pontosan 1 havonta árazták le 3x is... Euronics, MediaMarkt, Dreame Shop...
Gyanús hogy nem akció, ez a rendes ár.... csak néha tréfából megduplázzák a tájékozatlan balekoknak...

-
gorbep
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nézz rá a tulajdonságaira..... véletlenül valahogy nem kapcsolódott e ki a MOP extend... ha azt kikapcsolom, akkor nem nyújtja ki a MOP-okat...

-
gorbep
őstag
válasz
m4csk4fogo
üzenetére
Végül is összedobtam egyet... majd kialakul mi kell még rá, vagy mi felesleges...

-
gorbep
őstag
válasz
m4csk4fogo
üzenetére
Ez elég ütős... Fully featured, highly integrated interactive custom lovelace card with zero configuration.

-
gorbep
őstag
válasz
m4csk4fogo
üzenetére
Melyik Vacuum map card-ot javaslod hozzá?
-
gorbep
őstag
válasz
m4csk4fogo
üzenetére
Az OK... ráfrissítettem a beta-ra...

Az integráció oldalán ezt mutatja:

Add

OK

Mehet

És itt csak a Miio-t adja be... hogy jelentkezhetek be a Dreame felhőjébe?
Bocs, ha nagyon Láma vagyok...

-
gorbep
őstag
Aztaleborultszivarvégit...

Valakinek sikerült innen feltennie a Dreame L10s Pro Ultra Gen2-t? Euronics-ból származót milyen régió alá lehet feltenni?
Hátulgombolós SoftwerAlehandrók.... ha már szórakoznak a régió kódokkal, legalább írná ki az App, hogy Hé Paraszt, ezt az XY régióba tudod csak feltenni, nem abba amiben vagy!...
Mondjuk ha ennyire sem képesek, hogy a kép mellett a típusok is megjelenjenek, mit is várunk...
Azért ez elég szégyen egy kvázi prémium cégtől...Amúgy a Dreame appal semmi bajom, egyedül a Home Assistant integráció miatt érdekelne, de csak a Xiaomi appon keresztüli token megszerzést találtam Miio-val.... lehet nem kerestem eléggé?
-
gorbep
őstag
válasz
Graphics
üzenetére
Nem csak akkor kell higítani, ha nincs külön tisztítószer tartály? Dreame L10S Ultra Gen2-ben azt írta csak simán töltsem a mosószer tartályba.
Más: Megjött a családba a 2. ilyen gép... gondoltam teszek egy próbát, ezt most a Mi Home appba veszem fel, HA integrálás miatt. Hát beletörött a bicskám, a Mi Home Add nem ismerte automatán fel, a manuális telepítéshez meg beszórta kb 50 robot képét, hogy válasszam ki, de csak kb 3-hoz írt szövegesen is típus... szerintem csuklottak kb fél órát keményen, amíg rápróbáltam az összesre, ami hasonlóan néz ki..., aztán ezt is a Dreame App-hoz adtam hozzá...
De lehet csak én vagyok a Láma.... évek óta nem használom a MiHome-ot... Az is lehet a régióval is gondja van... az eddigi eszközeim egy része a csak a kínai, másik része a Szingapúr régióban van telepítve... Lehet hogy ezt meg EU-ban kéne próbálni?

Ez akkor is nagyon Tré... Xiaominál nem voltam eddig ehhez szokva...
-
gorbep
őstag
válasz
Obyboy
üzenetére
Megjött a csomag.... a mosószernek csak hűlt helye... tartok tőle, hogy nem is fog jönni.... weboldalról délre levették....

A tartozékszett korrektnek tűnik, amennyire meg tudom ítélni, nem alsópolcos benyomást kelt...
#30425 tibbike01
a két csomag így 40 EUR volt. Mást is rendeltem, 50 EUR felett ingyen postával jön...

-
gorbep
őstag
válasz
tibbike01
üzenetére
Felmosószert az Amazonról rendeltem, 1L 17 EUR. Ma jön meg, majd beszámolok... És pár kelléket szintén, remélem nem valami nagyon "kínai" minőség...
-
gorbep
őstag
#Akció
Dreame L10s Ultra Gen 2 takarító robot akcióban most 163 990 Ft!
ÁK legolcsóbb 258e Amúgy alapból 299-330 között szokott legtöbb helyen lenni...
-
gorbep
őstag
válasz
hubber19
üzenetére
Igen, az 5l-es víz nagyon hamar elfogy, ezért is kérdeztem a gyakorlati tapasztalatot.
Ioncserélt vízben a Na is tud karbonátosodni... kinek a nagymamája nem használ szódabikarbónát?

Szóval a megoldás a desztillált víz! És köszönöm a linket, nem gondoltam, hogy ilyen olcsón is lehet igazi desztillálót venni!
Végül a hőfokszabályozósat vettem, hátha egyszer házi lepárlásra is adom a fejem... 
Kuponnal meg próbákkal ( fene se érti, ahányszor ránéztem mindig más az ár, az egyik böngészőben 81,99$, a másikban 81,99 Eur az ára
) 78$-ra le tudtam húzni az árát... és ledöbbentem hogy a $ 340Ft-on jár, gyorsan meg is rendeltem, ingyen postával péntekre ígérik, a DPD már jelezte is hogy feladták és 1-5 napon belül itt van...Nagyon Köszönöm!
-
gorbep
őstag
válasz
hubber19
üzenetére
Úgy látom durván keveritek a desztillált víz és az ioncserélt víz fogalmát....
A desztillált vízben nincs semmi, csak a víz... az ioncserélt vízben a Ca ionokat ioncserélő gyanta segítségével Na-ra cserélték... a Ca ion tönkreteszi a gépet, a Na meg nem?? Aláírom, hogy a desztillált víz használata biztos nem árt (de szerintem nem is használ), cserébe igen drága, mert elpárologtatással és lecsapatással állítják elő, ami igen energia igényes folyamat. (vagy vákumozással, hogy alacsonyabb legyen a forráspont) Akinek van klímája, abból is desztillált víz folyik, csak tele van a levegőből por és pollen szennyezőkel...
Amúgy nem igazán értem miért ajánljátok a desztillált vizet... mivel itt nem történik melegítés, nincs miért kiválnia a vízkőnek a vízből... azt aláírom, hogy a felületi feszültség miatt, aki használ valamilyen felmosószert, ott lehet(ne) csökkenteni az adagolását és ezzel minimálisat spórolni...
De akinek van tapasztalati infója a témakörről érdekel... a desztillált/ioncserélt vízzel használom, és nem romlott el, nem érv.... mondjuk ha van akinek bevízkövesedett/elromlott a csapvíztől, az már relevánsabb infó lenne...
-
gorbep
őstag
Dreame L10s Ultra Gen 2 takarító robothoz keresnék tisztítószert valami gazdaságos kiszerelésben. Nem a legolcsóbb a cél, hanem valami olyan, ami nem eszi meg a robot alkatrészeit. Ha megfizethető tőlem lehet gyári is, nem baj ha nagy, pl literes a kiszerelés, remélem lesz ideje elfogyni...
Megbízható shoptól találtam már felmosó korongot meg porzsákot is, de náluk nincs tisztítószer...
Ha már volt ilyenből megbízható eladótól, akkor elnézést, elkerülte a figyelmemet...
-
gorbep
őstag
válasz
-Rolika-
üzenetére
What are the differences between the Q7 Max and the S5 Max?
1. The suction power of the fan is increased from 2000Pa to 4200Pa, the suction power is stronger, and the cleaning is more thorough;
2. However, it is suitable for the dust bag version of the automatic dust collecting and charging seat (OnyxC);
3. Add child lock mode: prevent children and pets from accidentally touching the buttons;
4. Constant humidity electric control water tank, 30-level regulation, soft glue water outlet (more precise control, more uniform water output);
5. Integrated design of dust box and water tank: adding water and dumping dust in one step, maintenance is more convenient;
6. The capacity of the water tank is increased from 290ml to 350ml: the wet mopping area is larger;
7. Added 3D map mode. -
gorbep
őstag
válasz
VViktor2020
üzenetére
A konkrét típus felismerési algoritmusát nem ismerem, de valahonnan azonosítja a tartályt amit ráteszel. Általában optikai, villamos vagy mágneses módon. Ha én tervezném mágneses lenne. Nem hiányzik belőle valahonnan egy pici mágnespötty? Vagy nem tört le valahonnan egy pucuka, ami megnyom valahol egy mikrokapcsolót, vagy egy optónak képez akadályt? Vagy pont hogy koszos, és egy optó nem lát át rajta , ahol át kellene. Első lépés egy alapos mosás, szárítás... de a filtert vedd ki addig belőle... Ha valakinek van a közelben tartálya, egy tartály cserét is megpróbálnék. Ha azzal megy keresd meg hol az eltérés.... jó játék... de olcsóbb mint egy új tartály...

Dyleilah: egy kis csavarrögzítő csodákra képes... -
gorbep
őstag
válasz
humigabi
üzenetére
Már miért kellene levenni??? Nálam 2 régióban vannak Xiaomi cuccok... jól megvannak egy azonos című fizikai alhálózaton....- csak 2 különböző régióra állított MiHome-ban láthatóak... egy telefonon Island-el... de nem viccból, kényszerűségből.... a ZigBee gateway csak China Mainland régióban hajlandó működni nekem.
-
gorbep
őstag
semmi sem történik a mentett térképpel... felviszed, elindítod... egy darabig keresi a helyét a térképen, amit persze nem talál... ezt el is mondja, majd elindul, felderít és takarít.... ha végzett leviszed... és megkeresi a helyét a térképen... és csinálja amit mondasz... megy a töltőre, takarít stb. Nem kell létrehoznod semmit... az S50-nél egy mentett térkép van.... az nem változik, amíg ki nem törlöd. A mentett térképtől függetlenül máshol bármit csinál, amihez nem kell mentett térkép. De értelem szerint a" másholban" nem tudsz no-go zónát és virtuális falat használni.
-
gorbep
őstag
válasz
tomazin
üzenetére
elmentetted a térképet? Amíg nem mented el, minden indításkor elölről kezdi a térképezést. Ha van mentett térkép, induláskor nézi, hogy a környezet valahova beilleszthető e a mentett térképbe, és akkor bepozicionálja magát. Ha ez nem sikerül, mert pl másik szintre tettem, akkor elindul és térképez...
-
gorbep
őstag
lehet.... csak öblítőt nem szabad tenni hozzá.... mert az lecsökkenti a mikroszálas anyag felületét....
Apropó, aki tud olcsón textilt hozzá...

De ne ilyet... ez semmire se jó, mondjuk cserébe olcsó... de se befűző szál se tépőzár... mintha elfelejtették volna befejezni...

-
gorbep
őstag
Roborock S50
Én nem porszívózok fel előtte.... porszívózás közben mop-olok.... eddig semmi hátrányát nem láttam ennek. Persze nem egy normál felmosás, de heti 2 MOP-al képes tisztán tartani a lakást nálam egyéb felmosás nélkül is. A konyhában teszt célból direkt nem mostam fel a kifröccsent és odaszáradt ketchup-ot... 4 mop-olás után tökéletesen eltűnt. 59 m2-t simán felmos 1 mop-al. Én vettem még 10 db-ot.. amikor összegyűlnek akkor egy mosózsákban megy a mosógépbe (általában az ablakmosó robot (Alfawise S70) mikroszálas tappancsaival együtt). Semmi olyan kosz nincs rajta, ami miatt valakinek ellenszenve lehetne a gépi mosása ellen... a porszívózással együtt mop-olás mellett a mop-on csakis egy nagyon finom por van... se szösz, se hajszál... de nagyon fontos, hogy mosószer kell a mosásához, de az öblítő TILOS! mert a mikroszálas bolyhok felületét eltömi az öblítő... és nem kell hogy hetekig tartó tavaszi rét illata legyen...
JA! és klímából származó kondenz vizet használok... így semmi csík, vagy homály nincs a padlón, és 1 év alatt (kb 100 felmosás) még mindig az első garnitúra gyári csöpögtető szelep van benne, tökéletesen működik.Tudom, ahány ház, annyi szokás... remélem segít a vélemény alkotásban
-
gorbep
őstag
Megjött a Turbado-s leértékelt 2 év garanciás Roborock S50 ára 77 900 Ft az adatlap szerint karcos... Az eredeti dobozolásból a legkülső védő doboz nem volt benne... de a belső doboz és a benne lévő dobozok is eredetiek, egy része bontatlan... felmosó tartály és a feltörlő mop-ok érintetlenek, tartalék HEPA bontatlan.... minden olyan tiszta benne, hogy ha akarnám se tudnám ennyire kitakarítani... a portartály és a benne lévő HEPA is érintetlennek látszik... cserélhették? A portartály feletti fényes fehér fedélen mikrokarcok 3 helyen, összesen kb 8mm2-nyi területen, csak fényforrás tükrözésében látható, le sem tudtam fényképezni... Logja szerint már ment 1 hónapot márciusban, összesen 378 percet, 366m2-t... az enyém 3 hét alatt megy ennyit. Próba lement, hangja normál, mindent rendben csinált. Európai régiós, de gond nélkül felismerte az USA/Asia szerveres cuccaim közé 1 mp alatt. Szóval eddig minden szuper... most pár hetes tesztüzem, és ha minden rendben anyu GEN1-e megy az apróra ( apropó mi lenne a reális ár rá?... hajszálkarc mentes, eredeti doboza talán még meg van, logjában: 5896 perc, 4842 m2, Filter 34%, Side brush 51%, Main brush 67%, még semmi kelléket nem kért cserélni)
És akkor az ígért képek a "leharcolt" S50-ről....
-
gorbep
őstag
Szerintem elárazták.... most néztem a karcos 77.9e volt... de már el is kelt...

Ha nagy vele a gáz, akár 15 napon belül visszaküldheted, de bolond lennél, mert ennyiért nem kapsz hasonlót.... kérni kell a javítását a 2 év garancia keretében... vagy ha rádobtad a +10%-ot, a 48-72 órán belüli vadonat új cserekészüléket
Csütörtökön megmondom neked mi pontosan a baja...
-
gorbep
őstag
Én nem értem a logikádat.... én simán megvenném 2 év gari van rá.... ha rádobsz +10%-ot, akorral cseregarancia, azonnal kapsz egy újat, ha nem lenne jó....
erősen gondolkodom, hogy édesanyámnak megveszem, és eladom a GEN1-ét.... kérdés mennyit érhet egy patika állapotú (nem karcos, nem lehasznált akksis.. nem veszed meg?
), 1 éves GEN1... alig használt, még a szenzortisztításon kívül nem kért semmit.... még hepa cserét sem... -
gorbep
őstag
ez a Xiaomi csak nekem új? Kamerás pozicionálás az LDS mellé... 289$
-
gorbep
őstag
válasz
Max1mus
üzenetére
mindenesetre fura.... talán pont merőlegesen van felmágnesezve a standart mágneslapokhoz képest, de akkor ez szándékos, hogy ne legyen helyettesíthető...
HA valakinél van kéznél.... próbáljon nagyon vékony csíkot levágni belőle, és elforgatva lefektetni, bár úgy meg lehet hogy a kevés domain miatt nem lesz elég nagy az indukció....
jobb lenne a szenzort elforgatni 90°-al, de gondolom smd.... ha már ilyen rafináltak voltak...vagy a csíkot függőlegesen megtámasztani... "fél" e tőle... ha nem olyan magas, és a LIDAR át lát felette....
-
gorbep
őstag
válasz
dugesz77
üzenetére
ahogy a visszajelzéseket nézem, van aki 3 csíkra vágta így már 6 méter és nála úgy is tökéletesen működik... de szerintem bármilyen mágneses dekorcsíknak is működnie kell, amiből a hűtőmágneses reklámajándékokat csinálják.... nincs ebben semmi extra nagy gondolat.... amihez az ember olcsón hozzáfér... ha valakinek van ilyen, legyen szíves a közösség érdekében tegyen egy próbát....

Pros:
- works fine, you can cut it into 3 pieces longitudinally (thus turning 2 meters into 6 meters) and Roborock still detects it fine. -
gorbep
őstag
Most karácsonykor Turbado-ról jött S50-en sincs se térkép mentés, se virtuális fal, se no-go zóna... viszont van angol, német, francia és olasz hang...
természetesen FW frissítés után... Ja és EU régiós -
gorbep
őstag
válasz
htom127
üzenetére
Nekem mindenem megy USA(asia server)-en... ( Gen1, Gen2... meg vagy 20 apróság, légszűrő, izzó, wifi erősítő stb.) . mondjuk nem kis idő volt mindent oda áttenni.... lehet hogy csak véletlen... akinek nem megy csak Európán, megpróbálhatná... mert a legtöbb apró kütyü ott gond nélkül megy...
-
gorbep
őstag
válasz
killerjohn
üzenetére
A turbado-s ár azért nem olyan rossz, és lesz 2 év garanciád.... ha ráfizetsz még 10%-ot akkor 48 órás csere garanciát kapsz javítás helyett, amivel ha nem élsz, a következő vásárlásnál felhasználhatod a 10%-ot... aki parás, mert sokszor elromlanak körülötte a cuccok, annak ez jó ajánlat... én 400$-ért (Roborock) vettem Gearbest áfamentesen...
-
gorbep
őstag
válasz
Yellow73_a
üzenetére
A priority line szállítások ÁFA mentesek... nekem az összes nagyobb értékű cuccom így jött... pl mindkét porszívó... de azért óvatosságból kértem rá biztosítást... ha eltűnne ne kelljen huzakodni a GB-el...
-
gorbep
őstag
Roborock 398$ tréfamentes Priority line szállítással...

-
gorbep
őstag
válasz
dugesz77
üzenetére
Gearbesten most 420$ Priority line szállítással... de ha valaki rájön hogy lehet tréfamentesíteni a Joybuy-os ajánlatot.... feltétlenül érdekel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Yettel topik
- Robot fűnyírók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
itt nem lehet valamit like-olni, csillagozni, ajánlani stb?

Bocs....

a PET nálunk persona non grata... tudom, nem oldódik... de nem egyszer látok bolt mögött üdítő, ásványvíz göngyöleget a napon felejtve... gondolom a szállító letette, be még nem vitték. Másrészt Ioncserélt vizet tilos fogyasztani, mert nem garantált, hogy nem került bele sav az ioncserélő gyantából...

Húú de le vagyok Xiaomi-ban maradva...

farkas26