Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
-
Mobilarena
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MBalu0001
csendes tag
Jött ki a xiaominak is egy "lapos" robotja nemrég STYTJ04ZHM "néven" 5,5cm magas, csak hát még mocskos drága, talán 11.11-re alakul az ára..
Akit érdekel:US $490.19 20%OFF | XIAOMI MIJIA Robot Vacuum Mop Ultra Slim For Home Cleaner Sweeping Washing Mopping Cyclone Suction Dust APP Smart Planned Map
https://a.aliexpress.com/_mt1zLd2Egy teszt(német nyelvű):
https://youtu.be/NU5mkMbk5Jk -
frenk74
tag
válasz
enonlui
üzenetére
Hát a mop pro itt nemajánlott kategória. F9 egy szintes házban hibátlan. Tud mindent. No go, no mop, virtuális fal, szőnyegérzékelés, térképmentés, térképszerkesztés, felmosás, idözitések ...
Szerényen megjegyzem, hála nekem, már van hozzá magyar menü, amennyiben a magyar Mi Home appot használod. -
enonlui
tag
válasz
MC Pite
üzenetére
Jópofa hogy bement és beszorult a fal és a wc közé
Köszi az infókat. Remélem most már hamarosan dűlőre jutunk asszonypajtival.... én sajnos nagyon a tudás/specifikáció elve vagyok. Nehéz a döntés, mert mindig van egy új ami többet tud. Persze az a lényeg hogy nekem mire kell... -
MC Pite
veterán
válasz
enonlui
üzenetére
F9re még egy szavazat, ha fontosabb, hogy bemenjen a konyhabútor alá, mint hogy bármilyen fénynél takaríthasson (D9).
Egyéb:
Amúgy furcsa, hogy 2 hétig itt [kép] eljárt a D9 (az elején egyszer feladta, húztam virtuális falat a wc vonalára, utána nem volt baja, most meg 3x is feltette a kezét. Mondjuk inkább az a csoda hogy idáig ment szerintem. Vagy most is el kellene mennie akkor? -
enonlui
tag
Most nézem hogy a konyhabutor 8.1cm
Ide sajnos amit idáig találtam az Rowenta s60-as tudja. 6cm
Van valakinek valami infoja róla...? -
válasz
enonlui
üzenetére
A legfontosabb, hogy mire akarod használni (felületek, azok mérete, kell e több szint kezelés, stb.) A másik hogy mennyit szánsz rá.
Ha ezeket tudod akkor könnyebben lehet ajánlani megfelelő gépet. Én roborock párti vagyok, mert nekünk s5 van és több ismerősnél is van ilyen és más tipusok is, de gond nem volt eddog sehol. -
abrtom87
tag
Viomi SE: Tapasztaljátok ti is, hogy sima vacuum porszívózással jobban megy végig, részletesebben a lakáson, mintha vauum and mop felmosás is be van kapcsolva? Ha ezt a kombit kapcsolom, kosz marad sok helyen, a térképen is látszik hogy mennyi helyet kihagyott az y mozgás miatt. Ha sima porszívózást indítok, úgy lesz a legjobb, majd utána rá a felmosás külön
-
phoenix1989
addikt
Sziasztok! Egy elég érdekes dologra lettem figyelmes. Ha el megy a net a robot nem kapcsolódik vissza automatikusan a netre ha vissza jön ,illetve ha nincs csatlakozva a wifire akkor merül . Az hogy? Vagy miért?
-
enonlui
tag
Hali mindenki...
Segitseget szeretnék kérni. Mégpedig abban hogy mi fontos szempont egy robotporszívó vásárláskor. Pa, mAh, szoftver..?
Válaszokat előre is köszönöm -
toeki
senior tag
Sziasztok
Megrendeltem egy midea m7-et 55ezerre kuponozva.
Ennyiért megérte vagy mellényúltam? -
poli27
veterán
válasz
BlackJack21
üzenetére
NEkem a Roborock alkalmazással működik a google home keretein belül, simán veszi a parancsokat
A home Asistant ot nem ismerem, de lehet azzal is megy 
-
fecke78
senior tag
üdv
irobot roomba i7+ vettem
az alaptartozékokat milyen idöközönként kell takaritani , pl : kerék , seprüke , meg a forgó gumi izé , hetente 1 x az megfelelő ? -
pacni120
tag
Sziasztok!
Egy iRobot Roomba 870 porszívónk van, ami elkezdett vacakolni...
A jelenség annyi, hogy "végtelen" töltési idő után az első indításnál kb azonnal leáll, mondván lemerült az akksi. Egy max fél órás töltés után viszont megy mint az álom kb egy órán át. Ezzel még együtt lehetne élni, de sajnos az utóbbi időkben elkezdett elakadni a küszöbökön, amit előtte nem csinált... Tapasztalt esetleg valamelyikőtök hasonlókat már?
Esetleg tudtok Budapest-Maglód környékén egy jó szervizest?
Köszönöm! -
noorbertt
őstag
válasz
BlackJack21
üzenetére
Porszívóban van, ha alól tudod törölni és ennyi
-
noorbertt
őstag
válasz
BlackJack21
üzenetére
Sajnos csak fél infót tudok adni.. Roborock alkalmazás nincs a s5-hoz már. Legalábbis 3napja nem tudtam felvenni ezt a porszívót.
HA és xiaomi home app egymástól függetlenül működik.
HA alatt tudok kijelölni zónát és pontokat is, ott a térkép nem változik soha. De ha sima takarítást végez akkor a térkép folyamatosan igazgat magán lásd kep és a szürke vonalak.
Akkor van szopás ha a porszívót felviszem az emeletre és véletlenül nem adja vissza az előző térképet.
Erre az én megoldásom az hogy ez megy fel és veszek egy s5max gépet lentre. Így fent is mindennapi lesz a takarítás. -
Sose volt még ilyen alacsony áron.
NEX2 Plus Cordless Stick Handheld Vacuum Cleaner Mopping 26500Pa!
EU raktárból!
Kupon: BGHU1492 + https://bit.ly/3ELYtoQ $200 felett 5%
$321.49Többi akció: [link]
-
queens
tag
Jó reggelt!
4 centi magas küszöb elé keresek valami megoldást, rámpát hogy a porszívó be tudjon menni bizonyos helyiségekbe, ti mit javasolnátok?
Azt tudom hogy valami kis háromszög alakú lécet kéne odatenni, de obi praktiker hasonló helyeken hol van ilyen k;syen , találkoztatok már ilyennel?
Az hogy asztalos az oké én is tudom, de olyan van hogy bemegyek a teszkóba és leveszem a polcról?
Ha igen, hol?szerk: közben találtam, ilyesmi kéne, csak 2000 ftból

[link]Köszönöm
-
BlackJack21
tag
válasz
noorbertt
üzenetére
Már én is megcsináltam volna ezt, de Őszintén megszerettem a Roborock alkalmazást ( stabil, egyszer sem volt vele probléma, gyors).
Anno utánaolvastam, de már nem emlékszem, hogy olvastam volna. A Mi Home alkalmazást lehet integrálni a Home Assistant alá, de meg szeretném hagyni a Roborock alkalmazást is. Ez megoldható? Vagy ez bukó? A token frissül gondolom a program indításakor.
(Mire eddig eljutottam az írással, rájöttem, hogy miért nem lehet
)
A Mi Home-nál csak egyszer generál tokent, a Roborocknál, pedig indításonként vagy időszakosan...A programok közötti átállásnál megmarad a térkép, vagy mindent újra be kell állítani, fel kell vetetni?
-
noorbertt
őstag
Ki hogyan használja az is jó téma lehetne, hogy ha nem megy át magyarkodásba
Én Home Assistant segítségével használom jelnleg úgy hogy:
- ha elmegyünk otthonról akkor menjen egy kört
- ha megnyomok egy villanykapcsolót az előtér után, akkor az előtérbe menjen kétszer porszívózni
- x porszívózás után menjen a kukához várjon ott amíg kinem ürítem, takarítomami tervben van hogy homekit segítségével szóban el tudjam küldeni x y helyre takarítani.
Gyári app nincs a telon, helyette ez van és majd tableten ami a falon lesz:
Az egész gép a konyha pult alatt lett eldugva, videó :
https://photos.app.goo.gl/QtjM1b4JQqYEiKW7A
A vágás kicsit csúnya lett, majd veszek másik lécet.Ilyenekről is lehetne szó
-
Tonyk
veterán
válasz
poli27
üzenetére
" hogy te ennyire használod az a te egyéni problémád"
Nem értem a kioktató, hörcsög stílusod, de ez viszont meg a te egyéni problémád.
Ki hogy használja az nem probléma, ez egyéni preferencia kérdése. Nekem minden nap megy a teljes lakásban. (Még elindítani sem kell az alkalmazásból, mint ahogyan erre fel is hívod a figyelmem, hogy nem csak erre jó)
Ha meg valahol van fél m2 lekoszolódott rész, odaviszem a seprűt, nem manuálisan dodzsemezek oda vele 3x annyi idő alatt.
Tudom mire való az alkalmazás, mi van benne. De hogy állandóan ezt nézegessem... Kinőttem már abból a korból.Ki így használja, ki úgy. Ennyi.
-
laci06
senior tag
S5 Max-hoz "virtuális falat" honnan lenne érdemes venni? Van egy elég nagy szőnyeg (kb 12m a kerülete) amit ki kéne kerülnie, mert hosszú szálú.
-
Robertó79
tag
Dream f9 hez kiegészítőket hol tudnék venni jó áron?
-
kirkri
addikt
válasz
poli27
üzenetére
Én például arra is, hogy megnézzem hol mászkál a zárt ajtó mögött.
Ugyanis a gyerekszobák kialakítása olyan, hogy miután beküldöm a szobába, rázárom az ajtót, hogy be tudjon menni az ajtó mögötti részre is takarítani. De egy idő után meg ki kell nyitni az ajtót, hogy a takarítás végeztével tudjon menni a másik szobába, így mindig ránézek, hogy merre jár éppen. Tudom a végén úgyis kiabálna, hogy nem tudja folytatni, de ez már egy bevált szokás nálam.
-
poli27
veterán
Az hogy te ennyire használod az a te egyéni problémád, én rendszeresen jelölök ki takarítandó zónákat ha valahol kosz van, vagy akár manuálisan is oda vezérelem a robotot (mert ugye igen tud ilyet), megnézem mennyi időt ad a keféknek... rápillantok a térképre, mindenhol ki tudott e takaritani, és sorolhatnám még mire jó az alkalmazás... nem csak arra hogy elindítsd...
-
kirkri
addikt
válasz
poli27
üzenetére
Nem ismerjük az összes piacon kapható robotot, gyanítom hozzám hasonlóan a legtöbb fórumtársnak ez az első robotja, ezért bátorítok mindenkit, akinek nem a szokásos Xiaomi családból van porszívója, hogy írja le a tapasztalatait.
Lehet, hogy hamarosan valóban megvalósítja majd a Dyson a lépcsőmászó robotot és akkor majd mindenkinek az fog kelleni. -
Éjfélig!
Roborock S7 robot vacuum cleaner!
EU raktárból. Fekete!
Kupon: 22NEWYEAR
$509.995% allowance: [link]
Dreame F9 2 in 1 Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból
Kupon: BGHU1429 + [link] $200 felett 5%
170.99$Dreame Bot Z10 Pro Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárbó!
Kupon: BGCZDRTD + [link] $200 felett 5%
451.99$Xiaomi Mijia MJSTS1 Pro Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: BGCZPLXMPV + [link] $200 felett 5%
$363.40Yeedi Mop Station Self cleaning Robot Vacuum Cleaner.
EU raktárból!
Kupon: BGCZYERD + [link] $200 felett 5%
529.99$Roborock S7 robot vacuum cleaner!
EU raktárból! Fekete
Kupon: GKB21FRS7
525.99$Roborock S5 Max
EU raktárból.
Kupon: DHJAN24OFF
$327.57Allowance kuponnal további 8$ kedvezmény: [link]
JIMMY JV53 425W Handheld Cordless Vacuum Cleaner with HEPA Filter 125AW 20KPa!
EU raktárból.
109.99$Dreame T10 Cordless Stick Handheld Vacuum Cleaner 20000Pa!
EU raktárból.
Kupon: BGCZDTES + [link] $200 felett 5%
$152.49Dreame T20 Handheld Cordless Vacuum Cleaner!
EU raktárból.
Kupon: BGCZRETH2 + [link] $200 felett 5%
206.36$Roborock H7 Portable Handheld Cordless Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: + [link] $200 felett 5%
276.99$ -
pchris
tag
válasz
poli27
üzenetére
Hidd el, hogy nagyon sokan (a 80% biztosan tűlzás) nem néznek rá az appra. Csak nyom egy gombot a porszívón, aztán itánam a vízözön. Apósomék, közel a 70-hez 3+ éve használnak egy gen1-et. Amikor megkapták, sógorom beüzemelte nekik. Applikáció telepítés a telefonokra, wifire csatlakozás, fw frissítés. Szerintem azóta nem néztek rá. Telefonok már újak, új router. A porszívó meg megy minden nap rendületlenül. Após karban tartja. Rendszeresen cserél filtert, kefét. Nagyon elégedettek vele.
Nekem is gen1 van, igaz valetodo-val. Kb csak én nézek rá időnként, hogy állnak a cserélendő dolgok, meg állítom le/indítom távolról. A feleségem is csak a gombot nyomja a tetején. Igaz ezen még a zóna meg spot cleaning a maximum ami elérhető, amihez app vagy webes felület kell. Az újabb gépeknél azért biztosan sokkal jobb az appot használók aránya. -
gyemipapa
senior tag
válasz
zsamiatt
üzenetére
Jól teszed, ha leírod a véleményed és a tapasztalatod a porszívóról, pont erre vannak a fórumok.
De hogy hány százalék használja az appot, ne írj butaságot, ha csak nem tudsz linkelni statisztikát, ne jelentsd ki ex katedra, hogy márpedig te tudod, milyen arányban használják. -
Tonyk
veterán
válasz
poli27
üzenetére
Nem értem ezt a mop pro dolgot. Nálam gond nélkül teszi a dolgát. kop-kopp-kopp
De nyilván van vele tapasztalatod, ezt el is fogadom.
Applikációra: "Használom", ill. lényegében 1x használtam, beállítottam benne a a scheduled cleaning-ot, oszt ennyi. Hónapok óta megy, nem kellett hozzányúlni. Egy nyugdíjasnak meg elég ha megnyomja a gombot és takarít. Szerintem ilyenekre is gondolhatott a kolléga, mielőtt a torkának ugrottál volna. (smiley nem ad érvényt a mondanivalónak) -
pooty
tag
-
gyemipapa
senior tag
válasz
zsamiatt
üzenetére
Nem tudom, honnan, milyen hiteles forrásból vetted, hogy az emberek 80%-a nem használja az aplikációt. Akinek nincs szüksége rá, az valóban vegyen egy olcsó, "butább" robotot.
Én 3 hónapja váltottam távirányítós iRobotról Viomi SE-re. Ég és föld a különbség, és igenis hasznos az app. iRobot bután összevissza haladt a lakásban, fizikai virtuális falakat kellett letenni, hova ne menjen be. Igen hasznos a térkép, van, amikor csak pl. két helységbe küldöm be, vagy épp a lakás egyetlen helyiségét akarom aktuálisan kihagyni. Az appon ezt 10 másodperc alatt beállítom. És ha nem menne a wifi (fehér holló esete) akkor vagy később takarítok, vagy mehanikus gombbal is el tudom indítani "buta" módban.
Ez olyan, mint a tévé, aki csak simán a csatornákat nézi, valóban ne vegyen okos tévét, mert nem használja ki a lehetőségeit. Vagy ne vegyen okosórát, akit nem érdekel a pulzusa, alvási vagy sportparaméterei. -
ViragL
tag
Ajánlanátok nekem robotporszívót? Bőség zavara van, igyekeztem összeszedni a fontos/nem fontos dolgokat:
- keret ~100e, belföldről
- kezeljen térképet (virtuális falakra lesz szükségem)
- van (sok) macskaszőr
- nincs szőnyeg
- egy szintes lakás, 100m2
- felmosás nem érdekeliRobot Roomba i3?
-
zsamiatt
őstag
válasz
kirkri
üzenetére
az emberek 80%-a nem használja az applikációt. Egyszer-kétszer megnézi, hogy hű de jó aztán ennyi. Azért veszel robotot, hogy automatikusan végezze a munkát és nem azért, hogy a telefonodat nyomogasd. Jelezni gondolom tud ha nyűgje van normál applikációval is. Nekem semmi bajom nincs azzal, hogy egy távirányítón vagy a roboton kellhet megnyomni gombot. Az meg külön érdekesség, hogy az applikáció milyen függőséget okoz. Pl amíg nem ment a szaomi szerver nem tudtad használni. 100e tégla arra az időszakra. Bizalom gerjesztő.
-
kirkri
addikt
Kicsit úgy érzem itt is kezd elmenni a topik abba az irányba, hogy egy adott típust felkapva mindenkinek azt ajánlják, hogy vegyen Roborock porszívót, mert ha robot, akkor csak az jöhet szóba (egyébként nekem is az van és tényleg hibátlan) és minden más csak kompromisszum. Ugyanez van az akkus "rúdprszívók" esetén is, csak ott a Dyson márkával. Szerintem attól lesz igazán jó ez a topik, ha a fórumtársak minél több típust kipróbálnak és beírják a tapasztalatokat. Ha csak azt kapják a topikban, hogy kizárólag Roborock, (esetleg ha alacsonyabb a rá szánt összeg, akkor egyéb Xiaomi altípus) akkor vagy nem próbálnak ki mást, vagy kipróbálnak, de nem fogják megírni a tapasztalatokat, mert nem szeretnék azt hallgatni, hogy vettél volna Roborock robotot.
Szóval én bátorítanék mindenkit, hogy írjon nyugodtan más porszívókról is tapasztalatot, azzal csak épül a topik.
El is kezdem:
Anyósom felvetette pár hónapja, hogy szeretne venni egy robotot. Mondtam neki, hogy utánanézek mi felelne meg neki, ami egy egyszerű, de jó típus. Aztán ezt nem megvárva, egy hirtelen ötlettől vezérelve bement az Auchanba és megvette a kapható talán legegyszerűbb robotot, az iRobot Roomba 605 személyében. Az árához képest nagyon primitív a készülék, nincs benne lidar és a takarítása szem szisztematikus, kicsit dodgem jelleggel össze-vissza mászkál a helyiségben amíg falhoz, vagy más, útjába eső tárgyhoz nem ér, majd ott irányt vált.. Azonban elmondható, hogy 65+ korosztálynak, ha nincs vagy csak minimális a technológiára való hajlandósága az illetőnek, ez akár egy jó választás lehet. Mindössze egy gomb van a tetején, nincs okostelefon alkalmazást, nincs távirányító, nincs semmi. A felhasználó beviszi a helyiségbe, amit szeretne kitakarítani, majd a gombot megnyomja és meglepően jó hatásfokkal kitakarít, aztán a munka végeztével visszamegy a dokkolóra. Egy dolgot tudok csak negatívumként felhozni, hogy egy adott szőnyegre nem hajlandó anyósomnál felmenni, mert a sötét színe miatt mélységként érzékeli.
A típust fiatalabb korosztálynak semmiképp nem ajánlanám, de idősebb szülőnek/nagyszülőnek teljesen vállalható koncepció. -
xcamper
csendes tag
válasz
turistakolbi
üzenetére
Majd számolj be, engem érdekel. Érdekes, hogy a rowenta.com oldalon már nem 12000 Pa, hanem csak 8000

-
Szeccs
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem egy Dreame F9-et. Tudnátok Alin vagy Banggoodon ajánlani eredeti alkatrész szettet megvételre? Ahogy itt olvasgattam, a Dreame F9 = Mijia 1C, így mindegy melyikre jön link. Mielőtt valaki nekem ugrana, az összefoglalóban lévő link alatt nincs semmi.
Köszönöm előre is ✌️
-
poli27
veterán
válasz
turistakolbi
üzenetére
Roborocknál ilyet tuti nem olvastál! A legjobb robotokat gyártja jelenleg, ezt le merem fogadni!
-
frenk74
tag
válasz
Oracle
üzenetére
Hogy találtad meg ezt az irobot szörnyűséget. 100.000. Ft, csak porszívóz, megy faltól falig, nincs térkép, nincs semmi. Ha azt akarod, hogy fel is mosson, vehetsz hozzá 200.000 ft-ért felmosó robotot. És a tudása, akkor is nulla marad. A mop pro itt nemajánlott kategória. Ha beütöd a keresőbe, meglátod miért.
-
frenk74
tag
válasz
turistakolbi
üzenetére
A Rowenták nagy része buta, nem ment térképet, nincs applikáció, nincs benne wifi, távirányítót adnak hozzá. Így valóban nem dobja el a térképet. 250.000-ért, már 2 kínai porszívót veszel, amik tudásban ugyanott vannak. A Rowentát sokan a múltja és a neve miatt veszik.
-
Oracle
senior tag
Sziasztok! Tervezünk egy ilyen masinát beszerezni és 2 termék között vacilálok. Irobot i3 vagy xiaomi vacuum mop pro, szerintetek melyik a jobb? Főként laminált padlón meg kövön menne, 2 kisebb szőnyeg van házban ami alacsony és nem túl "szőrös". Persze ha van ezeknél jobb ajánlat azt is szívesen veszem
-
kirkri
addikt
válasz
turistakolbi
üzenetére
Ha nincs egy szőnyeg sem, akkor valójában nincs szükséged extra szívóerőre, az olcsóbb modell is meg fog birkózni a feladattal. Arról nem is beszélve, hogy kiindulva abból, hogy a Roborock S7 porszívóm ugyan 2500PA szívóteljesítménnyel rendelkezik, de azt a max fokozaton adja le a négyfokozatú skálán. Tegye fel a kezét, aki azon járatja.

-
MC Pite
veterán
Aliexpressen Vivid Moneyval 16% cashback. Hátha valakit érint/érdekel.
-
noorbertt
őstag
válasz
turistakolbi
üzenetére
Rowenta milyen márka?
-
turistakolbi
aktív tag
válasz
poli27
üzenetére
Kínait nem nagyon vennék. (főleg ahogy olvastam a fórumot, rengeteg a panasz, hogy dobja a feltérképezést, hard reset kell stb.)
ROWENTA ROBOT X-PLORER SERIE 75 TOTAL CARE RR7687WH
most a www.homeandcook.hu regisztráltam, kaptam 14 napos kedvezményt 20% Az S75-re a mai nap raktak 20% kedvezményt. Már beraktam a kosárba és összeadja a két kedvezményt.
Már remeg a fizetésen a kezem. 159.999 helyett 102.392 ért.
A Robo S5 max meg 160 mindenhol -
poli27
veterán
válasz
turistakolbi
üzenetére
Én a helyedbe inkább a Roborock felé nézelődnék, akkor nem ér csalódás

-
turistakolbi
aktív tag
válasz
macii97
üzenetére
Ez a Rowenta 95. automatán érzékeli a szőnyeget, és felemeli a seggét. Szőnyegen gondolom megtolja a motorját, hogy erősen szívjon. de a 250k igen drága.
Elég nagy aksit is raktak ebbe a gépbe, valószínűleg ezért is drágább jóval és papíron a 225 perc üzemidőt írnak, a többi 150 perceséhez képest
Ha tényleg elég a 2500PA a tisztán tartáshoz, akkor megfelelő lehet az S75 is 2700PA val.
Köszönöm a segítséget.
VAn valakinek ilyen gépe itt a Fórumon? nagyon nagyon kevés tesztet találni erről a márkáról az interneten. Youtube.n a vacum wars-ban le sem tesztelték. -
macii97
senior tag
válasz
turistakolbi
üzenetére
Hát nálunk van bent állat (kutya, sok szőrrel), de a xiaomi 1c standard módban (turbóban 2500 pa) is gyönyörűen takarít...
Van egy szőnyeg ami rettentő kényes minden porszem meglátszik rajta, az is olyan, mintha kézzel porszívóztuk volna ki... Ez a rowenta ha tényleg tudja akkor nem semmi
mondjuk max fokozaton 10 perc üzemidővel?
-
Ezekhez tudtam kérni.
11pcs Replacements for XIAOMI MIJIA STYJ02YM Viomi V3 Se V2 Pro Vacuum Cleaner Parts!
Kupon: BGHU1470
$22.9923pcs Replacements for Xiaomi Mijia STYTJ02YM MOP PRO Viomi V2 V3 SE Vacuum Cleaner Parts!
Kupon: BGHU1469
$39.99
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung kuponkunyeráló
- Sorozatok
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

mondjuk max fokozaton 10 perc üzemidővel?
farkas26